Pola jahit Arabella Top PDF keur Barudak yuswa 1-6 taun

£ 2.90

kategori: ,

Panjelasan Produk

A cute jersey top that can be made with short or long sleeves. Featuring wrap-over neckline allowing the top to go on easily over your child’s head.

Sadia dina ukuran 1-2 taun / 3-4 taun / 5-6 taun

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Arabella Top PDF Sewing Pattern for Children aged 1-6 years

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Arabella Top PDF Sewing Pattern for Children aged 1-6 years

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Arabella Top PDF Sewing Pattern for Children aged 1-6 years

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Arabella Top PDF Sewing Pattern for Children aged 1-6 years

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Arabella Top PDF Sewing Pattern for Children aged 1-6 years

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Arabella Top PDF Sewing Pattern for Children aged 1-6 years

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Arabella Top PDF Sewing Pattern for Children aged 1-6 years

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

ukuran Copyshop: 68cm x 34cm
Kaca A4: 6

Hurup AS: 6

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

Arabella Top Tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Arabella Top Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Arabella Top Tutorial

Images are available in the pattern download.

1.5cm seam allowance included

Lay the FRONT EDGING RIGHT SIDES together with the top FRONT. Ease on and pin in place. Stitch the seam allowance.

Trim back to 5mm.

Repeat for the BACK EDGING and BACK pieces.

Fold the unstitched seam allowance of the BACK EDGING back onto itself.

Turn the BACK EDGING to the wrong side leaving 1cm edge visible on the RIGHT SIDE.

Ulang Lengkah 2 & 3 for the FRONT.

Overlap the FRONT shoulder onto the BACK, meeting at the points marked on the pattern pieces.

Pin the overlapping seam allowances together.

Ease the SLEEVE into the bodice armscye.

Pin in place then stitch to secure the SLEEVE and the overlapping FRONT and BACK pieces.

Trim and finish the seam allowance using zig-zag stitch or an overlocking stitch.

Fold the CUFF in half and ease onto the SLEEVE.

panitik, stitch and finish the seam allowance.

Turn the garment WRONG SIDES out.

Align the FRONT and BACK and SLEEVE seam allowances.

panitik, stitch and finish as before.

Complete the hem baby folding the raw edge under 7.5mm twice creating a rolled hem. Top-stitch using zig-zag stitch.

 

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
narjamahkeun

duit nu dipake di sahiji nagara

WOOCS 2.1.9

tarjamahan


Jadikeun basa standar
ku Transposh - translation plugin for wordpress
Sadaya produk bakal dikirimkeun dina basa Inggris, kumaha urang ngamutahirkeun website ngawengku sadaya tutorials dina basa dipilih Anjeun. Anjeun ayeuna bisa Checkout di mana wae salah sahiji currencies paypal dirojong. Inpo nu leuwih: pamayaran / duit nu dipake di sahiji nagara