Annie Kaos Pola PDF jahit

£ 5.18

SKU: 2612 kategori: ,

gambaran

Annie Kaos Pola PDF jahit

Annie Kaos Pola PDF jahit

A pakéan dasi-tali jersey featuring samping splits.

Ieu pisan nyaman mun teu ngagem, panjang pinuh pakéan kontur awakna. Luhureun satengah pakéan kasebut dijejeran pikeun nambahkeun durability tambahan sarta beurat kana dasi.

Sadia dina ukuran: 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18

Mangga nempo Annie pakéan tutorial Ieuh.

parentah percetakan bisa kapanggih di dieu.

Kabéh pola datangna dokumén skala sakumaha pinuh pikeun ngidinan Anjeun pikeun nyitak dina kaca ukuran béda ogé A4 jeung AS Hurup ukuran dokumén.

Unggal download hadir kalawan tutorial jeung diagram warna atawa foto. Anjeun tiasa ngundeur pola Anjeun jumlah taya waktu langsung ti wewengkon akun anjeun atanapi via anjeun link download husus dikirim via email. Simpen file langsung ka komputer pikeun pamakéan hareup.

A sangu kelim 1.5cm ieu kaasup kana sagala buah pola iwal disebutkeun béda.


Sponsor gancang:

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Annie Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Annie Dress PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

pake pakean: ukuran Copyshop: 174cm x 167cm / Kaca A4: 28 / Hurup AS: 28

di hareup: ukuran Copyshop: 65cm x 51cm / Kaca A4: 9 / Hurup AS: 9

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

Annie Kaos Tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Annie Dress Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Annie Dress Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Annie Dress Tutorial

Motong kaluar kabeh buah nyirian naon tanda kasaimbangan ngagunakeun tacks tukang ngaput urang.

Ngagunakeun mesin Pulpén jahit jarum dina ukuranana sedeng zig-zag stitch.

Dimimitian ku pinning kana pinding hareup ka hareup katuhu sisi babarengan. Pin ukur underarm nu, dasi jeung aréa neckline.

Stitch underarm nu, dasi jeung aréa neckline maké zig-zag stitch.

Ngulang Lengkah ieu deui jeung deui pinding.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Annie Dress Tutorial

Tempat anu hareup jeung deui katuhu sisi babarengan. Angkat bagian pinding up na cocog titik underarm jeung tunjangan kelim sisi katuhu babarengan.

Pin na stitch ti ujung handap pinding ka titik sisi beulah.

Kiyeu parapatan tina tunjangan kelim di titik underarm. Ieu ngabantuan kelim iklas datar lamun ngancik ka sisi katuhu.

Paké stitch zig-zag sakuliah proyék nu.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Annie Dress Tutorial

Ngagunakeun motong elastis, iklas eta sisi katuhu bareng jeung ujung handap pinding nu.

Tarik deui rada taut bari jahit langsung.

Rada tumpang tindih motong lamun ngahontal tungtungna. Backstitch pikeun ngamankeun lajeng motong.

Giliran elastis ka sisi SALAH, jeung luhur-stitch nu elastis ti sisi katuhu maké zig-zag stitch deui.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Annie Dress Tutorial

Ngalengkepan pakéan hem ku nyieun hiji hem digulung, tilepan deui 0.75mm lajeng deui 0.75.mm sejen.

Pin di tempat jeung ngamankeun maké stitch zig-zag (janten pisan Kade ulah tarik di lawon leuwih ti diperlukeun pikeun nyingkahan distorting eta).

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Annie Dress Tutorial

Iklas salah sahiji dibeulah sisi mengikat potongan sisi katuhu bareng jeung salah sahiji SPLITS pakéan samping. Cocog samping pamisah titik beungkeutan.

Stitch nu tunjangan kelim deui maké stitch zig-zag. The kelim sangu tina dibeulah sisi mengikat bakal lengket kaluar salajengna ti hemline nu; ieu bakal rengse dina Lengkah salajengna.

Ngalengkepan unggal dibeulah sisi mengikat maké metodeu sarua.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Annie Dress Tutorial

Jeung samping SALAH sahiji pésta éta nyanghareup Anjeun, keun dina sangu kelim handap pamisah samping beungkeutan.

Saterusna, melu pamisah samping mengikat ka sisi SALAH sahiji pésta éta.

Ngalengkepan duanana SPLITS sisi hiji sisi dina hiji waktu.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Annie Dress Tutorial

Pin duanana dibeulah sisi mengikat potongan ka sisi SALAH sahiji pésta éta.

Top stitch maké zig-zag stitch pikeun ngamankeun ngariung di tempat sarta ngabéréskeun SPLITS samping.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Annie Dress Tutorial

Ti sisi SALAH sahiji pésta éta, make jahitan leungeun PRICKING leutik sabudeureun underarm nu, dasi jeung aréa neckline.

Dianggo tina samping SALAH catching ngan éta sangu kelim nyobian ulah jahit langsung ngaliwatan sisi katuhu pésta éta. Ieu bakal ngabantu tahan pinding dina tempat na ngawétkeun integritas neckline nu.

Coba teu tarik jahitan teuing ketang sakumaha neckline jeung seams underarm bakal perlu masihan saeutik.

 

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Annie Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Annie Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Annie Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Annie Dress PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares