ПАКЕТ – Timmy Gilet Fido скокач Jasper изолација за кучиња PDF шиење на моделот

£ 6.18£ 17.42

Отстрани
SKU: N / A категории: , , ,

Опис

ПАКЕТ – Fido Jumper Timmy Gilet Jasper Jacket Small Dog Clothes

Fido Jumper Sweater Top Coat Clothing Clothes for Small Pet Dogs PDF Sewing Pattern ePattern Digital Instant Download

Sometimes your pup just wants to hang out in a cosy hoodie! Suitable for fleece fabrics and can be made with or without a hood.

Модел доаѓа како PDF документ на fullscale copyshop кои можат да се отпечатат на која било големина хартија, користејќи Adobe Reader за постер за печатење. Достапно прекинува излез страници А4. одделни страници А4 има страница броеви и ознаки, за да ви помогне да ги усогласат секоја страница правилно по печатење.

Please view the Printing Instructions to find out how to accurately print your pattern to scale.

——————————————–

Timmy Gilet Jacket Coat Clothing Clothes for Small Pet Dogs PDF Sewing Pattern ePattern Digital Instant Download

Make a cosy gilet for your favourite pet! Choose to make with a collar or a hood.

Make it from any non-stretch fabric such as wool, nylon, corduroy, or quilted fabric. You could use a softer lining such as a sherpa fleece for added comfort and warmth.

Модел доаѓа како PDF документ на fullscale copyshop кои можат да се отпечатат на која било големина хартија, користејќи Adobe Reader за постер за печатење. Достапно прекинува излез страници А4. одделни страници А4 има страница броеви и ознаки, за да ви помогне да ги усогласат секоја страница правилно по печатење.

Please view the Printing Instructions to find out how to accurately print your pattern to scale.

——————————————–

Џаспер изолација за кучиња PDF шиење на моделот

A snug and smart collared jacket for your little pooch. Make him (or her) stand out from the crowd in this tailored-look jacket.

Make it from any non-stretch fabric such as wool, nylon, corduroy, or quilted fabric. You could use a softer lining such as a sherpa fleece for added comfort and warmth. If you are using two types of fabric, you will need approx. 50cm x 50cm fabric for lining and the same again for the outer garment fabric.

Модел доаѓа како PDF документ на fullscale copyshop кои можат да се отпечатат на која било големина хартија, користејќи Adobe Reader за постер за печатење. Достапно прекинува излез страници А4. одделни страници А4 има страница броеви и ознаки, за да ви помогне да ги усогласат секоја страница правилно по печатење.

Please view the Printing Instructions to find out how to accurately print your pattern to scale.

 

Дополнителни информации

куче Големини

МАЛИ (1-6), ГОЛЕМИ (13-18), СРЕДНИ (7-12), 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18

Купување на моделот е лесно!

  • Додадете производот во Вашата кошничка со кликнување на копчето "кошница"
  • Внесете ги Вашите податоци во Checkout
  • Кликнете на 'Продолжи кон PayPal копчето'
  • Влези за да го вашиот Paypal сметка или да изберете да превземете како гостин
  • Да се ​​направи исплата користење на склопот на метод на
  • ЗАВРШЕНО!

Откако вашата уплата е завршена, кој вообичаено трае само неколку секунди, ќе бидете пренасочени назад во Tailoress® каде што можете да ја видите вашата цел во мојот профил (ако веќе сте имале еден или избрал да ја направите на исходот). Од областа на вашиот профил можете да ја преземете вашите датотеки. По плаќањето ќе добиете е-мејл известување за да знаете вашата нарачка детали кратко време проследено со друг е-мејл содржи вашиот линк за преземање.

Paypal е безбеден и сигурен метод за купување преку интернет. Вие не треба Paypal сметка за купување од Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - BUNDLE - Timmy Gilet Fido Jumper Jasper Jacket for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - BUNDLE - Timmy Gilet Fido Jumper Jasper Jacket for Dogs PDF Sewing Pattern

ЗачувајЗачувај

ЗачувајЗачувај

ЗачувајЗачувај

ЗачувајЗачувајЗачувајЗачувај

Модел доаѓа како PDF документ на fullscale copyshop кои можат да се отпечатат на која било големина хартија, користејќи Adobe Reader за постер за печатење. Достапно прекинува излез страници А4. одделни страници А4 има страница броеви и ознаки, за да ви помогне да ги усогласат секоја страница правилно по печатење.

Ве молиме погледнете на инструкции за печатење за да дознаете како точно да се печати ја вашата шема за да се намалат.

Fido Jumper

PATTERN SETS

Small: големина Copyshop: 90cm x 38cm / страници А4: 8

Medium: големина Copyshop: 114cm x 53cm / страници А4: 15

Large: големина Copyshop: 154cm x 68cm / страници А4: 24


мали димензии

SIZE 1: големина Copyshop: 64cm x 28cm / страници А4: 6/ САД Писмо: 6

SIZE 2: големина Copyshop: 68cm x 28cm / страници А4: 6 / САД Писмо: 6

SIZE 3: големина Copyshop: 71cm x 32cm / страници А4: 6 / САД Писмо: 6

SIZE 4: големина Copyshop: 74cm x 34cm / страници А4: 6 / САД Писмо: 6

SIZE 5: големина Copyshop: 78cm x 35cm / страници А4: 6 / САД Писмо: 8

SIZE 6: големина Copyshop: 83cm x 39cm / страници А4: 8 / САД Писмо: 8

средни големини

SIZE 7: големина Copyshop: 95cm X 39cm / страници А4: 8 / САД Писмо: 8

SIZE 8: големина Copyshop: 100cm x 41cm / страници А4: 12 / САД Писмо: 12

SIZE 9: големина Copyshop: 106cm x 49cm / страници А4: 12 / САД Писмо: 15

SIZE 10: големина Copyshop: 111cm x 46cm / страници А4: 15 / САД Писмо: 15

SIZE 11: големина Copyshop: 115cm x 47cm / страници А4: 15 / САД Писмо: 15

SIZE 12: големина Copyshop: 118cm x 53cm / страници А4: 15 / САД Писмо: 15

големи димензии

SIZE 13: големина Copyshop: 130cm x 51cm / страници А4: 15 / САД Писмо: 18

SIZE 14: големина Copyshop: 137x 56cm / страници А4: 15 / САД Писмо: 18

SIZE 15: големина Copyshop: 143x 56cm / страници А4: 18 / САД Писмо: 18

SIZE 16: големина Copyshop: 148cm x 60cm / страници А4: 24 / САД Писмо: 18

SIZE 17: големина Copyshop: 150x 62cm / страници А4: 24 / САД Писмо: 24

SIZE 18: големина Copyshop: 158cm x 66cm / страници А4: 24 / САД Писмо: 28


Timmy Gilet

Pattern Sets:

МАЛИ: големина Copyshop: 73cm x 39cm / страници А4: 6 / САД Писмо: 6

СРЕДНИ: големина Copyshop: 99cm x 51cm / страници А4: 12 / САД Писмо: 12

ГОЛЕМИ: големина Copyshop: 131cmx 64cm / страници А4: 20 / САД Писмо: 24Individual Sizes:

мали димензии
SIZE 1: големина Copyshop: 55cm x 64cm / страници А4: 4 / САД Писмо: 6
SIZE 2: големина Copyshop: 58cm x 29cm / страници А4: 6 / САД Писмо: 6
SIZE 3: големина Copyshop: 63cm x 32cm / страници А4: 6 / САД Писмо: 6
SIZE 4: големина Copyshop: 65cm 33cm / страници А4: 6 / САД Писмо: 6
SIZE 5: големина Copyshop: 69cm x 35cm / страници А4: 6 / САД Писмо: 6
SIZE 6: големина Copyshop: 71x 37cm / страници А4: 6 / САД Писмо: 6

средни големини
SIZE 7: големина Copyshop: 78cm x 38cm / страници А4: 6 / САД Писмо: 8
SIZE 8: големина Copyshop: 82cm x 41cm / страници А4: 9 / САД Писмо: 12
SIZE 9: големина Copyshop: 87cm x 44cm / страници А4: 12 / САД Писмо: 12
SIZE 10: големина Copyshop: 90cm x 45cm / страници А4: 12 / САД Писмо: 12
SIZE 11: големина Copyshop: 95cm x 46cm / страници А4: 12 / САД Писмо: 12
SIZE 12: големина Copyshop: 99cm x 51cm / страници А4: 12 / САД Писмо: 12

големи димензии
SIZE 13: големина Copyshop: 106cm x 51cm / страници А4: 12 / САД Писмо: 15
SIZE 14: големина Copyshop: 110x 54cm / страници А4: 12 / САД Писмо: 15
SIZE 15: големина Copyshop: 113x 56cm / страници А4: 15 / САД Писмо: 15
SIZE 16: големина Copyshop: 118cm x 58cm / страници А4: 15 / САД Писмо: 15
SIZE 17: големина Copyshop: 123cm x 60cm / страници А4: 15 / САД Писмо: 15
SIZE 18: големина Copyshop: 131cm x 64cm / страници А4: 15 / САД Писмо: 24


Jasper Jacket

Pattern Sets:

МАЛИ: големина Copyshop: 57cm X 28cm / страници А4: 6 / САД Писмо: 6

СРЕДНИ: големина Copyshop: 81cm x 39cm / страници А4: 6 / САД Писмо: 8

ГОЛЕМИ: големина Copyshop: 108cm x 49cm / страници А4: 12 / САД Писмо: 15


Individual Sizes:

мали димензии

SIZE 1: големина Copyshop: 37cm X 24cm / страници А4: 4 / САД Писмо: 4

SIZE 2: големина Copyshop: 41cm x 25cm / страници А4: 4 / САД Писмо: 4

SIZE 3: големина Copyshop: 44cm x 26cm / страници А4: 4 / САД Писмо: 4

SIZE 4: големина Copyshop: 48cm x 27cm / страници А4: 4 / САД Писмо: 4

SIZE 5: големина Copyshop: 52cm x 28cm / страници А4: 4 / САД Писмо: 6

SIZE 6: големина Copyshop: 57cm x 28cm / страници А4: 6 / САД Писмо: 6

средни големини

SIZE 7: големина Copyshop: 59cm x 32cm / страници А4: 6 / САД Писмо: 6

SIZE 8: големина Copyshop: 65cm x 33cm / страници А4: 6 / САД Писмо: 6

SIZE 9: големина Copyshop: 67cm x 33cm / страници А4: 6 / САД Писмо: 6

SIZE 10: големина Copyshop: 71cm x 35cm / страници А4: 6 / САД Писмо: 6

SIZE 11: големина Copyshop: 76x 37cm / страници А4: 6 / САД Писмо: 6

SIZE 12: големина Copyshop: 81cm x 39cm / страници А4: 6 / САД Писмо: 8

големи димензии

SIZE 13: големина Copyshop: 85cm x 41cm / страници А4: 12 / САД Писмо: 12

SIZE 14: големина Copyshop: 89cm x 43cm / страници А4: 12 / САД Писмо: 12

SIZE 15: големина Copyshop: 94cm x 43cm / страници А4: 12 / САД Писмо: 12

SIZE 16: големина Copyshop: 100cm x 45cm / страници А4: 12 / САД Писмо: 12

SIZE 17: големина Copyshop: 104cm 47cm / страници А4: 12 / САД Писмо: 15

SIZE 18: големина Copyshop: 108cm x 49cm / страници А4: 12 / САД Писмо: 15

Ве молиме имајте во предвид дека сите преземања модел се на англиски јазик, Но можете да ја видите упатство тука во вашата избрана јазик со избирање на претпочитан јазик со кликнување “ПРЕВЕДУВАЈТЕ” во горниот десен агол на секоја страница и избирање на претпочитан јазик од паѓачкото мени.

Бела Пижами за кучиња Почетен курс
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Bella Pyjamas for Dogs Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Bella Pyjamas for Dogs Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Bella Pyjamas for Dogs Tutorial

Исечете ги сите парчиња на модел. Да одлучи дали да се користи аспираторот и BUTTONSTAND. Ако не го користите BUTTONSTAND, намалување на центарот предниот до солидна линија е прикажано на парче модел.

Го прескокнете овој чекор ако планирате да не користете го аспираторот:

Леј HOOD парчиња десната страна заедно. Игла и бод околу центарот задниот додаток споеви.

Користете цик-цак бод или други се водат бод текот на овој проект. Исто така се обезбеди да се користи игла химикалка дрес машина.

Земете HEM НАДУВАН, превиткува на половина надолжно и бод додаток на жица за да формира комплетен јамка.

Ако не се додавање на хауба и не се користи BUTTONSTAND повторете го овој чекор за манжетни деколте.

Свитка ракав НАДУВАН на половина по должината на ширина.

Леснотијата кон крајот на ракавот. Пин реклама бод.

Повторете го истото за сите четири ракави.

Ако користите на HOOD, повторете го чекорот 3 за HOOD НАДУВАН.

Одговара на задниот дел на Raglan ракав на задниот десната страна ЗАЕДНО.

Игла и конец во место.

Одговара на предниот до предната страна на ракавот Raglan. Игла и бод како порано.

Повторете го чекорот 5-6 за другата страна на облека.

Ако сте со користење на BUTTONSTAND, тоа се собира еднаш на една страна, и два пати на други.

Страната е повлечен назад еднаш формира штандот за копчињата и се наоѓа под другата страна која претставува на штандот за дупки на копчето.

Може да се користи како алтернатива наместо велкро.

Ако не користите HOOD следат овој чекор:

Спроведување на деколте НАДУВАН.

При примена на деколте НАДУВАН го дозволи тоа да крива надвор во центарот пред, така што тоа не завршува квадратни.

Свитка BACK ракавите во половина десно страни заедно и бод додаток на жица.

Земете HEM НАДУВАН. Превиткува на половина и да ги усогласат додаток на споеви на онаа на долниот раб на пижами. Игла и леснотија на како што се оди наоколу.

Ако сте со користење на BUTTONSTAND заврши предниот раб центар, како во чекор 8.

со капак:
Земете HOOD. Се преклопуваат НАДУВАН делови кон едни со други.

Натпреварот центар пред и центар назад точки на аспираторот со предните и задните делови. Дали ова со виткање на облека во половина и додавање на игли за одбележување на точки. Повторете го истото за потоа HOOD одговара на пиновите заедно.

Игла и конец во место.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - BUNDLE - Timmy Gilet Fido Jumper Jasper Jacket for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - BUNDLE - Timmy Gilet Fido Jumper Jasper Jacket for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - BUNDLE - Timmy Gilet Fido Jumper Jasper Jacket for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - BUNDLE - Timmy Gilet Fido Jumper Jasper Jacket for Dogs PDF Sewing Pattern

ЗачувајЗачувај

ЗачувајЗачувај

ЗачувајЗачувај

ЗачувајЗачувајЗачувајЗачувај

Осврти

Нема рецензии уште.

Само најавени корисници кои купиле овој производ може да ја напушти преглед.Костуми за капење

Прикажи нашата палета на модели костим за капење