Jasra Tee kanggo Dachshunds PDF Pola Sewing

£ 3.00£ 9.00

Clear
SKU: N / A kategori: , ,

Description

Jasra Tee kanggo Dachshunds PDF Pola Sewing

Jasra Tee kanggo Dachshunds PDF Pola Sewing

A t mulyo penak digawe saka kain jersey. Kasedhiya karo hood utawa tanpa. Specially designed for dachshunds. May also fit other breeds with similar proportions.

Mangga ndeleng Jasra Tee Tutorial kene.

instruksi Printing bisa ditemokake kene.

 

Kabeh pola teka dokumen ukuran minangka lengkap kanggo ngidini sampeyan print ing kaca ukuran beda uga A4 lan US Letter ukuran dokumen.

Saben download nerangake karo tutorial diagram werna utawa foto.

A sangu lapisan 1.5cm kalebu ing kabeh bêsik pola kecuali nyatakake.


Links:

informasi tambahan

Dachshund

ALL SIZES, EXTRA SMALL, LARGE, Sedengan, SMALL, XX SMALL

Lowongan pola gampang!

  • Tambah prodhuk kanggo cart kanthi ngeklik tombol 'Tambah Wadhah'
  • Ketik rincian ing Checkout ing
  • Klik ing 'nerusake PAYPAL' tombol
  • Mlebet akun Paypal utawa milih kanggo Checkout minangka tamu
  • Gawe pembayaran nggunakake cara disenengi
  • rampung!

Sawise pembayaran lengkap, kang biasane mung njupuk sawetara detik, sampeyan bakal redirected bali menyang Tailoress® ngendi sampeyan bisa ndeleng telpon supaya ing akun Kula (yen sampeyan wis siji utawa milih kanggo nggawe siji ing checkout). Saka wilayah akun sampeyan uga bisa download file. Senadyan pembayaran sampeyan uga bakal nampa kabar email supaya ngerti rincian supaya sikilmu ngiring dening email liyane ngemot link download.

Paypal iku cara aman lan aman saka mundhut liwat internet. Sampeyan ora perlu akun Paypal tuku saka Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasra Tee for Dachshunds PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasra Tee for Dachshunds PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasra Tee for Dachshunds PDF Sewing Pattern

Pola rawuh minangka document PDF fullscale copyshop kang bisa dicithak ing sembarang ukuran kertas nggunakake Adobe Reader kanggo print poster. Uga kasedhiya bejat munggah dhateng A4 lan Letter US ukuran kaca. Kaca-kaca kapisah duwe nomer kaca lan pelaku kanggo mbantu kempal saben kaca bener sawise printing.

Mangga ndeleng Instructions Printing kanggo mangerteni carane kanthi print pola kanggo ukuran.

SIZE XXS: ukuran Copyshop: 76cm x 31cm / A4 Pages: 6 / Letter US: 6

SIZE XS: ukuran Copyshop: 75cm x 37cm / A4 Pages: 6 / Letter US: 6

SIZE S: ukuran Copyshop: 83cm x 36cm / A4 Pages: 8 / Letter US: 8

SIZE M: ukuran Copyshop: 87cm x 38cm / A4 Pages: 8 / Letter US: 8

SIZE L: ukuran Copyshop: 90cm x 39cm / A4 Pages: 8 / Letter US: 8

Mangga digatèkaké yèn kabèh downloads pola ing Inggris, Nanging sampeyan bisa ndeleng tutorial kene ing basa milih kanthi milih disenengi basa kanthi ngeklik “TRANSLATE” ing sisih ndhuwur kaca lan milih basa sing disenengi saka menu gulung mudhun.

reviews

Ana ora review durung.

Mung mlebu pelanggan sing wis dituku produk iki bisa ninggalake review.



Swimwear

Ndeleng kita sawetara pola swimsuit
enggo bareng