Eloise Top & Pakéan Pola PDF jahit

£ 3.80

kategori: , ,

Panjelasan Produk

Eloise Top & Pakéan Pola PDF jahit

Eloise Top & Pakéan Pola PDF jahit

The Eloise is a loose fitting shift top/dress featuring gathers on the center front and back. It’s sweet and innocent looking, perfect for an effortless look.

The dress reaches knee length, the top reaches the high hip.

Suitable for lightweight wovens such as cotton voile.

Sadia dina ukuran: 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18

Mangga nempo Eloise Top & Dress Tutorial here or click the tab below to open it in this page.

Printing instructions can be found here
All patterns come as full scale documents to allow you to print on different sized pages as well as A4 and US Letter sized documents.
Every download comes with a tutorial with colour diagrams or photographs. You can download your pattern an unlimited amount of time directly from your account area or via your specific download link sent via email. Save files directly to your computer for future use.
A 1.5cm seam allowance is included on all pattern pieces unless otherwise stated.



Sponsor gancang:

Payments and Currencies
Parentah percetakan
FAQ urang
sokongan

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Eloise Top & Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Eloise Top & Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Eloise Top & Dress PDF Sewing Pattern

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Eloise Top & Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Eloise Top & Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Eloise Top & Dress PDF Sewing Pattern

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Also available broken up onto A4 and US Letter sized pages. The separate pages have page numbers and markers to help you align each page correctly after printing.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

TOP: ukuran Copyshop: 94cm x 48cm / A4 Pages: 9 / Hurup AS: 9

DRESS: ukuran Copyshop: 56cm x 42cm / A4 Pages: 12 / Hurup AS: 12

SHOULDER: ukuran Copyshop: 35cm x 40cm / A4 Pages: 4 / Hurup AS:4

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

Eloise Top & Dress Tutorial

Eloise Top & Dress Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Eloise Top & Dress Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Eloise Top & Dress Tutorial

Images are available in the pattern download.

1.5cm seam allowance included

Cut Nyak Dhien kaluar kabéh buah pola.

Place the SHOULDER piece RIGHT SIDES together with the SHOULDER LINING.

Pin and stitch around the neckline and centre backs and along the shoulder seam allowances.

Clip and trim the curved seam allowances to allow them to lie flat once turned to the RIGHT SIDE.

Turn RIGHT SIDES out and press.

Using a hand stitch or using the largest stitch on your machine, sew a line of straight stitch between the GATHER marks on the BACK piece. Sew midway along the seam allowance

Loop the thread in a figure of eight around a pin at one end then gently pull the thread to form the gathers. When you have gathered enough so the fabric fits between the GATHER marks on the SHOULDER piece, secure in a figure of eight around another pin.

Repeat for the FRONT.

Lay the FRONT and SHOULD RIGHT SIDES together.

Pin jeung stitch. Remove the hand stitching that formed the gathers originally.

Finish the seam allowance using zig-zag stitch or an overlocker.

Repeat STEP 3 for the BACK and SHOULDER.

The SHOULDER centre back pieces will meet at the centre back of the BACK.

With the garment WRONG SIDES out, align the FRONT and BACK side seam allowances.

panitik, stitch and finish.

pers.

Complete the garment by adding a hook and eye or loop and button at the top centre back.

Finish the hem with a hemmer foot or create a rolled hem by hand.

Download the Eloise Top & Dress PDF Sewing Pattern here

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
narjamahkeun

duit nu dipake di sahiji nagara

WOOCS 2.1.9

tarjamahan


Jadikeun basa standar
ku Transposh - translation plugin for wordpress
Sadaya produk bakal dikirimkeun dina basa Inggris, kumaha urang ngamutahirkeun website ngawengku sadaya tutorials dina basa dipilih Anjeun. Anjeun ayeuna bisa Checkout di mana wae salah sahiji currencies paypal dirojong. Inpo nu leuwih: pamayaran / duit nu dipake di sahiji nagara