Agatha layered Wrap Kaos Pola PDF jahit

£ 4.30

kategori: ,

Panjelasan Produk

A close fitting, stretch jersey dress featuring a layered wrap skirt and scooping back hemline.

Create with or without half-length or full-length sleeves.

Sadia dina ukuran 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Agatha Layered Wrap Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Agatha Layered Wrap Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Agatha Layered Wrap Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Agatha Layered Wrap Dress PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Agatha Layered Wrap Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Agatha Layered Wrap Dress PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Also available broken up onto A4 and US letter sized pages. Kaca misah gaduh nomer halaman sarta spidol pikeun mantuan Anjeun align tiap halaman neuleu sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

Dress

ukuran Copyshop: 134x 70cm
Kaca A4: 20

Hurup AS: 24

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

Agatha Dress Tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Agatha Dress Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Agatha Dress Tutorial

Images are available in the download version.

Create a rolled hem on the FRONT and BACK SKIRT and SLEEVE cuffs (if you are using them) using a hemmer foot or by manually turning the seam allowances over approx. 7.5mm once then again 7.5mm. Stitch using zig-zag stitch.

Lay the two FRONT SKIRTS over each other matching side seams from the waistline down.

Lay RIGHT SIDES together with the BACK SKIRT. panitik, stitch and finish the side seam allowances. Finish using zig-zag stitch or an overlocking stitch.

Use zig-zag stitch throughout the project to complete the seams.

Lay the FRONT and BACK BODICES RIGHT SIDES together.

panitik, stitch and finish the shoulder seam allowances.

Open up the BODICE pieces. Insert the SLEEVE head into the armscye. Ease around and pin in place.

Stitch, trim and finish the seam allowance.

Repeat for the other SLEEVE.

WITHOUT SLEEVES:
Fold the ARMHOLE CUFF in half lengthways and apply to the armscye seam allowance, matching the raw edges. Ease on then pin, stitch and finish.

Lay the FRONT and BACK BODICES RIGHT SIDES together, aligning the side seams and SLEEVE seams.

panitik, stitch and finish from the SLEEVE cuff to the waistline.

Turn the SKIRT pieces WRONG SIDES out, insert the BODICE RIGHT SIDES together with the SKIRT.

panitik, stitch and finish the waistline seam allowance.

Complete the dress by applying the NECKLINE CUFF.

Complete the neckline by folding the NECKLINE CUFF in half and sewing along the short seam allowance to create a loop.

Fold this in half lengthways. Match the raw edges of the NECKLINE CUFF to the BODICE neckline. Ease and pin around the neckline.

Stitch, trim and finish to complete. You may like to top-stitch using zig-zag stitch to secure the seam allowance.

Download the Agatha Dress PDF Sewing Pattern here

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit