Tutup Fit Jersey Tee Blok Pola PDF jahit

£ 3.91

atra
SKU: 2709 kategori: , tags: , , ,

gambaran

Tutup Fit Jersey Tee Blok Pola PDF jahit
Keur crafter beuki canggih sarta Dongeng who wants to mendesain baju sorangan.

Use this close fit jersey tee block PDF sewing pattern to design your own style. This pattern contains no seam allowances or tutorial but gives you the freedom to create a completely unique garment. This block is suited most to tee shirt and vest top style garments.

Suitable for use with jersey and stretch fabrics.

This pattern will create a close-fitting garment. It is advisable to use it to make a toile and then adjust the pattern as necessary to fit perfectly the wearer.

Bodice fits close to the body, around the neck and comes complete with fitted sleeves. You have the option to cut full length or short sleeves. Ideal garments to make from this block are t-shirts and vests, with or without short or long sleeves. You could also adapt it to make dresses and costumes.

To create cuffs simply measure the required amount and remove from the sleeve. Repeat for the neckline and garment hem if you would like those to also have a cuff edging. Then use 80% of the pattern edge measurement to determine the correct width for the cuffs. Duplicate the length so you can fold it back on itself before inserting into the sleeve or other opening requiring the cuff. Onceyou have finished editing the pattern to suit your design don’t forget to add a seam allowance to all the edges!

Use again and again for your projects!

Find other children’s Block Patterns.

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

Additional information

ukuran

1-6 taun, 7-14 taun

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Close Fit Jersey Tee Block PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Close Fit Jersey Tee Block PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto A4 na Hurup AS ukuran kaca. Kaca misah gaduh nomer halaman sarta spidol pikeun mantuan Anjeun align tiap halaman neuleu sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

Sizes 9M-10 years
Kaca A4: 4 / Hurup AS: 4

Size 9-10

Kaca A4: 4 / Hurup AS: 6

ukuran Copyshop: Between 32cm x 22cm & 54cm x 35cm

ukuran 11-12

Kaca A4: 6 / Hurup AS: 6

ukuran Copyshop: 58x 37cm

ukuran 13-14

Kaca A4: 9 / Hurup AS: 6

ukuran Copyshop: 62cm x 40cm

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Close Fit Jersey Tee Block PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Close Fit Jersey Tee Block PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Close Fit Jersey Tee Block PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Close Fit Jersey Tee Block PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares