Izjava o privatnosti

Izjava o privatnosti

Tailoress je posvećen zaštiti Vaše privatnosti. Kontaktirajte nas ako imate bilo kakvih pitanja ili problema u vezi korištenja vaših osobnih podataka i rado ćemo vam pomoći.

Korištenjem ove stranice ili / i našim uslugama, pristajete na obradu svojih osobnih podataka kao što je opisano u ovim Pravilima o privatnosti.

Sadržaj

  1. Definicije korištene u ovoj politici
  2. načela zaštite podataka pratimo
  3. Koja prava imate u vezi vaše osobne podatke
  4. Što osobnih podataka koje prikupimo o vama
  5. Kako koristimo Vaše osobne podatke
  6. Tko još ima pristup vašim osobnim podacima
  7. Kako osigurati svoje podatke
  8. Informacije o kolačićima
  9. Podaci za kontakt

definicije

Osobni podaci - svaka informacija koja se odnosi na identificiranu ili prepoznatljive fizičke osobe.
Obrada - svaka radnja ili skup radnji izvršenih na osobnim podacima ili kompleta osobnih podataka.
nositelj podataka – fizička osoba čiji osobni podaci obrađuju.
Dijete – fizička osoba pod 16 godina.
Mi nas (ili velikim slovom ili ne) - the Tailoress

Načela za zaštitu osobnih podataka

Obećavamo da ćemo slijediti sljedeća načela zaštite podataka:

  • Obrada je zakonito, pravedan, transparentan. Naše aktivnosti obrade imaju zakonite razloge. Mi uvijek uzeti u obzir svoja prava prije obrade osobnih podataka. Mi ćemo Vam pružiti informacije vezane uz obradu, na zahtjev.
  • Obrada je ograničena na svrhu. Naše aktivnosti obrade odgovaraju svrsi za koju su prikupljeni osobni podaci.
  • Obrada se obavlja uz minimalan podataka. Mi samo prikupljati i obrađivati ​​minimalan iznos osobnih podataka potrebnih za bilo koju svrhu.
  • Obrada je ograničeno vremensko razdoblje. Nećemo pohraniti svoje osobne podatke dulje nego što je potrebno.
  • Mi ćemo se potruditi kako bi se osigurala točnost podataka.
  • Mi ćemo se potruditi da osigura integritet i povjerljivost podataka.

prava subjekta podataka

Nositelj podataka ima sljedeća prava:

  1. Pravo na informaciju - što znači da morate pravo znati je li vaš osobni podaci obrađuju; koji podaci prikupljeni, odakle se dobiva i zašto i tko ga obrađuje.
  2. Pravo na pristup - što znači da imaju pravo pristupa podacima iz / o vama. To uključuje pravo zahtijevati i dobiti kopiju vaših osobnih podataka okupilo.
  3. Pravo na ispravak - što znači da imaju pravo zatražiti ispravak ili brisanje Vaših osobnih podataka koje netočne ili nepotpune.
  4. Pravo na brisanje - značenje u određenim okolnostima možete zatražiti vaše osobne podatke će izbrisani iz naše baze.
  5. Pravo na ograničavanje obradu - što znači kada se primjenjuju određeni uvjeti, imate pravo ograničiti obradu svojih osobnih podataka.
  6. Pravo na prigovor na obradu - što znači u nekim slučajevima imaju pravo prigovora na obradu vaših osobnih podataka, na primjer, u slučaju izravnog marketinga.
  7. Pravo na prigovor na automatsku obradu - što znači da imaju pravo prigovora na automatsku obradu, uključujući profiliranje; a ne biti predmet odluke temelji isključivo na automatsku obradu. To pravo možete ostvariti kad god je ishod profiliranja koja proizvodi pravne učinke, ili značajno utječu na vas.
  8. Pravo na prenosivost podataka - imate pravo dobiti vaše osobne podatke u strojno čitljivom formatu ili ako je moguće, kao izravni prijenos iz jedne u drugu procesor.
  9. Pravo na podnošenje prigovora - u slučaju da se odbije zahtjev pod pravima pristupa, mi ćemo Vam pružiti razlog zašto. Ako niste zadovoljni s načinom na koji je vaš zahtjev rješava kontaktirajte nas.
  10. Pravo na pomoć nadzorno tijelo - što znači da imaju pravo na pomoć nadzornog tijela i pravo na druge pravne lijekove, kao što zahtijeva naknadu štete.
  11. Pravo na povlačenje suglasnosti - imate pravo povući bilo dano odobrenje za obradu Vaših osobnih podataka.

Podaci koje prikupimo

Informacije koje ste nam dali
To može biti vaša adresa e-pošte, Ime, adresa za naplatu, kućne adrese itd - uglavnom informacije koje je potrebno za isporuku vam proizvod / uslugu ili kako bi unaprijedili Vaše iskustvo kupca s nama. Mi spasiti podatke koje ste nam poslali, kako bi za vas da komentirate ili obavljati druge aktivnosti na web stranici. Ova informacija uključuje, na primjer, Vaše ime i e-mail adresa.

Informacije se automatski prikupljaju o vama
To uključuje informacije koje se automatski pohranio kolačiće i druge sesije alata. Na primjer, Vaša košarica informacije, Vaša IP adresa, sadržaj povijest (ako postoji neki) itd. Ti se podaci koriste za poboljšanje vašeg kupca iskustvo. Kada koristite naše usluge ili pogledati sadržaj naše web stranice, Vaše aktivnosti mogu biti prijavljeni.

Javno dostupne informacije
Možda ćemo prikupiti podatke o vama koje su javno dostupni.

Kako koristimo Vaše osobne podatke

Mi koristimo Vaše osobne podatke kako bi se:

  • pružiti našu uslugu za Vas. To uključuje, na primjer prijavi svog računa; pružiti Vam s drugim proizvodima i uslugama koje ste tražili; pružiti Vam promotivni materijali na zahtjev i komuniciranje s vama u vezi s tim proizvodima i uslugama; komunikaciji i interakciji s vama; i vas obavještava o promjenama u bilo koje usluge.
  • poboljšati vaš korisnički doživljaj;
  • ispuniti obvezu prema zakonu ili prema ugovoru;

Mi koristimo Vaše osobne podatke na pravnoj osnovi i / ili uz vaš pristanak.

Na temelju sklapanja ugovora ili ispunjenja ugovornih obveza, mi obrađujemo vaše osobne podatke za sljedeće svrhe:

  • da bi se identificirali;
  • vam pružiti uslugu ili za slanje / nudimo Vam proizvod;
  • komunicirati bilo za prodaju ili fakturiranje;

Na temelju legitimnog interesa, mi obrađujemo vaše osobne podatke za sljedeće svrhe:

  • da vam poslati personalizirane ponude * (od nas i / ili naših pomno odabranih partnera);
  • za administraciju i analizirati naše baze klijenata (ponašanje nabave i povijest) u cilju poboljšanja kvalitete, raznolikost, i dostupnost proizvoda / usluga u ponudi / usluga;
  • provoditi upitnike u vezi zadovoljstvo klijenta;

Sve dok niste obavijestila nas je na neki drugi način, smatramo nudi Vam proizvode / usluge koji su slični ili isti na svoju kupovnu povijest / ca ponašanje biti naš legitimni interes.

Uz vašu suglasnost mi obrađujemo vaše osobne podatke za sljedeće svrhe:

  • da vam poslati biltene i ponude kampanje (od nas i / ili naših pomno odabranih partnera);
  • za druge namjene smo pitali svoj pristanak;

Mi obrađujemo vaše osobne podatke kako bi ispunili obvezu diže iz prava i / ili koristiti vaše osobne podatke za opcije koje su zakonom propisane. Zadržavamo pravo anonymise Osobni podaci prikupljeni i korištenja takvih podataka. Mi ćemo koristiti podatke izvan opsega ove politike samo kada je neidentificirani. Mi spasiti podatke o naplati i druge informacije prikupljene o vama onoliko dugo koliko je potrebno za računovodstvene svrhe ili drugim obvezama koje proizlaze iz zakona.

Možda ćemo obraditi vaše osobne podatke za dodatne svrhe koje ovdje nisu navedene, ali su u skladu s izvornom svrhom za koju su se okupili podaci. Uraditi ovo, mi ćemo osigurati da:

  • veza između svrhe, kontekst i prirodu osobnih podataka je pogodan za daljnju obradu;
  • daljnja obrada neće naškoditi vašim interesima i
  • ne bi bilo primjereno zaštita za obradu.

Mi ćemo vas obavijestiti o bilo daljnju obradu i namjene.

Tko još može pristupiti vašim osobnim podacima

Ne dijelimo vaše osobne podatke sa strancima.

Radimo samo s Processing partnere koji su u mogućnosti osigurati adekvatnu razinu zaštite vaših osobnih podataka. Mi otkriti vaše osobne podatke trećim stranama ili javnih službenika, kada smo zakonski dužni učiniti. Možda ćemo otkriti vaše osobne podatke trećim stranama ako ste pristali na to ili ako postoje druge pravne osnove za to.

Kako osigurati svoje podatke

Mi činimo sve da bi se sef osobnih podataka. Mi koristimo sigurne protokole za komunikaciju i prijenos podataka (kao HTTPS). Mi koristimo anonymising i pseudonymising gdje pogodni. Pratimo naše sustave za moguće ranjivosti i napada.

Iako smo probati naš najbolji da ne možemo jamčiti sigurnost podataka. Međutim, obećanje da ćemo obavijestiti odgovarajuće vlasti povrede podataka. We will also notify you if there is a threat to your rights or interests. We will do everything we reasonably can to prevent security breaches and to assist authorities should any breaches occur.

If you have an account with us, note that you have to keep your username and password secret.

djeca

We do not intend to collect or knowingly collect information from children. We do not target children with our services.

Cookies and other technologies we use

We use cookies and/or similar technologies to analyse customer behaviour, administer the website, track usersmovements, and to collect information about users. This is done in order to personalise and enhance your experience with us.

A cookie is a tiny text file stored on your computer. Cookies store information that is used to help make sites work. Samo možemo pristupiti kolačića koje su stvorile naše web stranice. Možete kontrolirati kolačiće na razini preglednika. Odabir onemogućiti kolačiće mogu ometati Vaše korištenje određenih funkcija.

Mi koristimo kolačiće za slijedeće namjene:

  • Potrebne kolačići - ovi kolačići su potrebni za vas biti u mogućnosti koristiti neke važne značajke na našoj web stranici, kao što je na prijave. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke.
  • Funkcionalnost kolačići - ovi kolačići osigurati funkcionalnost koja čini pomoću naše usluge više zgodan i čini pruža više prilagođene značajke moguće. Na primjer, oni mogu sjetiti svoje ime i e-mail u komentar oblicima, tako da ne morate ponovno unositi ove informacije sljedeći put kada komentiranje.
  • kolačići Analytics – these cookies are used to track the use and performance of our website and services
  • Advertising cookiesthese cookies are used to deliver advertisements that are relevant to you and to your interests. In addition, they are used to limit the number of times you see an advertisement. They are usually placed to the website by advertising networks with the website operator’s permission. These cookies remember that you have visited a website and this information is shared with other organisations such as advertisers. Often targeting or advertising cookies will be linked to site functionality provided by the other organisation.

You can remove cookies stored in your computer via your browser settings. Alternatively, you can control some 3rd party cookies by using a privacy enhancement platform such as optout.aboutads.info ili youronlinechoices.com. For more information about cookies, visit allaboutcookies.org.

We use Google Analytics to measure traffic on our website. Google has their own Privacy Policy which you can review ovdje. If you’d like to opt out of tracking by Google Analytics, visit the Google Analytics opt-out page.

Contact Information

Supervisory Authority
E-mail: casework@ico.org.uk
Phone: 0303 123 1113

Changes to this Privacy Policy

We reserve the right to make change to this Privacy Policy.
Last modification was made May 3, 2018.

Dionice