Simbut Safari Baby 1 Pola PDF jahit

£ 4.20

SKU: SaBaBlPDSePa kategori: , , tags: , , , , ,

Panjelasan Produk

simbut orok 1 Pola PDF jahit

Kaahlian dasar Dipikabutuh:

straight stitch on a sewing machine
blanket stitch or other applique stitch
pressing
pola Description:

This is the first blanket of the safari theme that I made for my South African cousins baby boy.

bahan:

1/2m fabric per colour for main design
4x 79cm x 10cm fabric for top and bottom borders
4x 9cm x 9cm fabric squares for corners
4x 114cm x 10cm fabric for side borders
76cm x 114cm piece of fabric for the reverse side
90cm x 125cm piece of wadding
scraps of fabric for applique and horizon/sun details
benang

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 1 PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 1 PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 1 PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 1 PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 1 PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 1 PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

ukuran Copyshop: 30cm x 183cm / Kaca A4: 14 / Hurup AS: 14

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi Anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih “narjamahkeun” di katuhu luhur kaca nu mana wae nu jeung milih basa nu Anjeun pikaresep.

Simbut Safari Baby 1 tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 1 Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 1 Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 1 Tutorial

Cut out all pattern pieces, ensuring to leave a 1.5cm seam allowance around the quilt pieces.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 1 Tutorial

Begin stitching together, patch by patch, the middle row with the sunset detail. Then pin and stitch together to form the row. Set and press the seams.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 1 Tutorial

Pin jeung stitch, row by row, the patches for the earth and sky. Set and press each seam.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 1 Tutorial

Take the first row and place rights sides together with the next. panitik, stitch and press. Repeat for each subsequent row. Ensure to match seam lines.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 1 Tutorial

Stitch the corner border square to the top border piece. Pin and stitch the side border piece to the patchwork. Pin and stitch the top border piece to the top of the work. pers.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 1 Tutorial

Repeat step 5 for each border piece on the front and back. Place back and front blanket pieces right sides together. panitik, stitch and press.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 1 Tutorial

Trim the corners.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 1 Tutorial

Pin the appliqué pieces into place and secure using blanket stitch.

meuli Simbut Safari Baby 1 Pola PDF jahit

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit