Alice Monokini Pola PDF Sewing

£ 5.52

Easy to assemble and fun to wear! All seams are concealed so the costume is very neat looking and reversible.

SKU: 960 kategori: , Tags: , , , , , , ,

Description

Alice Monokini Pola PDF Sewing

Comes complete with step-by-step colour instructions as well as printing and other sewing tips advice sheets.

The pattern is graded into UK sizes 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18.

You will need:
– 1m lycra fabric
polyester thread
string
– 4.5m 5mm elastic

Easy to assemble and fun to wear! All seams are concealed so the costume is very neat looking and reversible.

 

Lowongan pola gampang!

  • Tambah prodhuk kanggo cart kanthi ngeklik tombol 'Tambah Wadhah'
  • Ketik rincian ing Checkout ing
  • Klik ing 'nerusake PAYPAL' tombol
  • Mlebet akun Paypal utawa milih kanggo Checkout minangka tamu
  • Gawe pembayaran nggunakake cara disenengi
  • rampung!

Sawise pembayaran lengkap, kang biasane mung njupuk sawetara detik, sampeyan bakal redirected bali menyang Tailoress® ngendi sampeyan bisa ndeleng telpon supaya ing akun Kula (yen sampeyan wis siji utawa milih kanggo nggawe siji ing checkout). Saka wilayah akun sampeyan uga bisa download file. Senadyan pembayaran sampeyan uga bakal nampa kabar email supaya ngerti rincian supaya sikilmu ngiring dening email liyane ngemot link download.

Paypal iku cara aman lan aman saka mundhut liwat internet. Sampeyan ora perlu akun Paypal tuku saka Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Alice Monokini PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Alice Monokini PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola rawuh minangka document PDF fullscale copyshop kang bisa dicithak ing sembarang ukuran kertas nggunakake Adobe Reader kanggo print poster. Also available broken up onto A4 and US Letter sized pages. The separate pages have page numbers and markers to help you align each page correctly after printing.

Mangga ndeleng Instructions Printing kanggo mangerteni carane kanthi print pola kanggo ukuran.

ukuran Copyshop: 40cm x 85cm
kaca-kaca A4: 12

US LETTER: 8

Mangga digatèkaké yèn kabèh downloads pola ing Inggris, Nanging sampeyan bisa ndeleng tutorial kene ing basa milih kanthi milih disenengi basa kanthi ngeklik “TRANSLATE” ing sisih ndhuwur kaca lan milih basa sing disenengi saka menu gulung mudhun.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Alice Monokini PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Alice Monokini PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Alice Monokini PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Alice Monokini PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

reviews

Ana ora review durung.

Mung mlebu pelanggan sing wis dituku produk iki bisa ninggalake review.




Swimwear

Ndeleng kita sawetara pola swimsuit
enggo bareng