Pola gitar Case PDF jahit

£ 6.33

Pribados hal gitar anjeun ku sahingga dina kelir favorit anjeun! Featuring saku hareup, Straps taktak jeung nanganan pola ieu kudu tetep gitar anjeun aman tur nangtung kaluar ti balaréa.

Pola hadir kalawan dua ukuran, hiji pikeun gitar childs (approx. 90jangkungna cm sarta 32cm dina titik widest) sarta salah sahiji pikeun gitar ukuran biasa (approx 104cm jangkungna na 40cm dina titik widest).

gambaran

Pribados hal gitar anjeun ku sahingga dina kelir favorit anjeun! Featuring saku hareup, Straps taktak jeung nanganan pola ieu kudu tetep gitar anjeun aman tur nangtung kaluar ti balaréa.

Pola hadir kalawan dua ukuran, hiji pikeun gitar childs (approx. 90jangkungna cm sarta 32cm dina titik widest) sarta salah sahiji pikeun gitar ukuran biasa (approx 104cm jangkungna na 40cm dina titik widest).

 

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Guitar Case PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Guitar Case PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

Small Guitar Case

ukuran Copyshop: 80x 100cm
Kaca A4: 20

Hurup AS: 25

Regular Guitar Case

ukuran Copyshop: 95cm x 120cm
Kaca A4: 25

Hurup AS: 16

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Guitar Case PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Guitar Case PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Guitar Case PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Guitar Case PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares