Annelize Wrap Top Pola PDF jahit

£ 3.10

kategori: ,

Panjelasan Produk

Annelize Wrap Top Pola PDF jahit

Annelize Wrap Top Pola PDF jahit

A close fit top for jersey fabrics. Features halter neck ties and wrap over front sections.

Sadia dina ukuran: 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18

Mangga nempo ANNELIZE WRAP TOP TUTORIAL here or click the tab below to open it in this page.

parentah percetakan bisa kapanggih di dieu

All patterns come as fully scale documents to allow you to print on different sized pages as well as A4 and US Letter sized documents.

Unggal download hadir kalawan tutorial jeung diagram warna atawa foto. Anjeun tiasa ngundeur pola Anjeun jumlah taya waktu langsung ti wewengkon akun anjeun atanapi via anjeun link download husus dikirim via email. Simpen file langsung ka komputer pikeun pamakéan hareup.

A sangu kelim 1.5cm ieu kaasup kana sagala buah pola iwal disebutkeun béda.


Sponsor gancang:

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Annelize Wrap Top PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Annelize Wrap Top PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Annelize Wrap Top PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Annelize Wrap Top PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Annelize Wrap Top PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Annelize Wrap Top PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto A4 na Hurup AS ukuran kaca. Kaca misah gaduh nomer halaman sarta spidol pikeun mantuan Anjeun align tiap halaman neuleu sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

ukuran Copyshop: 92cm x 59cm / A4 Kaca: 15 / Hurup AS: 15

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

Annelize Wrap Top Tutorial

Annelize Wrap Top Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Annelize Wrap Top Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Annelize Wrap Top Tutorial

Gambar nu sadia di download pola.

Begin by creating a rolled hem on the asymmetric seam running from the top to the side seam of the FRONT pieces.

Paké stitch zig-zag atanapi stitch manteng lianna di sakuliah proyék ieu. Ogé mastikeun pikeun ngagunakeun mesin Pulpén jersey jarum.

Lay the FRONT pieces RIGHT SIDES together with the BACK.

Ensure to match alternate FRONT side seams correctly to the opposite FRONT piece.

Stitch and finish the side seam allowances.

Create a rolled hem starting from one FRONT tie point around the BACK to the FRONT again.

Be careful not to stretch the fabric while creating the hem.

You may prefer to apply a lingerie elastic to this team allowance instead of the rolled hem.

Create a rolled hem on the lower edge of the garment.

Enclose both FRONT pieces in the one rolled hem.

Fold back the top FRONT tabs to the WRONG SIDE along the line shown on the pattern.

Sew a row of stitches 5mm from the tab edge to secure.

This forms the channel for the TIES.

Create the TIES by following the STRAPS AND TIES TUTORIAL.

If you have a seam turner:
Fold the TIES in half lengthways and sew the seam allowance with zig-zag stitch. Turn RIGHT SIDES out using a seam turner.

Download the Annelize Wrap Top PDF Sewing Pattern here

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit