Jessica Preemie Baby Hat Pola PDF jahit

£ 2.88

gambaran

Tilu gaya pikaresepeun dina ukuran pikeun nyocogkeun babies prématur umur gestational 24 / 26 / 28 / 30 / 32 / 34 / 36 minggu.

Create from soft jersey or fleece fabrics.

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Preemie Baby Hat PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Preemie Baby Hat PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

Hood Hat

ukuran Copyshop: 21.5cm x 21cm / Kaca A4: 2 / Hurup AS: 2

Knot Hat

ukuran Copyshop: 35cm x 21cm / Kaca A4: 4 / Hurup AS: 4

Beanie Hat

ukuran Copyshop: 22cm x 21.5cm / Kaca A4: 2 / Hurup AS: 2

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

Jessica Beanie Hat Tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Beanie Hat Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Beanie Hat Tutorial

Gambar nu sadia di download pola.

Begin by cutting out the pattern pieces.

With RIGHT SIDES together, fold the darts. panitik, stitch and trim the seam allowance of the dart.

With the two hat pieces RIGHT SIDES together, pin around the seam allowance, leaving the lower edge open.

panitik ,stitch and trim the seam allowances.

Ulang Lengkah 1 & 2 for the remaining two hat pieces.

Place one hat inside the other RIGHT SIDES together.

Pin and stitch the seam allowances of the lower edge, leaving a gap open approx. 7cm wide to allow you to turn to the RIGHT SIDES.

Trim the seam allowances.

Turn RIGHT SIDES out. Use a small hand-stitch to secure the 7cm opening.

 

Jessica Hood Hat Tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Hood Hat Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Hood Hat Tutorial

Gambar nu sadia di download pola.

Begin by cutting out the pattern pieces.

With RIGHT SIDES together, fold the darts. panitik, stitch and trim the seam allowance of the dart.

With the two hat pieces RIGHT SIDES together, pin around the seam allowance, leaving the lower edge open.

panitik ,stitch and trim the seam allowances.

Ulang Lengkah 1 & 2 for the remaining two hat pieces.

Place one hat inside the other RIGHT SIDES together.

Pin and stitch the seam allowances of the lower edge, leaving a gap open approx. 7cm wide to allow you to turn to the RIGHT SIDES.

Trim the seam allowances.

Turn RIGHT SIDES out. Use a small hand-stitch to secure the 7cm opening.

Jessica Knot Hat Tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Knot Hat Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Knot Hat Tutorial

Gambar nu sadia di download pola.

With the two KNOT HAT pieces RIGHT SIDES together, pin around the seam allowance, leaving the lower edge open.

panitik ,stitch and trim the seam allowances.

Cut 2 of the BEANIE HAT pattern pieces for the inner hat.

With RIGHT SIDES together, fold the darts. panitik, stitch and trim the seam allowance of the dart.

With the two BEANIE HAT pieces RIGHT SIDES together, pin around the seam allowance, leaving the lower edge open.

panitik ,stitch and trim the seam allowances.

Ulang Lengkah 1 & 2 for the remaining two hat pieces.

Place the BEANIE HAT inside the KNOT HAT RIGHT SIDES together.

Pin and stitch the seam allowances of the lower edge, leaving a gap open approx. 7cm wide to allow you to turn to the RIGHT SIDES.

Trim the seam allowances.

Turn RIGHT SIDES out. Use a small hand-stitch to secure the 7cm opening.

 

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Preemie Baby Hat PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Preemie Baby Hat PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Preemie Baby Hat PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Preemie Baby Hat PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares