ngabuntel – Bella piyama Tahu Sumedang Jumper Jasra Tee pikeun Anjing PDF Pola jahit

£ 5.50£ 15.50

atra
SKU: N / A kategori: , ,

Panjelasan Produk

ngabuntel – Bella Pyjamas Toby Jumper Jasra Tee Small Dog Clothes

Tahu Sumedang Jersey Raglan leungeun baju Jumper pikeun Anjing PDF Pola jahit

Create a cute jumper for you furry friend! Featuring sleeves raglan tur dijieun tina jersey manteng, this jumper is easy and comfortable to get on and off your pet. Choose to create with a hood or without. The hem, sleeves and neckline are finished with a jersey cuff for comfort and style.


Bella Pyjama PJ’s All-in-one Costume Clothing Clothes for Small Pet Dogs PDF Sewing Pattern ePattern Digital Instant Download

Bella piyama pikeun Anjing PDF Pola jahit

There’s nothing better than curling up in your favourite pj’s on a cold day, kiwari piaraan Anjeun tiasa gabung di teuing!

The Bella Pyjamas are an all-in-one suit that can be made with or without a hood and with or without a front opening. The pattern has the adaptation to include a button stand down the center front for ease of getting the garment on your pet. Choose to create a cute hood or instead trim with a jersey cuff.

An opening features around the tail and up to the chest on the underside to allow your pet to go to the toilet without messing up his lovely pyjamas!

Use jersey or fleece fabric for maximum comfort.


Jasra Tee Jacket Jumper Clothing Clothes for Small Pet Dogs PDF Sewing Pattern ePattern Digital Instant Download

Jasra Tee pikeun Anjing PDF Pola jahit

A comfy cosy tee made from jersey fabric. Available with a hood or without.

Inpormasi Tambahan

Dog Sizes

SMALL (1-6), LARGE (13-18), MEDIUM (7-12), 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18

The Tailoress PDF Sewing Patterns - BUNDLE - Bella Pyjamas Toby Jumper Jasra Tee for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - BUNDLE - Bella Pyjamas Toby Jumper Jasra Tee for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - BUNDLE - Bella Pyjamas Toby Jumper Jasra Tee for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - BUNDLE - Bella Pyjamas Toby Jumper Jasra Tee for Dogs PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - BUNDLE - Bella Pyjamas Toby Jumper Jasra Tee for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - BUNDLE - Bella Pyjamas Toby Jumper Jasra Tee for Dogs PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.


TOBY JUMPER

PATTERN SETS

Small: Kaca A4: 8 / surat AS: 10 / ukuran Copyshop: 104cm x 35cm

Medium: Kaca A4: 18 / surat AS: 18 / ukuran Copyshop: 145cm x 48cm

Large: Kaca A4: 28 / surat AS: 32 / ukuran Copyshop: 185x 64cm


SMALL SIZES

Size 1: Kaca A4: 6 / surat AS: 6 / ukuran Copyshop: 74cm x 24cm

Size 2: Kaca A4: 6 / surat AS: 8 / ukuran Copyshop: 79cm x 27cm

Size 3: Kaca A4: 8 / surat AS: 8 / ukuran Copyshop: 85cm x 28cm

Size 4: Kaca A4: 8 / surat AS: 8 / ukuran Copyshop: 91cm x 30cm

Size 5: Kaca A4: 8 / surat AS: 8 / ukuran Copyshop: 97cm x 32cm

Size 6: Kaca A4: 8 / surat AS: 10 / ukuran Copyshop: 104cm x 35cm


MEDIUM SIZES

Size 7: Copyshop Size: 118x 37cm / Kaca A4: 10 / Hurup AS: 10

Size 8: Copyshop Size: 122x 37cm / Kaca A4: 10 / Hurup AS: 10

Size 9: Copyshop Size: 128cm x 40cm / Kaca A4: 15 / Hurup AS: 18

Size 10: Copyshop Size: 131cm x 42cm / Kaca A4: 15 / Hurup AS: 18

Size 11: Copyshop Size: 133cm x 45cm / Kaca A4: 15 / Hurup AS: 18

Size 12: Copyshop Size: 143cm x 46cm / Kaca A4: 18 / Hurup AS: 18


LARGE SIZES

Size 13: Copyshop Size: 159cm x 49m/ A4 pages: 18 / Hurup AS: 21

Size 14: Copyshop Size: 158cm x 52cm / Kaca A4: 18 / Hurup AS: 21

Size 15: Copyshop Size: 172cm x 53cm / Kaca A4: 21 / Hurup AS: 21

Size 16: Copyshop Size: 170cm x 55cm / Kaca A4: 21 / Hurup AS: 21

Size 17: Copyshop Size: 179cm x 59cm / Kaca A4: 21 / Hurup AS: 21

Size 18: Copyshop Size: 186cm x 58cm / Kaca A4: 28 / Hurup AS: 24


BELLA PYJAMA

SIZE SETS

SMALL: Copyshop Size: 76cm x 67cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 12

MEDIUM: Copyshop Size: 99x 100cm / Kaca A4: 24 / Hurup AS: 20

LARGE: Copyshop Size: 134cm x 123cm / Kaca A4: 35 / Hurup AS: 42


SMALL SIZES

Size 1: ukuran Copyshop: 63x 37cm / A4: 8 / Hurup AS: 8

Size 2: ukuran Copyshop: 67cm x 42cm / A4: 8 / Hurup AS: 8

Size 3: ukuran Copyshop: 55cm x 54cm / A4: 9 / Hurup AS: 9

Size 4: ukuran Copyshop: 66cm x 56cm / A4: 12 / Hurup AS: 12

Size 5: ukuran Copyshop: 67x 62cm / A4: 12 / Hurup AS: 12

Size 6: ukuran Copyshop: 76cm x 67cm / A4: 12 / Hurup AS: 12

MEDIUM SIZES:

Size 7: ukuran Copyshop: 72cm x 85cm / A4: 15 / Hurup AS: 15

Size 8: ukuran Copyshop: 77cm x 88cm / A4: 15 / Hurup AS: 15

Size 9: ukuran Copyshop: 83cm x 90cm / A4: 20 / Hurup AS: 20

Size 10: ukuran Copyshop: 89cm x 97cm / A4: 20 / Hurup AS: 20

Size 11: ukuran Copyshop: 93cm x 104cm / A4: 24 / Hurup AS: 24

Size 12: ukuran Copyshop: 99cm x 105cm / A4: 24 / Hurup AS: 24


LARGE SIZES:

Size 13: ukuran Copyshop: 108cm x 102cm / A4: 24 / Hurup AS: 30

Size 14: ukuran Copyshop: 116x 100cm / A4: 30 / Hurup AS: 25

Size 15: ukuran Copyshop: 123cm x 110cm / A4: 30 / Hurup AS: 30

Size 16: ukuran Copyshop: 128cm x 116cm / A4: 30 / Hurup AS: 30

Size 17: ukuran Copyshop: 136cm x 125cm / A4: 35 / Hurup AS: 42

Size 18: ukuran Copyshop: 136cm X 125cm / A4: 35 / Hurup AS: 42


JASRA TEE

SIZE SETS

SMALL: ukuran Copyshop: 84cm x 39cm / Kaca A4: 8 / surat AS: 8

MEDIUM: ukuran Copyshop: 109cm x 52 / Kaca A4: 12 / surat AS: 15

LARGE: ukuran Copyshop: 142x 64cm / Kaca A4: 24 / surat AS: 24


SMALL SIZES

SIZE 1: ukuran Copyshop: 61cm x 27cm / A4: 5 / Hurup AS: 8

SIZE 2: ukuran Copyshop: 56cm x 33cm / A4: 6 / Hurup AS: 6

SIZE 3: ukuran Copyshop: 69cm x 31cm / A4: 6 / Hurup AS: 6

SIZE 4: ukuran Copyshop: 75cm x 32cm / A4: 6 / Hurup AS: 6

SIZE 5: ukuran Copyshop: 78cm x 34cm / A4: 6 / Hurup AS: 8

SIZE 6: ukuran Copyshop: 84cm x 39cm / A4: 6 / Hurup AS: 8

MEDIUM SIZES:

SIZE 7: ukuran Copyshop: 66cm x 54cm / A4: 9 / Hurup AS: 9

SIZE 8: ukuran Copyshop: 77cm x 49cm / A4: 9 / Hurup AS: 9

SIZE 9: ukuran Copyshop: 84cm x 52cm / A4: 12 / Hurup AS: 12

SIZE 10: ukuran Copyshop: 97cm x 50cm / A4: 12 / Hurup AS: 12

SIZE 11: ukuran Copyshop: 109cm x 52cm / A4: 12 / Hurup AS: 15

SIZE 12: ukuran Copyshop: 109xm x 52cm / A4: 12 / Hurup AS: 15

LARGE SIZES:

SIZE 13: ukuran Copyshop: 116cm x 58cm / A4: 15 / Hurup AS: 15

SIZE 14: ukuran Copyshop: 125cm x 59cm / A4: 15 / Hurup AS: 15

SIZE 15: ukuran Copyshop: 128cm x 60cm / A4: 20 / Hurup AS: 15

SIZE 16: ukuran Copyshop: 131x 64cm / A4: 20 / Hurup AS: 15

SIZE 17: ukuran Copyshop: 142x 64cm / A4: 24 / Hurup AS: 24

SIZE 18: ukuran Copyshop: 142 x 64cm / A4: 24 / Hurup AS: 24

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

Bella Pyjamas for Dogs Tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Bella Pyjamas for Dogs Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Bella Pyjamas for Dogs Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Bella Pyjamas for Dogs Tutorial

Cut Nyak Dhien kaluar kabéh buah pola. Decide whether to use a HOOD and BUTTONSTAND. If you are not using the BUTTONSTAND, cut the center front to the solid line shown on the pattern piece.

Skip this step if you plan to not use the HOOD:

Lay the HOOD pieces RIGHT SIDES together. Pin and stitch around the center back seam allowance.

Paké stitch zig-zag atanapi stitch manteng lianna di sakuliah proyék ieu. Ogé mastikeun pikeun ngagunakeun mesin Pulpén jersey jarum.

Take the HEM CUFF, fold it in half lengthways and stitch the seam allowance to form a complete loop.

If you are not adding the HOOD and are not using the BUTTONSTAND repeat this step for the NECKLINE CUFF.

Fold the SLEEVE CUFF in half along its width.

Ease onto the end of the SLEEVE. Pin ad stitch.

Repeat for all four SLEEVES.

If using the HOOD, repeat STEP 3 for the HOOD CUFF.

Match the back of the RAGLAN SLEEVE to the BACK RIGHT SIDES TOGETHER.

Pin and stitch in place.

Match the FRONT to the front side of the RAGLAN SLEEVE. Pin and stitch as before.

Repeat STEP 5-6 for the other side of the garment.

If you are using the BUTTONSTAND, fold it back once on one side, and twice on the other.

The side folded back once forms the stand for the buttons and sits underneath the other side which forms the stand for the button holes.

You may alternatively use velcro instead.

If you are not using a HOOD follow this step:

Apply the NECKLINE CUFF.

Nalika nerapkeun NECKLINE CUFF ngidinan ka kurva off di hareup puseur meh teu mungkas kuadrat.

Fold the BACK SLEEVES in half RIGHT SIDES together and stitch the seam allowance.

Take the HEM CUFF. Fold in half and align the seam allowance to that of the lower edge of the pyjama. Pin and ease it on as you go around.

If you are using the BUTTONSTAND finish the center front edge as in Step 8.

WITH HOOD:
Take the HOOD. Overlap CUFF sections onto each other.

Match center front and center back points of the HOOD to the FRONT and BACK sections. Do this by folding the garment in half and adding pins to mark the points. Repeat for the HOOD then match the pins together.

Pin and stitch in place.

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit