ngabuntel – Trixie Gilet Fido Jumper Jasper Jaket pikeun Anjing Pola PDF jahit

£ 5.50£ 15.50

atra
SKU: N / A kategori: , , ,

Panjelasan Produk

ngabuntel – Fido Jumper Trixie Gilet Jasper Jacket Small Dog Clothes

Fido Jumper Sweater Top Coat Clothing Clothes for Small Pet Dogs PDF Sewing Pattern ePattern Digital Instant Download

Sometimes your pup just wants to hang out in a cosy hoodie! Suitable for fleece fabrics and can be made with or without a hood.

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Please view the Printing Instructions to find out how to accurately print your pattern to scale.

——————————————–

Trixie Gilet Jacket Coat Clothing Clothes for Small Pet Dogs PDF Sewing Pattern ePattern Digital Instant Download

Ngadamel gilet cozy pikeun piaraan favorit anjeun! Milih sangkan ku kerah atanapi tiung a.

Make it from any non-stretch fabric such as wool, nylon, corduroy, or quilted fabric. You could use a softer lining such as a sherpa fleece for added comfort and warmth.

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Please view the Printing Instructions to find out how to accurately print your pattern to scale.

——————————————–

Jasper Jaket pikeun Anjing Pola PDF jahit

A jaket collared snug jeung pinter pikeun pooch saeutik Anjeun. jieun anjeunna (atawa nya) stand out from the crowd in this tailored-look jacket.

Make it from any non-stretch fabric such as wool, nylon, corduroy, or quilted fabric. You could use a softer lining such as a sherpa fleece for added comfort and warmth. If you are using two types of fabric, you will need approx. 50cm x 50cm fabric for lining and the same again for the outer garment fabric.

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Please view the Printing Instructions to find out how to accurately print your pattern to scale.

 

Inpormasi Tambahan

Dog Sizes

SMALL (1-6), LARGE (13-18), MEDIUM (7-12), 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18

The Tailoress PDF Sewing Patterns - BUNDLE - Trixie Gilet Fido Jumper Jasper Jacket for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - BUNDLE - Trixie Gilet Fido Jumper Jasper Jacket for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - BUNDLE - Trixie Gilet Fido Jumper Jasper Jacket for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - BUNDLE - Trixie Gilet Fido Jumper Jasper Jacket for Dogs PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - BUNDLE - Trixie Gilet Fido Jumper Jasper Jacket for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - BUNDLE - Trixie Gilet Fido Jumper Jasper Jacket for Dogs PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

Fido Jumper

PATTERN SETS

Small: ukuran Copyshop: 90cm x 38cm / Kaca A4: 8

Medium: ukuran Copyshop: 114cm x 53cm / Kaca A4: 15

Large: ukuran Copyshop: 154cm x 68cm / Kaca A4: 24


SMALL SIZES

SIZE 1: ukuran Copyshop: 64cm x 28cm / Kaca A4: 6/ Hurup AS: 6

SIZE 2: ukuran Copyshop: 68cm x 28cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 6

SIZE 3: ukuran Copyshop: 71cm x 32cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 6

SIZE 4: ukuran Copyshop: 74cm x 34cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 6

SIZE 5: ukuran Copyshop: 78cm x 35cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 8

SIZE 6: ukuran Copyshop: 83cm x 39cm / Kaca A4: 8 / Hurup AS: 8

MEDIUM SIZES

SIZE 7: ukuran Copyshop: 95cm X 39cm / Kaca A4: 8 / Hurup AS: 8

SIZE 8: ukuran Copyshop: 100cm x 41cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 12

SIZE 9: ukuran Copyshop: 106cm x 49cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 15

SIZE 10: ukuran Copyshop: 111cm x 46cm / Kaca A4: 15 / Hurup AS: 15

SIZE 11: ukuran Copyshop: 115cm x 47cm / Kaca A4: 15 / Hurup AS: 15

SIZE 12: ukuran Copyshop: 118cm x 53cm / Kaca A4: 15 / Hurup AS: 15

LARGE SIZES

SIZE 13: ukuran Copyshop: 130cm x 51cm / Kaca A4: 15 / Hurup AS: 18

SIZE 14: ukuran Copyshop: 137cm x 56cm / Kaca A4: 15 / Hurup AS: 18

SIZE 15: ukuran Copyshop: 143cm x 56cm / Kaca A4: 18 / Hurup AS: 18

SIZE 16: ukuran Copyshop: 148cm x 60cm / Kaca A4: 24 / Hurup AS: 18

SIZE 17: ukuran Copyshop: 150x 62cm / Kaca A4: 24 / Hurup AS: 24

SIZE 18: ukuran Copyshop: 158cm x 66cm / Kaca A4: 24 / Hurup AS: 28


Trixie Gilet

Pattern Sets:

SMALL: ukuran Copyshop: 73cm x 39cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 6

MEDIUM: ukuran Copyshop: 99cm x 51cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 12

LARGE: ukuran Copyshop: 131cmx 64cm / Kaca A4: 20 / Hurup AS: 24



Individual Sizes:

SMALL SIZES
SIZE 1: ukuran Copyshop: 55x 64cm / Kaca A4: 4 / Hurup AS: 6
SIZE 2: ukuran Copyshop: 58cm x 29cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 6
SIZE 3: ukuran Copyshop: 63cm x 32cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 6
SIZE 4: ukuran Copyshop: 65cm 33cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 6
SIZE 5: ukuran Copyshop: 69cm x 35cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 6
SIZE 6: ukuran Copyshop: 71x 37cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 6

MEDIUM SIZES
SIZE 7: ukuran Copyshop: 78cm x 38cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 8
SIZE 8: ukuran Copyshop: 82cm x 41cm / Kaca A4: 9 / Hurup AS: 12
SIZE 9: ukuran Copyshop: 87cm x 44cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 12
SIZE 10: ukuran Copyshop: 90cm x 45cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 12
SIZE 11: ukuran Copyshop: 95cm x 46cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 12
SIZE 12: ukuran Copyshop: 99cm x 51cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 12

LARGE SIZES
SIZE 13: ukuran Copyshop: 106cm x 51cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 15
SIZE 14: ukuran Copyshop: 110cm x 54cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 15
SIZE 15: ukuran Copyshop: 113cm x 56cm / Kaca A4: 15 / Hurup AS: 15
SIZE 16: ukuran Copyshop: 118cm x 58cm / Kaca A4: 15 / Hurup AS: 15
SIZE 17: ukuran Copyshop: 123cm x 60cm / Kaca A4: 15 / Hurup AS: 15
SIZE 18: ukuran Copyshop: 131x 64cm / Kaca A4: 15 / Hurup AS: 24


Jasper Jacket

Pattern Sets:

SMALL: ukuran Copyshop: 57cm X 28cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 6

MEDIUM: ukuran Copyshop: 81cm x 39cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 8

LARGE: ukuran Copyshop: 108cm x 49cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 15


Individual Sizes:

SMALL SIZES

SIZE 1: ukuran Copyshop: 37cm X 24cm / Kaca A4: 4 / Hurup AS: 4

SIZE 2: ukuran Copyshop: 41cm x 25cm / Kaca A4: 4 / Hurup AS: 4

SIZE 3: ukuran Copyshop: 44cm x 26cm / Kaca A4: 4 / Hurup AS: 4

SIZE 4: ukuran Copyshop: 48cm x 27cm / Kaca A4: 4 / Hurup AS: 4

SIZE 5: ukuran Copyshop: 52cm x 28cm / Kaca A4: 4 / Hurup AS: 6

SIZE 6: ukuran Copyshop: 57cm x 28cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 6

MEDIUM SIZES

SIZE 7: ukuran Copyshop: 59cm x 32cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 6

SIZE 8: ukuran Copyshop: 65cm x 33cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 6

SIZE 9: ukuran Copyshop: 67cm x 33cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 6

SIZE 10: ukuran Copyshop: 71cm x 35cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 6

SIZE 11: ukuran Copyshop: 76x 37cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 6

SIZE 12: ukuran Copyshop: 81cm x 39cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 8

LARGE SIZES

SIZE 13: ukuran Copyshop: 85cm x 41cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 12

SIZE 14: ukuran Copyshop: 89cm x 43cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 12

SIZE 15: ukuran Copyshop: 94cm x 43cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 12

SIZE 16: ukuran Copyshop: 100cm x 45cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 12

SIZE 17: ukuran Copyshop: 104cm 47cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 15

SIZE 18: ukuran Copyshop: 108cm x 49cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 15

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

Bella Pyjamas for Dogs Tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Bella Pyjamas for Dogs Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Bella Pyjamas for Dogs Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Bella Pyjamas for Dogs Tutorial

Cut Nyak Dhien kaluar kabéh buah pola. Decide whether to use a HOOD and BUTTONSTAND. If you are not using the BUTTONSTAND, cut the center front to the solid line shown on the pattern piece.

Skip this step if you plan to not use the HOOD:

Lay the HOOD pieces RIGHT SIDES together. Pin and stitch around the center back seam allowance.

Paké stitch zig-zag atanapi stitch manteng lianna di sakuliah proyék ieu. Ogé mastikeun pikeun ngagunakeun mesin Pulpén jersey jarum.

Take the HEM CUFF, fold it in half lengthways and stitch the seam allowance to form a complete loop.

If you are not adding the HOOD and are not using the BUTTONSTAND repeat this step for the NECKLINE CUFF.

Fold the SLEEVE CUFF in half along its width.

Ease onto the end of the SLEEVE. Pin ad stitch.

Repeat for all four SLEEVES.

If using the HOOD, repeat STEP 3 for the HOOD CUFF.

Match the back of the RAGLAN SLEEVE to the BACK RIGHT SIDES TOGETHER.

Pin and stitch in place.

Match the FRONT to the front side of the RAGLAN SLEEVE. Pin and stitch as before.

Repeat STEP 5-6 for the other side of the garment.

If you are using the BUTTONSTAND, fold it back once on one side, and twice on the other.

The side folded back once forms the stand for the buttons and sits underneath the other side which forms the stand for the button holes.

You may alternatively use velcro instead.

If you are not using a HOOD follow this step:

Apply the NECKLINE CUFF.

Nalika nerapkeun NECKLINE CUFF ngidinan ka kurva off di hareup puseur meh teu mungkas kuadrat.

Fold the BACK SLEEVES in half RIGHT SIDES together and stitch the seam allowance.

Take the HEM CUFF. Fold in half and align the seam allowance to that of the lower edge of the pyjama. Pin and ease it on as you go around.

If you are using the BUTTONSTAND finish the center front edge as in Step 8.

WITH HOOD:
Take the HOOD. Overlap CUFF sections onto each other.

Match center front and center back points of the HOOD to the FRONT and BACK sections. Do this by folding the garment in half and adding pins to mark the points. Repeat for the HOOD then match the pins together.

Pin and stitch in place.

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit