Isabel sapu tangan Kalong Pola PDF jahit

£ 1.04

A pakéan rok sapu tangan basajan pikeun fabrics jersey. bodice The sits on cangkeng sahingga rok ka cascade. A pakéan gancang jeung basajan nu bisa dirobah mun boga pinding bodice atanapi trims elastis dina neckline na leungeun.

SKU: 2299 kategori: , tags: , , , ,

gambaran

A pakéan rok sapu tangan basajan pikeun fabrics jersey. bodice The sits on cangkeng sahingga rok ka cascade. A pakéan gancang jeung basajan nu bisa dirobah mun boga pinding bodice atanapi trims elastis dina neckline na leungeun.

Milih sangkan salaku luhur panjang atawa rok panjang pinuh.

Sadia dina ukuran 1-2 / 3-4 / 5-6 / 7-8 / 9-10 / 11-12 / 13-14 taun

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Isabel Handkerchief Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Isabel Handkerchief Dress PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

ukuran Copyshop: 25x 37cm
Kaca A4: 4

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

Isabel sapu tangan Kalong Tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Isabel Handkerchief Dress Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Isabel Handkerchief Dress Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Isabel Handkerchief Dress Tutorial The Tailoress PDF Sewing Patterns - Isabel Handkerchief Dress Tutorial

Cut Nyak Dhien kaluar kabéh buah pola. Cut Nyak Dhien ukuran pasagi bener keur pakéan Anjeun (pilihan 1) atawa top (pilihan 2) rok. Cut Nyak Dhien hiji deui tambahan jeung sapotong hareup upami anjeun pinding bodice nu.

Pinding disarankeun lamun lawon Anjeun keur make cukup beurat atawa lamun anjeun nyieun pésta di salah sahiji ukuran badag. Pinding bakal mantuan ngarojong kelim cangkéng.

Skip bagian ieu lamun teu pinding:
Pikeun baris bodice nu, nempatkeun buah hareup katuhu sisi babarengan. Pin jeung stitch neckline jeung leungeun ninggalkeun kabuka taktak jeung seams sisi. Malikan pikeun buah deui. (Tempo gambar). Motong sangu kelim jeung ngahurungkeun sisi katuhu kaluar.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Isabel Handkerchief Dress Tutorial The Tailoress PDF Sewing Patterns - Isabel Handkerchief Dress Tutorial

Paké stitch zig-zag keur sakabeh stitching diperlukeun.

Jieun Perancis seams ka nyumputkeun taktak jeung sisi seams. (Upami Anjeun leuwih resep ngagunakeun kelim biasa mangga ulah).

Iklas hareup jeung deui potongan sisi SALAH babarengan. Pin jeung stitch hiji sangu kelim 5mm di taktak jeung sisi seams.

Aktipkeun pésta sisi SALAH OUT. Pin jeung stitch a kelim sangu 1cm ka nyumputkeun nu kelim 5mm saméméhna.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Isabel Handkerchief Dress Tutorial]The Tailoress PDF Sewing Patterns - Isabel Handkerchief Dress Tutorial The Tailoress PDF Sewing Patterns - Isabel Handkerchief Dress Tutorial

Lamun teu make pinding a, ayeuna is the time nepi ka rengse nu neckline jeung leungeun. Paké an motong elastis nepi ka rengse dina tunjangan kelim.

Cut Nyak Dhien kaluar ukuran bener elastis pikeun armholes jeung neckline (ukuran dina pola). Ngamankeun dina puteran ku tilepan jeung stitching ends ditémbongkeun saperti dina gambar kahiji.

Iklas sisi katuhu motong babarengan jeung pésta jeung pin merata di sakuliah. Zig stitch -zag di tempat. Saterusna, melu nu sangu kelim deui jeung stitch luhur deui jeung zig-zag.

Kudu ati teu manteng pésta salaku anjeun ngaput nu motong kana Anjeun bisa distort eta.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Isabel Handkerchief Dress Tutorial

Melu sapotong rok anjeun dina satengah dua kali.

Ukur kaluar ti titik narilep nu diperlukeun 1/4 ukuran cangkeng keur ukuran Anjeun.

Sacara saksama snip kabuka ninggalkeun cut sanajan puseur kuadrat tina lawon.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Isabel Handkerchief Dress Tutorial

Gently muka kaluar sapotong rok. Anjeun bakal aya bewara di tungtung cut lawon hayang ngagantung dina bentuk 'V'. Ieu cirian Centre hareup jeung Centre deui titik pikeun rok nu.

Align nu Centre deui jeung Centre hareup nunjuk ka ngidinan Anjeun pikeun manggihan titik sisi kelim. Mark jeung pin.

Nyokot sapotong bodice. Align titik sisi kelim babarengan pikeun manggihan Centre hareup jeung Centre deui titik. Mark jeung pin.

Tempat anu bodice katuhu sisi bareng jeung rok nu. Cocog nepi seams sisi jeung titik puseur. Pin babarengan tuluy betah sésana kira-kira.

Stitch di tempat jeung zig zag.

Rengse the sangu kelim kalawan overlocker atawa zig-zag stitch.

Rengse di hem rok.

Paké metoda nu mana wae nu Anjeun hoyong! Anjeun bisa maké stitch overlocker leutik jeung kedap, a hem digulung atawa motong elastis sakumaha nu ditétélakeun di Lengkah 3.

Meuli Isabel sapu tangan Kalong Pola PDF jahit

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Isabel Handkerchief Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Isabel Handkerchief Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Isabel Handkerchief Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Isabel Handkerchief Dress PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares