Isabel sapu tangan Top & Pakéan Pola PDF jahit – ukuran sawawa

£ 4.40

A pakéan sapu tangan basajan pikeun fabrics jersey. bodice The sits on cangkeng sahingga rok ka cascade. A pakéan gancang jeung basajan nu bisa dirobah mun boga pinding bodice atanapi trims elastis dina neckline na leungeun.

Milih sangkan salaku luhur panjang atawa pakéan panjang pinuh.

Sadia dina ukuran UK 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18

SKU: 2370 kategori: ,

Panjelasan Produk

A pakéan sapu tangan basajan pikeun fabrics jersey. bodice The sits on cangkeng sahingga rok ka cascade. A pakéan gancang jeung basajan nu bisa dirobah mun boga pinding bodice atanapi trims elastis dina neckline na leungeun.

Milih sangkan salaku luhur panjang atawa pakéan panjang pinuh.

Sadia dina ukuran UK 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Isabel Handkerchief Top & Dress PDF Sewing Pattern - Adult size

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Isabel Handkerchief Top & Dress PDF Sewing Pattern - Adult size

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Isabel Handkerchief Top & Dress PDF Sewing Pattern - Adult size

SimpenSimpen

SimpenSimpen

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Isabel Handkerchief Top & Dress PDF Sewing Pattern - Adult size

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Isabel Handkerchief Top & Dress PDF Sewing Pattern - Adult size

SimpenSimpen

SimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto A4 na Hurup AS ukuran kaca. Kaca misah gaduh nomer halaman sarta spidol pikeun mantuan Anjeun align tiap halaman neuleu sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

ukuran Copyshop: 49cm x 56cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 6

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

Isabel Dress (ukuran sawawa) tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Isabel Dress (Adult size) Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Isabel Dress (Adult size) Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Isabel Dress (Adult size) Tutorial The Tailoress PDF Sewing Patterns - Isabel Dress (Adult size) Tutorial

Cut Nyak Dhien kaluar kabéh buah pola. Cut Nyak Dhien ukuran pasagi bener keur pakéan Anjeun (pilihan 1) atawa top (pilihan 2) rok. Cut Nyak Dhien hiji deui tambahan jeung sapotong hareup upami anjeun pinding bodice nu.

Pinding disarankeun lamun lawon Anjeun keur make cukup beurat atawa lamun anjeun nyieun pésta di salah sahiji ukuran badag. Pinding bakal mantuan ngarojong kelim cangkéng.

Skip bagian ieu lamun teu pinding:
Pikeun baris bodice nu, nempatkeun buah hareup katuhu sisi babarengan. Pin jeung stitch neckline jeung leungeun ninggalkeun kabuka taktak jeung seams sisi. Malikan pikeun buah deui. (Tempo gambar). Motong sangu kelim jeung ngahurungkeun sisi katuhu kaluar.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Isabel Dress (Adult size) Tutorial The Tailoress PDF Sewing Patterns - Isabel Dress (Adult size) Tutorial

Paké stitch zig-zag keur sakabeh stitching diperlukeun.

Jieun Perancis seams ka nyumputkeun taktak jeung sisi seams. (Upami Anjeun leuwih resep ngagunakeun kelim biasa mangga ulah).

Iklas hareup jeung deui potongan sisi SALAH babarengan. Pin jeung stitch hiji sangu kelim 5mm di taktak jeung sisi seams.

Aktipkeun pésta sisi SALAH OUT. Pin jeung stitch a kelim sangu 1cm ka nyumputkeun nu kelim 5mm saméméhna.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Isabel Dress (Adult size) TutorialThe Tailoress PDF Sewing Patterns - Isabel Dress (Adult size) Tutorial The Tailoress PDF Sewing Patterns - Isabel Dress (Adult size) Tutorial

Lamun teu make pinding a, ayeuna is the time nepi ka rengse nu neckline jeung leungeun. Paké an motong elastis nepi ka rengse dina tunjangan kelim.

Iklas sisi katuhu motong babarengan jeung pésta jeung pin merata di sakuliah. where the elastic ends meet, fold over each other as shown in the diagram. Zig stitch -zag di tempat. Saterusna, melu nu sangu kelim deui jeung stitch luhur deui jeung zig-zag.

Kudu ati teu manteng pésta salaku anjeun ngaput nu motong kana Anjeun bisa distort eta.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Isabel Dress (Adult size) Tutorial

Melu sapotong rok anjeun dina satengah dua kali.

Ukur kaluar ti titik narilep nu diperlukeun 1/4 ukuran cangkeng keur ukuran Anjeun.

Sacara saksama snip kabuka ninggalkeun cut sanajan puseur kuadrat tina lawon.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Isabel Dress (Adult size) Tutorial

Gently muka kaluar sapotong rok. Anjeun bakal aya bewara di tungtung cut lawon hayang ngagantung dina bentuk 'V'. Ieu cirian Centre hareup jeung Centre deui titik pikeun rok nu.

Align nu Centre deui jeung Centre hareup nunjuk ka ngidinan Anjeun pikeun manggihan titik sisi kelim. Mark jeung pin.

Nyokot sapotong bodice. Align titik sisi kelim babarengan pikeun manggihan Centre hareup jeung Centre deui titik. Mark jeung pin.

Tempat anu bodice katuhu sisi bareng jeung rok nu. Cocog nepi seams sisi jeung titik puseur. Pin babarengan tuluy betah sésana kira-kira.

Stitch di tempat jeung zig zag.

Rengse the sangu kelim kalawan overlocker atawa zig-zag stitch.

Rengse di hem rok.

Paké metoda nu mana wae nu Anjeun hoyong! Anjeun bisa maké stitch overlocker leutik jeung kedap, a hem digulung atawa motong elastis sakumaha nu ditétélakeun di Lengkah 3.

Meuli Isabel sapu tangan Kalong Pola PDF jahit

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit