Claudia Bikini Swimsuit Hot Calana Pola Boy kolor PDF jahit

£ 2.40

Low-rise hipster shorts designed specifically for stretch jersey or lycra fabrics. The Claudia Shorts can be made as swimwear or simply as shorts. They are slightly longer around the back than the front.

Create in stretch jersey for wearing over swimwear as shorts or use a stretch lycra fabric such as scuba jersey for use as swimwear. They can be made lined or unlined depending on your preference.

kategori: , ,

Panjelasan Produk

Claudia Bikini Swimsuit Hot Calana Pola Boy kolor PDF jahit

Claudia Bikini Swimsuit Hot Calana Pola Boy kolor PDF jahit

Low-rise hipster shorts designed specifically for stretch jersey or lycra fabrics. The Claudia Shorts can be made as swimwear or simply as shorts. They are slightly longer around the back than the front.

Create in stretch jersey for wearing over swimwear as shorts or use a stretch lycra fabric such as scuba jersey for use as swimwear. They can be made lined or unlined depending on your preference.

For the bikini pictured please view the Marisa Bikini. Bikini pattern sold separately.

Sadia dina ukuran: 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18

Mangga nempo CLAUDIA SHORTS TUTORIAL here or click the tab below to open it in this page.

Printing instructions can be found here
All patterns come as fully scale documents to allow you to print on different sized pages as well as A4 and US Letter sized documents.
Every download comes with a tutorial with colour diagrams or photographs. You can download your pattern an unlimited amount of time directly from your account area or via your specific download link sent via email. Save files directly to your computer for future use.
A 1.5cm seam allowance is included on all pattern pieces unless otherwise stated.


Sponsor gancang:

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Claudia Bikini Swimsuit Hot Pants Boy Shorts PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Claudia Bikini Swimsuit Hot Pants Boy Shorts PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Claudia Bikini Swimsuit Hot Pants Boy Shorts PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Claudia Bikini Swimsuit Hot Pants Boy Shorts PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Claudia Bikini Swimsuit Hot Pants Boy Shorts PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Claudia Bikini Swimsuit Hot Pants Boy Shorts PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto A4 na Hurup AS ukuran kaca. Kaca misah gaduh nomer halaman sarta spidol pikeun mantuan Anjeun align tiap halaman neuleu sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

ukuran Copyshop: 40cm x 68cm / A4 Pages: 8 / Hurup AS: 8

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

Claudia Shorts Tutorial

Claudia Shorts Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Claudia Shorts Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Claudia Shorts Tutorial

Images are available in the pattern download.

1.5cm seam allowance included

You may like to line the shorts for extra durability. Use double the same fabric or a mesh and simply double up the pieces as you sew.

Begin by laying the two SHORTS pattern pieces RIGHT SIDES together.

Pin and stitch the FRONT and BACK centre seams together.

Trim and finish the seam allowances using zig-zag stitch or an overlocker stitch.

Use zig-zag stitch or other stretch stitch throughout this project. Also ensure to use a ballpoint jersey machine needle.

Open up the FRONT and BACK crotch, Lay the FRONT and BACK crotch seam allowance RIGHT SIDES together.

panitik, stitch and finish the seam allowances.

Finish the seam allowances of the leg openings using zig-zag stitch or an overlocker.

Fold back the seam allowances of the leg opening to the WRONG SIDE and top-stitch with zig-zag stitch to secure.

Cut the length of elastic to match the same length as the WAISTBAND pattern piece.

Match the two shorter seam allowances from the WAISTBAND RIGHT SIDES together.

Stitch and trim the seam allowance.

To secure the elastic, instead of sewing the seam allowances RIGHT SIDES together, overlap one seam allowance onto the other then sew. This will avoid excess bulk in the WAISTBAND.

Fold the WAISTBAND in half lengthways. Match the raw seam allowances to the waistline of the SHORTS. Insert the elastic between the folded WAISTBAND.

Match the seam line of the WAISTBAND to the BACK seam line and ease the rest around.

panitik, stitch and finish the seam allowance ensuring not to sew through the elastic.

 

Download the *PRODUCT NAME* PDF Sewing Pattern here

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit