Jasra Tee for Whippets and Greyhounds

£ 3.80£ 14.50

atra
SKU: N / A kategori: , , ,

Panjelasan Produk

Jasra Tee for Whippets and Greyhounds PDF Sewing Pattern

Jasra Tee for Whippets and Greyhounds PDF Sewing Pattern

A comfy cosy tee made from jersey fabric. Available with a hood or without. Specially designed for a whippet or greyhound body type.

Mangga nempo Jasra Tee Tutorial Ieuh.

parentah percetakan bisa kapanggih di dieu.

Kabéh pola datangna dokumén skala sakumaha pinuh pikeun ngidinan Anjeun pikeun nyitak dina kaca ukuran béda ogé A4 jeung AS Hurup ukuran dokumén.

Unggal download hadir kalawan tutorial jeung diagram warna atawa foto.

A sangu kelim 1.5cm ieu kaasup kana sagala buah pola iwal disebutkeun béda.


Sponsor gancang:

Inpormasi Tambahan

Size

Small (1-4), Medium (5-8), Large (9-12), All Sizes, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasra Tee for Whippets and Greyhounds

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasra Tee for Whippets and Greyhounds

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto A4 na Hurup AS ukuran kaca. Kaca misah gaduh nomer halaman sarta spidol pikeun mantuan Anjeun align tiap halaman neuleu sanggeus percetakan.

SIZE SETS

SMALL: Copyshop Size: 88cm x44cm / A4: 12 / Hurup AS: 12

MEDIUM: Copyshop Size: 109cm x49cm / A4: 12 / Hurup AS: 15

LARGE: Copyshop Size: 127cm x 65cm / A4: 15 / Hurup AS: 15

INDIVIDUAL SIZES

SIZE 1: Copyshop Size: 77cm x 41cm / A4: 9 / Hurup AS: 9

SIZE 2: Copyshop Size: 79cm x 42cm / A4: 9 / Hurup AS: 12

SIZE 3: Copyshop Size: 85cm x 44cm / A4: 12 / Hurup AS: 12

SIZE 4: Copyshop Size: 87cm x 44cm / A4: 12 / Hurup AS: 12

SIZE 5: Copyshop Size: 97cm x 44cm / A4: 12 / Hurup AS: 12

SIZE 6: Copyshop Size: 103cm x 46cm / A4: 12 / Hurup AS: 12

SIZE 7: Copyshop Size: 108cm x 47cm / A4: 12 / Hurup AS: 15

SIZE 8: Copyshop Size: 109cm x 48cm / A4: 12 / Hurup AS: 15

SIZE 9: Copyshop Size: 116cm x 57cm / A4: 15 / Hurup AS: 15

SIZE 10: Copyshop Size: 118cm x 58cm / A4: 15 / Hurup AS: 15

SIZE 11: Copyshop Size: 123cm x 55cm / A4: 15 / Hurup AS: 15

SIZE 12: Copyshop Size: 125cm x 56cm / A4: 15 / Hurup AS: 15

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

Jasra Tee for Whippets and Greyhounds Tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasra Tee for Whippets and Greyhounds Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasra Tee for Whippets and Greyhounds Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasra Tee for Whippets and Greyhounds Tutorial

Gambar nu sadia di download pola

Cut Nyak Dhien kaluar kabéh buah pola.

Lay the FRONT RIGHT SIDES together with the BACK along the shoulder seam.

Pin and stitch in place.

Paké stitch zig-zag atanapi stitch manteng lianna di sakuliah proyék ieu. Ogé mastikeun pikeun ngagunakeun mesin Pulpén jersey jarum.

Open up the garment with the RIGHT SIDES up.

Take the LEG CUFF piece and fold in half lengthways.

Ease the LEG CUFF to the armhole, distributing it evenly around. Pin jeung stitch.

Finish the seam with an overlocker or zig zag stitch.

Repeat Steps 1 jeung 2 for the other armhole.

With the garment WRONG SIDES out, match the side seam allowances ensuring to align the LEG CUFFS.

Pin and stitch the seam allowances on both sides. Finish the seam as before.

Without hood:
Take the HEM CUFF and NECKLINE CUFF and fold in half RIGHT SIDES together to create a continuous loop. Pin and stitch the short seam allowances.

Apply the HEM CUFF to the garment hem, RIGHT SIDES together.

Ease around evenly then pin and stitch in place.

Finish the seam allowance.

Skip this step if you are making this tee with a hood.

Repeat the process in Step 5 for the NECKLINE CUFF.

Directions for adding the HOOD:

Lay the HOOD pieces RIGHT SIDES together. Pin and stitch around the center back seam allowance.

Fold the HOOD CUFF in half along its length.

Ease it around the edge of the HOOD, RIGHT SIDES together.

Pin and stitch in place.

Finish the seam allowance.

Take the HOOD. Overlap CUFF sections onto each other.

Match center front and center back points of the HOOD to the FRONT and BACK sections. Do this by folding the garment in half and adding pins to mark the points. Repeat for the HOOD then match the pins together.

Pin and stitch in place.

Purchase the Jasra Tee pattern here

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasra Tee for Whippets and Greyhounds

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit