Jasra Tee kanggo Whippets lan Greyhounds

£ 3.00£ 12.00

Clear
SKU: N/A kategori: , ,

Description

Jasra Tee for Whippets and Greyhounds PDF Sewing Pattern

Jasra Tee for Whippets and Greyhounds PDF Sewing Pattern

A t mulyo penak digawe saka kain jersey. Kasedhiya karo hood utawa tanpa. Specially designed for a whippet or greyhound body type.

Mangga ndeleng Jasra Tee Tutorial kene.

instruksi Printing bisa ditemokake kene.

Kabeh pola teka dokumen ukuran minangka lengkap kanggo ngidini sampeyan print ing kaca ukuran beda uga A4 lan US Letter ukuran dokumen.

Saben download nerangake karo tutorial diagram werna utawa foto.

A sangu lapisan 1.5cm kalebu ing kabeh bêsik pola kecuali nyatakake.


Links:

informasi tambahan

Greyhound

ALL SIZES, LARGE (9-12), Sedengan (5-8), SMALL (1-4), 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

Lowongan pola gampang!

  • Tambah prodhuk kanggo cart kanthi ngeklik tombol 'Tambah Wadhah'
  • Ketik rincian ing Checkout ing
  • Klik ing 'nerusake PAYPAL' tombol
  • Mlebet akun Paypal utawa milih kanggo Checkout minangka tamu
  • Gawe pembayaran nggunakake cara disenengi
  • rampung!

Sawise pembayaran lengkap, kang biasane mung njupuk sawetara detik, sampeyan bakal redirected bali menyang Tailoress® ngendi sampeyan bisa ndeleng telpon supaya ing akun Kula (yen sampeyan wis siji utawa milih kanggo nggawe siji ing checkout). Saka wilayah akun sampeyan uga bisa download file. Senadyan pembayaran sampeyan uga bakal nampa kabar email supaya ngerti rincian supaya sikilmu ngiring dening email liyane ngemot link download.

Paypal iku cara aman lan aman saka mundhut liwat internet. Sampeyan ora perlu akun Paypal tuku saka Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasra Tee for Whippets and Greyhounds

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasra Tee for Whippets and Greyhounds

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola rawuh minangka document PDF fullscale copyshop kang bisa dicithak ing sembarang ukuran kertas nggunakake Adobe Reader kanggo print poster. Uga kasedhiya bejat munggah dhateng A4 lan Letter US ukuran kaca. Kaca-kaca kapisah duwe nomer kaca lan pelaku kanggo mbantu kempal saben kaca bener sawise printing.

mranata SIZE

SMALL: Copyshop Size: 88cm x44cm / A4: 12 / Letter US: 12

Sedengan: Copyshop Size: 109cm x49cm / A4: 12 / Letter US: 15

LARGE: Copyshop Size: 127cm x 65cm / A4: 15 / Letter US: 15

INDIVIDUAL SIZES

SIZE 1: Copyshop Size: 77cm x 41cm / A4: 9 / Letter US: 9

SIZE 2: Copyshop Size: 79cm x 42cm / A4: 9 / Letter US: 12

SIZE 3: Copyshop Size: 85cm x 44cm / A4: 12 / Letter US: 12

SIZE 4: Copyshop Size: 87cm x 44cm / A4: 12 / Letter US: 12

SIZE 5: Copyshop Size: 97cm x 44cm / A4: 12 / Letter US: 12

SIZE 6: Copyshop Size: 103cm x 46cm / A4: 12 / Letter US: 12

SIZE 7: Copyshop Size: 108cm x 47cm / A4: 12 / Letter US: 15

SIZE 8: Copyshop Size: 109cm x 48cm / A4: 12 / Letter US: 15

SIZE 9: Copyshop Size: 116cm x 57cm / A4: 15 / Letter US: 15

SIZE 10: Copyshop Size: 118cm x 58cm / A4: 15 / Letter US: 15

SIZE 11: Copyshop Size: 123cm x 55cm / A4: 15 / Letter US: 15

SIZE 12: Copyshop Size: 125cm x 56cm / A4: 15 / Letter US: 15

Mangga ndeleng Instructions Printing kanggo mangerteni carane kanthi print pola kanggo ukuran.

Mangga digatèkaké yèn kabèh downloads pola ing Inggris, Nanging sampeyan bisa ndeleng tutorial kene ing basa milih kanthi milih disenengi basa kanthi ngeklik “TRANSLATE” ing sisih ndhuwur kaca lan milih basa sing disenengi saka menu gulung mudhun.

Jasra Tee for Whippets and Greyhounds Tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasra Tee for Whippets and Greyhounds Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasra Tee for Whippets and Greyhounds Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasra Tee for Whippets and Greyhounds Tutorial

Images kasedhiya ing download pola

Cut metu kabeh bêsik pola.

Lay FRONT RIGHT lorone bebarengan karo BACK bebarengan lapisan Pundhak.

Pin lan nggawe ing Panggonan.

Gunakake nggawe Zig-Zag utawa nggawe babagan liya saindhenging project iki. Oleh nggunakake mesin ballpoint jersey jarum.

Bukaken sandhangan karo sisih tengen munggah.

Njupuk Piece LEG perban lan melu ing setengah lengthways.

Ease perban LEG kanggo armhole ing, nyebarke iku roto-roto saindhenging. Pin lan nggawe.

Rampung lapisan karo overlocker utawa zig Zag nggawe.

baleni langkah 1 lan 2 kanggo armhole liyane.

Kanthi sandhangan lorone WRONG metu, cocog tunjangan sisih lapisan njupuk kempal cuffs LEG.

Pin lan nggawe ing tunjangan lapisan ing loro-lorone. Rampung lapisan minangka sadurunge.

tanpa hood:
Njupuk perban hem lan neckline perban lan melu ing sisih setengah tengen bebarengan kanggo nggawe daur ulang dadi. Pin lan nggawe ing tunjangan lapisan singkat.

Aplikasi perban hem kanggo hem sandhangan, Nang pinggir bebarengan.

Ease watara roto-roto banjur PIN lan nggawe ing Panggonan.

Rampung sangu lapisan.

Skip langkah iki yen nggawe t iki karo hood.

Mbaleni proses ing Langkah 5 kanggo perban neckline.

Directions kanggo nambah hood:

Lay bêsik hood lorone RIGHT bebarengan. Pin lan nggawe sak bek tengah lapisan sangu.

Melu hood perban ing setengah bebarengan dawané.

Ease iku sak pojok hood, Nang pinggir bebarengan.

Pin lan nggawe ing Panggonan.

Rampung sangu lapisan.

Njupuk hood. Tumpang tindih bagean perban dhateng saben liyane.

Cocokake ngarep tengah lan tengah TCTerms mburi hood menyang FRONT lan bagean BACK. Apa iki dening lempitan sandhangan ing setengah lan nambah lencana kanggo nandhani TCTerms. Baleni kanggo hood banjur cocog lencana bebarengan.

Pin lan nggawe ing Panggonan.

Tuku pola Jasra Tee kene

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasra Tee for Whippets and Greyhounds

reviews

Ana ora review durung.

Mung mlebu pelanggan sing wis dituku produk iki bisa ninggalake review.



Swimwear

Ndeleng kita sawetara pola swimsuit
enggo bareng