Jessie Legging PDF Pola Sewing

dirating 5.00 saking 5 based on 1 customer rating
(1 customer review)

£ 2.53

This is a really simple pattern. The two legs are cut from one piece of fabric with only the inside leg and crotch seam to sew. There is even no waistband! It is created by rolling down the top of the leggings.

Need leggings in a hurry? This is deifinitely your pattern!

SKU: 1123 kategori: , , tags: , , ,

Description

Basic Skills Necessary:

  • zig-zag stitch

Pattern Description:

Jessie Legging

Who doesn’t love leggings? They are always comfortable and go with anything! Now you can customise them any which way you want to! So long as the fabric is stretchy you can turn it into a new pair of leggings.

This is a really simple pattern. The two legs are cut from one piece of fabric with only the inside leg and crotch seam to sew. There is even no waistband! It is created by rolling down the top of the leggings.

Need leggings in a hurry? This is definitely your pattern!

You will receive one full size copyshop PDF and a 20 page A4 PDF ready for home printing. Along with the pattern comes a tutorial.

Sizing / Finished Measurements:

  • uk sizes 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18

Materials:

  • ballpoint sewing machine needle
  • thread
  • approx. 1m 25mm wide elastic
  • 1.2m stretch fabric

Lowongan pola gampang!

  • Tambah prodhuk kanggo cart kanthi ngeklik tombol 'Tambah Wadhah'
  • Ketik rincian ing Checkout ing
  • Klik ing 'nerusake PAYPAL' tombol
  • Mlebet akun Paypal utawa milih kanggo Checkout minangka tamu
  • Gawe pembayaran nggunakake cara disenengi
  • rampung!

Sawise pembayaran lengkap, kang biasane mung njupuk sawetara detik, sampeyan bakal redirected bali menyang Tailoress® ngendi sampeyan bisa ndeleng telpon supaya ing akun Kula (yen sampeyan wis siji utawa milih kanggo nggawe siji ing checkout). Saka wilayah akun sampeyan uga bisa download file. Senadyan pembayaran sampeyan uga bakal nampa kabar email supaya ngerti rincian supaya sikilmu ngiring dening email liyane ngemot link download.

Paypal iku cara aman lan aman saka mundhut liwat internet. Sampeyan ora perlu akun Paypal tuku saka Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessie Leggings PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessie Leggings PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola rawuh minangka document PDF fullscale copyshop kang bisa dicithak ing sembarang ukuran kertas nggunakake Adobe Reader kanggo print poster. Uga kasedhiya bejat munggah dhateng kaca A4. Kaca-kaca A4 kapisah duwe nomer kaca lan pelaku kanggo mbantu kempal saben kaca bener sawise printing.

Mangga ndeleng Instructions Printing kanggo mangerteni carane kanthi print pola kanggo ukuran.

ukuran Copyshop: 70cm x 115cm
kaca-kaca A4: 20

Mangga digatèkaké yèn kabèh downloads pola ing Inggris, Nanging sampeyan bisa ndeleng tutorial kene ing basa milih kanthi milih disenengi basa kanthi ngeklik “TRANSLATE” ing sisih ndhuwur kaca lan milih basa sing disenengi saka menu gulung mudhun.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessie Leggings PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessie Leggings PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessie Leggings PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessie Leggings PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

1 review for Jessie Legging PDF Pola Sewing

  1. dirating 5 saking 5

    Marcella (verified owner)

    Received the pattern really quickly after ordering and love how easy it was to make up these leggings.

Mung mlebu pelanggan sing wis dituku produk iki bisa ninggalake review.



Swimwear

Ndeleng kita sawetara pola swimsuit
enggo bareng