Dandelion sapu tangan Top Pola PDF jahit

£ 1.38

Dijieun tina sapotong tunggal lawon, luhur ieu téh senang jeung gampang proyék tur ngidinan anjeun meunang sakumaha kreatif saperti rék jeung dandelions embroidered.

SKU: DaHaToPDSePa kategori: , tags: , , , , ,

gambaran

Kaahlian dasar Dipikabutuh:

  • straight stitch on a machine
  • handsewing
  • hand embroidery

pola Description:

Dijieun tina sapotong tunggal lawon, luhur ieu téh senang jeung gampang proyék tur ngidinan anjeun meunang sakumaha kreatif saperti rék jeung dandelions embroidered.

You will need:

1m x 1m fabric

40xm fabric for lining

1.2m bra strap elastic or bias strips

bra rings and sliders (2 each)

40cm lightweight interfacing

Download asalna lengkep sareng parentah percetakan, full warna tutorial, cadar nasihat jahit ogé pola PDF.

Sakali Urutan Anjeun lengkep anjeun bakal bisa ngundeur pola jahit PDF Anjeun jadi file .zip jeung muka nepi dina komputer Anjeun. Anjeun bakal peryogi Adobe Reader mun hasil nyitak pola anjeun pikeun skala. Ieu bébas na sadia pikeun ngundeur online dieu: HTTPS://get.adobe.com/reader/. parentah percetakan nu kaasup jeung unggal download

sizing / ukuran réngsé:

  • 4 / 6/ 8/ 10 / 12 / 14/ 16 / 18

bahan:

  • 1m x 1m fabric for main garment
  • 40cm fabric for lining
  • 40cm interfacing
  • 1.2m bra strap elastic or bias strips to make straps
  • bra rings and sliders (two each)
  • embroidery thread

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Dandelion Handkerchief Top PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Dandelion Handkerchief Top PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

ukuran Copyshop: 35cm x 24cm / Kaca A4: 2 / Hurup AS: 2

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi Anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih “narjamahkeun” di katuhu luhur kaca nu mana wae nu jeung milih basa nu Anjeun pikaresep.

Dandelion sapu tangan Top
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Dandelion Handkerchief Top

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Dandelion Handkerchief Top

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Dandelion Handkerchief Top

Cut out the facing pieces and apply the interfacing.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Dandelion Handkerchief Top

Pin and stitch the two facing pieces right sides together along the side seam. Finish with an overlocker or zigzag stitch.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Dandelion Handkerchief Top

Create two bra straps following the bra strap tutorial.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Dandelion Handkerchief Top

Take your piece of fabric and fold in half, then in half again. Mark the correct measurement for the facing on the folds. The neckline measurement is placed along the shorter edge, the armhole measurement on the longer edge.
SIZE Neckline Armhole
4 14cm 20cm
6 14cm 20cm
8 15cm 20cm
10 15.5cm 21cm
12 16cm 21cm
14 16.5 22cm
16 17cm 22cm
18 17.5 22.5

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Dandelion Handkerchief Top

Finish the facing lower edge.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Dandelion Handkerchief Top

Pin the facing to the main garment fabric, right sides together aligning the points.

Insert the bra straps into the correct points.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Dandelion Handkerchief Top

Stitch the facing to the main garment fabric.

Backstitch over the bra straps to secure.

Trim and clip the seam allowance.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Dandelion Handkerchief Top

Turn facing right sides out and pin carefully rolling the seam out so it is equal.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Dandelion Handkerchief Top

Use prick stitch to secure the facing in place.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Dandelion Handkerchief Top

Use a roll hem or overlocker stitch to finish the garment hem.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Dandelion Handkerchief Top

Trace the dandelion details onto tissue paper and place on the garment. Pin in place and use your preferred embroidery stitch to stitch straight through the paper and the garment. Once complete, carefully tear the tissue paper away. Repeat this as many times as you like!

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Dandelion Handkerchief Top PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Dandelion Handkerchief Top PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Dandelion Handkerchief Top PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Dandelion Handkerchief Top PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares