Jersey bra & Knickers Perancis Pola PDF jahit

£ 4.50

Ieu pola jersey bra pull-on comfy. Gampang dijieun kalawan ukur dua seams samping sareng dua anak panah. pola jahit PDF Ieu ngawengku ukuran awéwé 4-18 kalawan cup Ukuran A / B / C / D / DD. Kantun motong kaluar ukuran cup diperlukeun tur ukuranana band. Create the matching french knickers in sizes 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 /16 / 18.

SKU: JeBrPDSePa-1 kategori: , tags: , , , , ,

Panjelasan Produk

Jersey bra & Knickers Perancis Pola PDF jahit

Jersey bra & Knickers Perancis Pola PDF jahit

Ieu pola jersey bra pull-on comfy. Gampang dijieun kalawan ukur dua seams samping sareng dua anak panah. pola jahit PDF Ieu ngawengku ukuran awéwé 4-18 kalawan cup Ukuran A / B / C / D / DD. Kantun motong kaluar ukuran cup diperlukeun tur ukuranana band.

Easy to make jersey knickers in UK sizes 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18. Includes two patterns, one pattern for regular jersey fabric and one pattern for stretch jersey fabric. You could also use stretch lace or other stretch fabrics with this pattern.

Download asalna lengkep sareng parentah percetakan, full warna tutorial, cadar nasihat jahit ogé pola PDF.

Sadia dina ukuran: 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18

Mangga nempo JERSEY BRA TUTORIAL and the JERSEY FRENCH KNICKER TUTORIAL here or click the tab below to open it in this page.

Printing instructions can be found here
All patterns come as fully scale documents to allow you to print on different sized pages as well as A4 and US Letter sized documents.
Every download comes with a tutorial with colour diagrams or photographs. You can download your pattern an unlimited amount of time directly from your account area or via your specific download link sent via email. Save files directly to your computer for future use.
A 1.5cm seam allowance is included on all pattern pieces unless otherwise stated.


Sponsor gancang:

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jersey Bra & French Knickers PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jersey Bra & French Knickers PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jersey Bra & French Knickers PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jersey Bra & French Knickers PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jersey Bra & French Knickers PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jersey Bra & French Knickers PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

JERSEY BRA: ukuran Copyshop: 30cm x 42cm / Kaca A4: 4 / Hurup AS: 4

JERSEY FRENCH KNICKERS Copyshop size: 20cm x 79cm / Kaca A4: 5 / Hurup AS: 4
STRETCH JERSEY FRENCH KNICKERS Copyshop size: 20 cm x 69cm / Kaca A4: 4 / Hurup AS: 4

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi Anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih “narjamahkeun” di katuhu luhur kaca nu mana wae nu jeung milih basa nu Anjeun pikaresep.

Jersey Bra Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jersey Bra Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jersey Bra Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jersey Bra Tutorial

Match the side seams of the Band and Bra sections.

panitik, stitch and finish with an overlocker or zig zag stitch.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jersey Bra Tutorial

Pin and stitch the bust darts. Finish as before.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jersey Bra Tutorial

Pin a length of lingerie elastic to the lower edge of the garment. Have right sides of the elastic and the garment facing together.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jersey Bra Tutorial

Stitch ngagunakeun zig zag stitch.

Trim the excess along the seam allowance so it is close to the elastic.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jersey Bra Tutorial

Turn the elastic under and top stitch with zig zag to complete the seam allowance.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jersey Bra Tutorial

Pin another length of elastic to the top edge from strap insertion point around the back to the other strap insertion point. The center front v-shape area should be left with elastic for now. Follow steps 4-5 to complete.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jersey Bra Tutorial

Measure 40cm on a length of elastic and mark. Match this mark to the left hand strap insertion point. Pin elastic to the center front v-shape area up until the strap insertion point. Measure another 40cm along the elastic

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jersey Bra Tutorial

Complete the straps as illustrated in the ‘Bra Strap Tutorial’.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jersey Bra Tutorial

Complete the garment by adding any decorations such as silk bows at the strap insertion points or just the center front!

meuli Jersey bra Pola PDF jahit

Jersey French Knickers Tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jersey French Knickers Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jersey French Knickers Tutorial

Lay both knicker pieces RIGHT SIDES together.

Pin the CENTER FRONT and CENTER BACK seams together.

Stitch and finish using zig zag stitch or an overlocker.

Trim the seam allowance if necessary.

Open up the crotch seam.

Pin the GUSSET RIGHT SIDES to WRONG SIDES of the CENTER FRONT crotch seam allowance.

With the GUSSET pinned to the CENTER FRONT crotch, lay the CENTER BACK crotch seam RIGHT SIDES together with.

Ensure CENTER FRONT and CENTER BACK seam allowances lay flat on alternate sides to avoid bulk.

Pin and stitch through the layers.

Grade the seam allowance.

Fold back the seam allowance at the unstitched end of the Gusset and lay with RIGHT SIDES up along the Back section of the knickers.

Lay the lingerie elastic RIGHT SIDES together with the hip seam allowance of the knicker.

You may prefer to pin this in place before stitching or stitch it as you go. Either way, ensure not to stretch the elastic or the garment.

Use zig zag stitch and overlap the join in the elastic when you meet the end.

Trim seam allowance close to the elastic.

Fold elastic back and top stitch using zig zag stitch.

Repeat steps 5-7 for both of the leg openings. Once elastic has been secured over the Gusset side seams you may remove the pins.

Embellish with satin bows as you desire.

meuli Jersey Perancis Knicker Pola PDF jahit

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit