Suit Molly adaptif Busana romper Turu Bocah Pola PDF Sewing

£ 5.06

Clear

Description

A snug fit garment that opens down the center front and legs allowing you to quickly and easily get your child in and out of their romper.

Suitable for children ages 3-4 / 5-6 / 7-8 / 9-10 / 11-12 / 13-14

Create from jersey or fleece fabrics

For preemie and baby sizes click here

informasi tambahan

Child Sizes (per set)

3-8, 9-14

Lowongan pola gampang!

  • Tambah prodhuk kanggo cart kanthi ngeklik tombol 'Tambah Wadhah'
  • Ketik rincian ing Checkout ing
  • Klik ing 'nerusake PAYPAL' tombol
  • Mlebet akun Paypal utawa milih kanggo Checkout minangka tamu
  • Gawe pembayaran nggunakake cara disenengi
  • rampung!

Sawise pembayaran lengkap, kang biasane mung njupuk sawetara detik, sampeyan bakal redirected bali menyang Tailoress® ngendi sampeyan bisa ndeleng telpon supaya ing akun Kula (yen sampeyan wis siji utawa milih kanggo nggawe siji ing checkout). Saka wilayah akun sampeyan uga bisa download file. Senadyan pembayaran sampeyan uga bakal nampa kabar email supaya ngerti rincian supaya sikilmu ngiring dening email liyane ngemot link download.

Paypal iku cara aman lan aman saka mundhut liwat internet. Sampeyan ora perlu akun Paypal tuku saka Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Molly Adaptive Clothing Romper Sleep Suit for Children PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Molly Adaptive Clothing Romper Sleep Suit for Children PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola rawuh minangka document PDF fullscale copyshop kang bisa dicithak ing sembarang ukuran kertas nggunakake Adobe Reader kanggo print poster. Uga kasedhiya bejat munggah dhateng kaca A4. Kaca-kaca A4 kapisah duwe nomer kaca lan pelaku kanggo mbantu kempal saben kaca bener sawise printing.

Mangga ndeleng Instructions Printing kanggo mangerteni carane kanthi print pola kanggo ukuran.

3-8 taun: ukuran Copyshop: 113cm x 89cm / kaca-kaca A4: 25 / Letter US: 25

9-14 taun: ukuran Copyshop: 150cm x 97cm / kaca-kaca A4: 30 / US Letter pages: 30

Mangga digatèkaké yèn kabèh downloads pola ing Inggris, Nanging sampeyan bisa ndeleng tutorial kene ing basa milih kanthi milih disenengi basa kanthi ngeklik “TRANSLATE” ing sisih ndhuwur kaca lan milih basa sing disenengi saka menu gulung mudhun.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Molly Adaptive Clothing Romper Sleep Suit for Children PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Molly Adaptive Clothing Romper Sleep Suit for Children PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Molly Adaptive Clothing Romper Sleep Suit for Children PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Molly Adaptive Clothing Romper Sleep Suit for Children PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

reviews

Ana ora review durung.

Mung mlebu pelanggan sing wis dituku produk iki bisa ninggalake review.



Swimwear

Ndeleng kita sawetara pola swimsuit
enggo bareng