Jasper Jaket pikeun Anjing Pola PDF jahit

£ 2.47£ 6.18

atra
SKU: 3044 kategori: ,

gambaran

Jasper Jaket pikeun Anjing Pola PDF jahit

A jaket collared snug jeung pinter pikeun pooch saeutik Anjeun. jieun anjeunna (atawa nya) stand out from the crowd in this tailored-look jacket.

Make it from any non-stretch fabric such as wool, nylon, corduroy, or quilted fabric. You could use a softer lining such as a sherpa fleece for added comfort and warmth. If you are using two types of fabric, you will need approx. 50cm x 50cm fabric for lining and the same again for the outer garment fabric.

Download comes complete with a colour tutorial.

Additional information

Dog Sizes

SMALL (1-6), LARGE (13-18), MEDIUM (7-12), 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasper Jacket for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasper Jacket for Dogs PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

Size 4

ukuran Copyshop: 28cm x 48cm
Kaca A4: 4

Pattern Sets:

SMALL: ukuran Copyshop: 57cm X 28cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 6

MEDIUM: ukuran Copyshop: 81cm x 39cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 8

LARGE: ukuran Copyshop: 108cm x 49cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 15


Individual Sizes:

SMALL SIZES

SIZE 1: ukuran Copyshop: 37cm X 24cm / Kaca A4: 4 / Hurup AS: 4

SIZE 2: ukuran Copyshop: 41cm x 25cm / Kaca A4: 4 / Hurup AS: 4

SIZE 3: ukuran Copyshop: 44cm x 26cm / Kaca A4: 4 / Hurup AS: 4

SIZE 4: ukuran Copyshop: 48cm x 27cm / Kaca A4: 4 / Hurup AS: 4

SIZE 5: ukuran Copyshop: 52cm x 28cm / Kaca A4: 4 / Hurup AS: 6

SIZE 6: ukuran Copyshop: 57cm x 28cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 6

MEDIUM SIZES

SIZE 7: ukuran Copyshop: 59cm x 32cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 6

SIZE 8: ukuran Copyshop: 65cm x 33cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 6

SIZE 9: ukuran Copyshop: 67cm x 33cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 6

SIZE 10: ukuran Copyshop: 71cm x 35cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 6

SIZE 11: ukuran Copyshop: 76x 37cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 6

SIZE 12: ukuran Copyshop: 81cm x 39cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 8

LARGE SIZES

SIZE 13: ukuran Copyshop: 85cm x 41cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 12

SIZE 14: ukuran Copyshop: 89cm x 43cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 12

SIZE 15: ukuran Copyshop: 94cm x 43cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 12

SIZE 16: ukuran Copyshop: 100cm x 45cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 12

SIZE 17: ukuran Copyshop: 104cm 47cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 15

SIZE 1: ukuran Copyshop: 108cm x 49cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 15

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

Jasper Jacket for Dogs Tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasper Jacket for Dogs Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasper Jacket for Dogs Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasper Jacket for Dogs Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasper Jacket for Dogs Tutorial

Cut Nyak Dhien kaluar kabéh buah pola.

Lay the two COLLAR pieces RIGHT SIDES TOGETHER.

Pin and stitch the seam allowance leaving the neckline seam open.

CLIP and TRIM the seam allowance.

Turn RIGHT SIDES OUT and press. Top stitch all around close to the edge.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasper Jacket for Dogs Tutorial

Lay the two BACK pieces RIGHT SIDES TOGETHER. Place the COLLAR between the two BACK pieces at the neckline.

Pin di tempat. Stitch all around as shown in the diagram leaving a 10cm gap unstitched on one side.

Clip and trim the seam allowance as in Step 1 but leave the 10cm seam allowance un-clipped or trimmed.

Turn RIGHT SIDES OUT and press gently using a pressing cloth is necessary. Fold the 10cm opening seam allowance to the inside.

Top-stitch all around the garment.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasper Jacket for Dogs Tutorial

Lay the WAISTBAND pieces RIGHT SIDES TOGETHER.

Pin and stitch leaving a 10cm gap open on one side.

Clip and trim as in Step 2.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasper Jacket for Dogs Tutorial

Turn WAISTBAND RIGHT SIDES OUT. Fold the 10cm opening seam allowance to the inside. Press gently and top stitch.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasper Jacket for Dogs Tutorial

Align the waistband center along the line indicated on the BACK pattern piece.

Apply a single row of stitches approximately 10cm long to the WAISTBAND to secure to the BACK of the garment.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasper Jacket for Dogs Tutorial

Complete by adding the velcro to the neck bands and the waistband ends. Sew the softer part of the velcro to the lining pieces to help avoid the coarser part getting tangled in your pets fur.

Sew all around the inside of the velcro pieces to ensure they stay secure.

Finally, add your buttons to the waistband to complete your smart Jasper Jacket!

Don’t forget to send us a picture!

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasper Jacket for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasper Jacket for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasper Jacket for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasper Jacket for Dogs PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares