Marisa Bikini Pola PDF Sewing

£ 3.34£ 6.21

Get ready for summer with this bikini. Featuring side ties this bikini is adjustable and comfortable.

Fully reversible, choose two different fabrics to suit your mood (and make everyone else think you have twice as many swimsuits!). Divide the required amount of fabric by two to get the quanity needed for the inner and outer swimsuit.

Clear
SKU: 2594 kategori: ,

Description

Marisa Bikini Pola PDF Sewing

Marisa Bikini Pola PDF Sewing

Get ready for summer with this bikini. Featuring side ties this bikini is adjustable and comfortable.

Fully reversible, choose two different fabrics to suit your mood (and make everyone else think you have twice as many swimsuits!). Divide the required amount of fabric by two to get the quanity needed for the inner and outer swimsuit.

Available in UK sizes: 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18. Please check the sizing chart to find your size.

You can purchase the bikini set or just the top or the bottoms.

Mangga ndeleng Marisa Bikini Tutorial kene utawa klik tab ing ngisor iki kanggo mbukak ing kaca iki.

instruksi Printing bisa ditemokaké kene
Kabeh pola teka minangka kanthi ukuran dokumen kanggo ngidini sampeyan print ing kaca ukuran beda uga A4 lan Letter US ukuran dokumen.
Saben download nerangake karo tutorial diagram werna utawa foto. Sampeyan bisa download pola Panjenengan tanpa watesan wektu langsung saka wilayah akun utawa liwat Panjenengan link download tartamtu dikirim liwat email. Simpen file langsung menyang komputer mbokmenawa nggunakake.
A sangu lapisan 1.5cm kalebu ing kabeh bêsik pola kecuali nyatakake.



Links:

Pembayaran lan Larangan
Instructions Printing
FAQ kang
Nyokong

informasi tambahan

Pattern

Bikini & Bottoms, Bottoms only, Top only

Lowongan pola gampang!

  • Tambah prodhuk kanggo cart kanthi ngeklik tombol 'Tambah Wadhah'
  • Ketik rincian ing Checkout ing
  • Klik ing 'nerusake PAYPAL' tombol
  • Mlebet akun Paypal utawa milih kanggo Checkout minangka tamu
  • Gawe pembayaran nggunakake cara disenengi
  • rampung!

Sawise pembayaran lengkap, kang biasane mung njupuk sawetara detik, sampeyan bakal redirected bali menyang Tailoress® ngendi sampeyan bisa ndeleng telpon supaya ing akun Kula (yen sampeyan wis siji utawa milih kanggo nggawe siji ing checkout). Saka wilayah akun sampeyan uga bisa download file. Senadyan pembayaran sampeyan uga bakal nampa kabar email supaya ngerti rincian supaya sikilmu ngiring dening email liyane ngemot link download.

Paypal iku cara aman lan aman saka mundhut liwat internet. Sampeyan ora perlu akun Paypal tuku saka Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Marisa Bikini PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Marisa Bikini PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola rawuh minangka document PDF fullscale copyshop kang bisa dicithak ing sembarang ukuran kertas nggunakake Adobe Reader kanggo print poster. Uga kasedhiya bejat munggah dhateng kaca A4. Kaca-kaca A4 kapisah duwe nomer kaca lan pelaku kanggo mbantu kempal saben kaca bener sawise printing.

Mangga ndeleng Instructions Printing kanggo mangerteni carane kanthi print pola kanggo ukuran.

Bikini Set: ukuran Copyshop: 67cm X 84cm / A4 Pages: 16 / Letter US: 16

Bikini Top: ukuran Copyshop: 33cm x 65cm / A4 Pages: 8 / Letter US: 8

Bikini Bottoms: ukuran Copyshop: 58cm x 51cm / A4 Pages: 9 / Letter US: 9

Mangga digatèkaké yèn kabèh downloads pola ing Inggris, Nanging sampeyan bisa ndeleng tutorial kene ing basa milih kanthi milih disenengi basa kanthi ngeklik “TRANSLATE” ing sisih ndhuwur kaca lan milih basa sing disenengi saka menu gulung mudhun.

Marisa Bikini Tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Marisa Bikini Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Marisa Bikini Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Marisa Bikini Tutorial

Begin by cutting out the pattern pieces for the necessary size.

Fold the crotch for the correct size and tape in place.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Marisa Bikini Tutorial

Cut out all pattern pieces.

Lay the main fabric and lining fabric RIGHT SIDES together. Lay the GUSSET on top of the FRONT piece lining up the crotch seam.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Marisa Bikini Tutorial

Pin the elastic around all seam allowances leaving only the area for the TIE LOOPS open.

Stitch the elastic to the seam allowance using zig-zag stitch. Leave a 10cm space unstitched as shown on the pattern.
Ensure to backstitch when finishing for the 10cm gap and when starting to stitch again after it.

Stitch the elastic to the seam allowance using zig-zag stitch.

Ensure to backstitch when finishing for the 10cm gap and when starting to stitch again after it.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Marisa Bikini Tutorial

Fold all TIE LOOPS in half.

Use zig-zag stitch to sew the seam allowance.

Turn RIGHT SIDES out with the seam line to the inner center.

Fold in half lengthways.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Marisa Bikini Tutorial

Insert the TIE LOOPS into the FRONT of the monokini, between the inner and outer fabric.

Pin and stitch the seam allowance using straight stitch.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Marisa Bikini Tutorial

Create the TIES by following the STRAPS AND TIES TUTORIAL.

If you have a seam turner:
Fold the TIES in half lengthways and sew the seam allowance with zig-zag stitch. Turn RIGHT SIDES out using a seam turner.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Marisa Bikini Tutorial

Pull the monokini RIGHT SIDES out through the open 10cm space.

Fold the seam allowance of the opening inside. Secure using small, loose overhand stitches.

Insert the TIES into the TIE LOOPS and your monokini is now complete!

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Marisa Bikini PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Marisa Bikini PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Marisa Bikini PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Marisa Bikini PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

reviews

Ana ora review durung.

Mung mlebu pelanggan sing wis dituku produk iki bisa ninggalake review.



Swimwear

Ndeleng kita sawetara pola swimsuit
enggo bareng