Pola Sewing Close Fit Jersey Tee Block Raglan Lengan Adaptasi PDF

£ 3.68

Clear
SKU: N/A kategori: , Tags: , , ,

Description

Pola Sewing Close Fit Jersey Tee Block Raglan Lengan Adaptasi PDF

For the more advanced and adventurous crafter who wants to design their own clothes.

Use this close fit jersey tee block PDF sewing pattern to design your own style. This pattern contains no seam allowances or tutorial but gives you the freedom to create a completely unique garment. This block is suited most to tee shirt and vest top style garments.

Suitable for use with jersey and stretch fabrics.

This pattern will create a close-fitting garment. It is advisable to use it to make a toile and then adjust the pattern as necessary to fit perfectly the wearer.

Bodice fits close to the body, around the neck and comes complete with raglan sleeves. You have the option to cut full length or short sleeves. Ideal garments to make from this block are t-shirts and vests, with or without short or long sleeves. You could also adapt it to make dresses and costumes.

To create cuffs simply measure the required amount and remove from the sleeve. Repeat for the neckline and garment hem if you would like those to also have a cuff edging. Then use 80% of the pattern edge measurement to determine the correct width for the cuffs. Duplicate the length so you can fold it back on itself before inserting into the sleeve or other opening requiring the cuff. Onceyou have finished editing the pattern to suit your design don’t forget to add a seam allowance to all the edges!

Use again and again for your projects!

Find other children’s Block Patterns.

Pola rawuh minangka document PDF fullscale copyshop kang bisa dicithak ing sembarang ukuran kertas nggunakake Adobe Reader kanggo print poster. Uga kasedhiya bejat munggah dhateng kaca A4. Kaca-kaca A4 kapisah duwe nomer kaca lan pelaku kanggo mbantu kempal saben kaca bener sawise printing.

Mangga ndeleng Instructions Printing kanggo mangerteni carane kanthi print pola kanggo ukuran.

informasi tambahan

Sizes

1-6 taun, 7-14 taun

Lowongan pola gampang!

  • Tambah prodhuk kanggo cart kanthi ngeklik tombol 'Tambah Wadhah'
  • Ketik rincian ing Checkout ing
  • Klik ing 'nerusake PAYPAL' tombol
  • Mlebet akun Paypal utawa milih kanggo Checkout minangka tamu
  • Gawe pembayaran nggunakake cara disenengi
  • rampung!

Sawise pembayaran lengkap, kang biasane mung njupuk sawetara detik, sampeyan bakal redirected bali menyang Tailoress® ngendi sampeyan bisa ndeleng telpon supaya ing akun Kula (yen sampeyan wis siji utawa milih kanggo nggawe siji ing checkout). Saka wilayah akun sampeyan uga bisa download file. Senadyan pembayaran sampeyan uga bakal nampa kabar email supaya ngerti rincian supaya sikilmu ngiring dening email liyane ngemot link download.

Paypal iku cara aman lan aman saka mundhut liwat internet. Sampeyan ora perlu akun Paypal tuku saka Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Close Fit Jersey Tee Block Raglan Sleeve Adaptation PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Close Fit Jersey Tee Block Raglan Sleeve Adaptation PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola rawuh minangka document PDF fullscale copyshop kang bisa dicithak ing sembarang ukuran kertas nggunakake Adobe Reader kanggo print poster. Uga kasedhiya bejat munggah dhateng kaca A4. Kaca-kaca A4 kapisah duwe nomer kaca lan pelaku kanggo mbantu kempal saben kaca bener sawise printing.

Mangga ndeleng Instructions Printing kanggo mangerteni carane kanthi print pola kanggo ukuran.

Sizes 1-6
kaca-kaca A4: 6 / Letter US: 6 / ukuran Copyshop: 47cm x 44cm

Sizes 7-14

kaca-kaca A4: 12 / Letter US: 9 / ukuran Copyshop: 69cm x 50cm

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Close Fit Jersey Tee Block Raglan Sleeve Adaptation PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Close Fit Jersey Tee Block Raglan Sleeve Adaptation PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Close Fit Jersey Tee Block Raglan Sleeve Adaptation PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Close Fit Jersey Tee Block Raglan Sleeve Adaptation PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

reviews

Ana ora review durung.

Mung mlebu pelanggan sing wis dituku produk iki bisa ninggalake review.



Swimwear

Ndeleng kita sawetara pola swimsuit
enggo bareng