Tutorial Category: Shorts

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Claudia Shorts Tutorial

Claudia Shorts Tutorial

Claudia Shorts Tutorial Images are available in the pattern download. langkah 1 1.5cm seam allowance included You may like to line the shorts for extra durability. Gunakake pindho kain padha utawa bolong lan mung pindho munggah bêsik sing jahitan. Mulai dening mbikak loro kathok cendhak bêsik pola RIGHT lorone bebarengan. Pin […]

Read more
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Kara Shorts Tutorial

Kara Shorts Tutorial

Kara Shorts Tutorial Images are available in the pattern download. langkah 1 1.5cm seam allowance included You may like to line the shorts for extra durability. Gunakake pindho kain padha utawa bolong lan mung pindho munggah bêsik sing jahitan. Mulai dening mbikak loro kathok cendhak bêsik pola RIGHT lorone bebarengan. Pin […]

Read more