Giselle Kimono Pola PDF Sewing

£ 6.55

Clear
SKU: N/A kategori: ,

Description

Giselle Kimono Pola PDF Sewing

Giselle Kimono Pola PDF Sewing

The Giselle Kimono is a loose fitting, one size fits all kimono featuring large draping sleeves and side tie. The fully lined kimono has internal welt pockets.

The short version is 95cm long, the long version is 135cm long measured from the back nape.

Create from woven fabrics such as linen. The garment shown in the images is made from linen with a satin lining.

Available in one size.

Mangga ndeleng GISELLE KIMONO TUTORIAL kene.

instruksi Printing bisa ditemokake kene.

Kabeh pola teka dokumen ukuran minangka lengkap kanggo ngidini sampeyan print ing kaca ukuran beda uga A4 lan US Letter ukuran dokumen.

Saben download nerangake karo tutorial diagram werna utawa foto.

A sangu lapisan 1.5cm kalebu ing kabeh bêsik pola kecuali nyatakake.


Links:

informasi tambahan

Kimono

Short

Lowongan pola gampang!

  • Tambah prodhuk kanggo cart kanthi ngeklik tombol 'Tambah Wadhah'
  • Ketik rincian ing Checkout ing
  • Klik ing 'nerusake PAYPAL' tombol
  • Mlebet akun Paypal utawa milih kanggo Checkout minangka tamu
  • Gawe pembayaran nggunakake cara disenengi
  • rampung!

Sawise pembayaran lengkap, kang biasane mung njupuk sawetara detik, sampeyan bakal redirected bali menyang Tailoress® ngendi sampeyan bisa ndeleng telpon supaya ing akun Kula (yen sampeyan wis siji utawa milih kanggo nggawe siji ing checkout). Saka wilayah akun sampeyan uga bisa download file. Senadyan pembayaran sampeyan uga bakal nampa kabar email supaya ngerti rincian supaya sikilmu ngiring dening email liyane ngemot link download.

Paypal iku cara aman lan aman saka mundhut liwat internet. Sampeyan ora perlu akun Paypal tuku saka Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Giselle Kimono PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Giselle Kimono PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Giselle Kimono PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Giselle Kimono PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Giselle Kimono PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Giselle Kimono PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola rawuh minangka document PDF fullscale copyshop kang bisa dicithak ing sembarang ukuran kertas nggunakake Adobe Reader kanggo print poster. Uga kasedhiya bejat munggah dhateng A4 lan Letter US ukuran kaca. Kaca-kaca kapisah duwe nomer kaca lan pelaku kanggo mbantu kempal saben kaca bener sawise printing.

Mangga ndeleng Instructions Printing kanggo mangerteni carane kanthi print pola kanggo ukuran.

ukuran Copyshop: 200cm x 81cm / A4 Pages: 40 / Letter US: 32 / A0: 2

Mangga digatèkaké yèn kabèh downloads pola ing Inggris, Nanging sampeyan bisa ndeleng tutorial kene ing basa milih kanthi milih disenengi basa kanthi ngeklik “TRANSLATE” ing sisih ndhuwur kaca lan milih basa sing disenengi saka menu gulung mudhun.

Giselle Kimono Tutorial

Giselle Kimono Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Giselle Kimono Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Giselle Kimono Tutorial

 

 

Images kasedhiya ing download pola.

Please read the printing instructions!

With the TIES WRONG SIDES up, fold back 1cm of one end. Fold back 5mm along both of the long sides and press. Then fold the TIE in half concealing the raw edges previously turned in.

One end will remain a raw edge, this will be sewn into the garment side seam.

Lay the two COLLAR pieces RIGHT SIDES together.

Sew the top centre back seam allowances together. Press the seams open.

Fold the COLLAR RIGHT SIDES together lengthways. Sew the bottom seam allowances together. Clip the corner and trim the seam allowances. Turn RIGHT SIDES out and press.

Lay the FRONT and BACK RIGHT SIDES together. Pin and stitch the shoulder seam allowances.

Baleni kanggo sisih liya.

Lay the SHOULDER and SLEEVE RIGHT SIDES together as shown.

Pin and stitch the seam allowance.

Press the seam open. Repeat for the other SLEEVE and SHOULDER.

Lay the SHOULDER along the FRONT and BACK matching the UNDERARM points with the end of the SHOULDER piece.

Pin lan nggawe. Press the seam open. Baleni kanggo sisih liya.

Decide which FRONT side you would like to overlap on the kimono. The side seam TIE will be inserted into the opposite side seam.

Lay the FRONT and BACK RIGHT SIDES together. Fold the SLEEVE and SHOULDER RIGHT SIDES together as shown.

Insert one of the TIES into the side seam allowance at the TIE INSERT POINT.

Pin and stitch from the SLEEVE SEAM POINT to the hem of the FRONT and BACK.

Clip the curved seam of the sleeve and corner points as shown. Press the seams.

Pin the remaining TIE to the TIE INSERT POINT on the FRONT opposite the other TIE already inserted.

Pin the COLLAR matching the seams on the back neckline and around to the COLLAR END POINTS on the FRONT.

Sew within the seam allowance.

Add the welt pockets into the FRONT lining pieces. (Refer to Welt Pocket Tutorial included).

baleni langkah 3,5 lan 6 for the lining, substituting the SHOULDER and SLEEVE for the SLEEVE LINING piece and ignoring the use of the TIES.

Lay the main garment and lining RIGHT SIDES TOGETHER.

Pin and stitch around the collar and centre front.

With the garment RIGHT SIDES out, fold the seam allowances of the hemline to the inside and use a hand stitch to secure.

Repeat for the open SLEEVE seam allowances.

Press the garment to complete.

 

Download the GISELLE KIMONO PDF Sewing Pattern here

reviews

Ana ora review durung.

Mung mlebu pelanggan sing wis dituku produk iki bisa ninggalake review.



Swimwear

Ndeleng kita sawetara pola swimsuit
enggo bareng