Heidi Rose Kembang Headband Pola PDF jahit

£ 0.00

Lucu headband kalawan ros hipu. Sadia dina ukuran 1-14 taun.

gambaran

Simple headband in sizes 1-14 taun. Download comes complete with a tutorial for the headband and for the roses as well as a pattern for each. Roses can be made in four sizes.

Matches the Heidi Rose Flower Dress PDF Sewing Pattern

Additional information

Skill Level

Beginner, Intermediate, Expert

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Heidi Rose Flower Headband PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Heidi Rose Flower Headband PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

ukuran Copyshop: 55cm X 25cm / Kaca A4: 3 / Hurup AS: 3

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi Anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih “narjamahkeun” di katuhu luhur kaca nu mana wae nu jeung milih basa nu Anjeun pikaresep.

Heidi Rose Flower Headband Tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Heidi Rose Flower Headband Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Heidi Rose Flower Headband Tutorial

Cut Nyak Dhien kaluar kabéh buah pola. Cut one length of 3cm wide elastic. The length will be half that of the balik deui pattern piece.

melu nu balik deui jeung hareup headband pieces in half Right Sides together. Stitch the seam allowance.

Turn the balik deui jeung hareup RS kaluar. Move the seam line to the centre and press.

Fold the end seam allowances of the Front piece inside and press.

Put the length of elastic inside the balik deui potongan. Place the end seam allowances of the balik deui potongan, along with the elastic, into the hareup. Stitch straight down close to the folded edge of the hareup to secure. Malikan pikeun sisi séjén.

Motong sangu kelim.

turutan Rose Tutorial to create the roses to adorn the headband.

Hand sew the roses equal distance apart around the headband. Pikeun ukuran ngora anjeun butuh wungkul 8 ros. Ningkatkeun keur ukuran heubeul pikeun nyocogkeun leuwih sering dipake tinimbang anjeun.

The roses on the headband in the image are made from Set 2 ti Roses pola PDF.

The Heidi Headband was made to match the Heidi Dress.

meuli Heidi Rose Flower PDF Sewing Pattern Ieuh

meuli Heidi Rose Kembang Headband Pola PDF jahit Ieuh

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Heidi Rose Flower Headband PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Heidi Rose Flower Headband PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Heidi Rose Flower Headband PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Heidi Rose Flower Headband PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares