Harry Romper pikeun Toys Dolls atanapi Preemie babies / Pola barudak PDF jahit 24-36 minggu

£ 3.91

gambaran

Bubuka leg hareup asimétri ngajadikeun eta gampang pikeun orok lalaki meunang asup jeung kaluar jas nu. The tiung saeutik ngajaga sirah na Ceuli haneut!

Jieun tina lemes fleece fabrics.

Can also be used to create clothing for toys and dolls.

Suitable for preemie babies aged 24-36 weeks and upwards (umur gestational).

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Harry Romper for Toys Dolls or Preemie Babies / Children PDF Sewing Pattern 24-36 weeks

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Harry Romper for Toys Dolls or Preemie Babies / Children PDF Sewing Pattern 24-36 weeks

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

ukuran Copyshop: 76cm x 63cm
Kaca A4: 12

Hurup AS: 12

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

Harry Romper Tutorial for Babies
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Harry Romper Tutorial for Babies

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Harry Romper Tutorial for Babies

Gambar nu sadia di download pola.

Print the pattern piece, ensure to stick the pages together before attempting to cut any of the pieces out.

Begin by cutting out pieces.

Decide whether to use a HOOD or not and cut the correct OPENING CUFF pattern piece.

Lay inner hood pieces right sides together, pin and stitch. Repeat with the outer hood pieces. Trim the seam allowances.

Lay the inner and outer hood pieces right sides together. Pin and stitch the hood opening leaving the neckline un-stitched. Grade the seam allowance and turn rights sides out

Lay the main FRONT and BACK pieces right sides together. Pin and stitch the shoulder seams. Finish with an over locker or zig-zag.

Fold the SLEEVE CUFF piece in half and pin onto the SLEEVE. Stitch and finish the seam allowance. Repeat for both sleeves.

Pin the SLEEVE right sides together with FRONT 1 and BACK, easing it into the armscye. Stitch and finish the seam. Repeat for the left side.

Pin and stitch from the sleeve cuff to the end of the leg of FRONT 1 only. Finish the seam.

Fold the LEG CUFF piece in half and ease onto the leg ends of FRONT 1 and BACK. Finish the seam allowance.

Pin and stitch the inner leg seam allowance of FRONT 1 and BACK together. Finish the seam allowance.

On the other side, pin and stitch FRONT 3 to BACK along the inside seam allowance.

Lay the two back pieces right sides together. Pin and stitch the center back, crotch and FRONT 3 to the other half of the garment. Finish the seam.

Attach the cuff to BACK and FRONT 2 as in step 8.

Pin and stitch the hood to the neckline,

Finish the HOOD seam allowance around the neckline.

Fold in half the OPENING CUFF and begin pinning starting at one of the lower leg opening seam allowances, RIGHT SIDES together. Ease the OPENING CUFF around.

tip: fold the end seam allowances of the OPENING CUFF inside itself before pinning to hide the raw edge, or pin it to curve off the edge of the leg seam allowance to give it a rounded edge.

If you are using the HOOD, pin the OPENING CUFF from lower leg to lower leg going around the HOOD edge.

If you are not using the HOOD, simply continue the OPENING CUFF around the neckline and back down to the lower leg. Curve the OPENING CUFF at the neckline point instead of trying to get it into the angle.

Finish the seam allowance using zig zag stitch or an overlocker stitch.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Harry Romper for Toys Dolls or Preemie Babies / Children PDF Sewing Pattern 24-36 weeks

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Harry Romper for Toys Dolls or Preemie Babies / Children PDF Sewing Pattern 24-36 weeks

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Harry Romper for Toys Dolls or Preemie Babies / Children PDF Sewing Pattern 24-36 weeks

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Harry Romper for Toys Dolls or Preemie Babies / Children PDF Sewing Pattern 24-36 weeks

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares