Padesaan Pola Baby simbut PDF jahit

£ 1.73

SKU: SaBaBlPDSePa-1 kategori: , , tags: , , , , ,

gambaran

Padesaan Pola Baby simbut PDF jahit

Padesaan Pola Baby simbut PDF jahit

Countryside Baby Blanket

Printing instructions can be found here
Kabéh pola datangna dokumén skala sakumaha pinuh pikeun ngidinan Anjeun pikeun nyitak dina kaca ukuran béda ogé A4 jeung AS Hurup ukuran dokumén.
Unggal download hadir kalawan tutorial jeung diagram warna atawa foto. Anjeun tiasa ngundeur pola Anjeun jumlah taya waktu langsung ti wewengkon akun anjeun atanapi via anjeun link download husus dikirim via email. Simpen file langsung ka komputer pikeun pamakéan hareup.
A sangu kelim 1.5cm ieu kaasup kana sagala buah pola iwal disebutkeun béda.



Sponsor gancang:

Pangmayaran na currencies
Parentah percetakan
FAQ urang
sokongan

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Countryside Baby Blanket PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Countryside Baby Blanket PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

COPYSHOP SIZE: 96CM X 129CM / A4: 25 / AS huruf: 25

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi Anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih “narjamahkeun” di katuhu luhur kaca nu mana wae nu jeung milih basa nu Anjeun pikaresep.

Simbut Safari Baby 1 tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 1 Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 1 Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 1 Tutorial

Cut out all pattern pieces, ensuring to leave a 1.5cm seam allowance around the quilt pieces.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 1 Tutorial

Begin stitching together, patch by patch, the middle row with the sunset detail. Then pin and stitch together to form the row. Set and press the seams.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 1 Tutorial

Pin jeung stitch, row by row, the patches for the earth and sky. Set and press each seam.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 1 Tutorial

Take the first row and place rights sides together with the next. panitik, stitch and press. Repeat for each subsequent row. Ensure to match seam lines.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 1 Tutorial

Stitch the corner border square to the top border piece. Pin and stitch the side border piece to the patchwork. Pin and stitch the top border piece to the top of the work. pers.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 1 Tutorial

Repeat step 5 for each border piece on the front and back. Place back and front blanket pieces right sides together. panitik, stitch and press.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 1 Tutorial

Trim the corners.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Safari Baby Blanket 1 Tutorial

Pin the appliqué pieces into place and secure using blanket stitch.

meuli Simbut Safari Baby 1 Pola PDF jahit

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Countryside Baby Blanket PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Countryside Baby Blanket PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Countryside Baby Blanket PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Countryside Baby Blanket PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit