Jessica Preemie Baby / Barudak bobo jas Pola PDF jahit 24-34 minggu

£ 3.40

atra

Panjelasan Produk

Utamana dijieun pikeun babies pisan leutik, nu Jessica Sleepsuit boga nyatu kamar pikeun mindahkeun di na bisa dipaké leuwih baju séjén.

Ogé bisa dijieun keur Toys jeung boneka.

Featuring hiji lawang asimétri anu ngahontal ti neckline ka kaka, éta jas sare Gampang meunang sareng mareuman.

Bisa dijieun kalawan atawa tanpa tiung sarta nganggo atanapi tanpa suku. Aya dua pola, hiji pikeun suku pondok (3-5cm) sarta salah sahiji pikeun suku panjang (6-8cm).

Ukuran sadia dina pola ieu nyaéta: 24-36 minggu + umur gestational

Inpormasi Tambahan

ukuran

Preemie orok 24-36 minggu, 0-2 taun

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Preemie Baby / Children Sleep suit PDF Sewing Pattern 24-34 weeks

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Preemie Baby / Children Sleep suit PDF Sewing Pattern 24-34 weeks

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Preemie Baby / Children Sleep suit PDF Sewing Pattern 24-34 weeks

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Preemie Baby / Children Sleep suit PDF Sewing Pattern 24-34 weeks

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Preemie Baby / Children Sleep suit PDF Sewing Pattern 24-34 weeks

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Preemie Baby / Children Sleep suit PDF Sewing Pattern 24-34 weeks

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

ukuran Copyshop: 75cm x 60cm
Kaca A4: 12

Hurup AS: 12

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

Jessica Preemie Romper Tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Preemie Romper Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Preemie Romper Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessica Preemie Romper Tutorial

Catetan: Mun anjeun percetakan pola nu dibeulah onto kaca A4, kahiji ngatur kaca sarta lengket ngahiji pikeun mastikeun Anjeun cocog potongan bener babarengan.

Milih motong boh salah set tina potongan tiung atanapi dua (mun boga pinding a).

Iklas dua lembar tiung katuhu sisi babarengan. Pin na stitch pusat deui sangu kelim. Motong na rengse dina sangu kelim kalawan zig-zag stitch atanapi hiji stitch overlocking.

Upami Anjeun keur make ngan hiji susunan potongan tiung, melu bubuka kelim sangu balik 75mm hareup lajeng deui 75mm. Pin na stitch di tempat nepi ka rengse kelim nu.

Upami Anjeun keur make dua sét potongan tiung pikeun nyieun pinding a, nempatkeun hiji set jero sisi katuhu séjén babarengan. Pin na stitch nu tunjangan lawang kelim. Motong na rengse dina sangu kelim sakumaha sateuacan.

Iklas potongan deui sisi katuhu babarengan.

Pin na stitch pusat deui kelim.

Motong na rengse dina sangu kelim.

Iklas kana GUSSET katuhu sisi bareng jeung deui cocog tanda kasaimbangan.

panitik, stitch tur rengse dina sangu kelim.

Iklas hareup sarta potongan deui katuhu sisi babarengan.

Pin na stitch nu tunjangan taktak kelim.

Motong na rengse dina sangu kelim.

Melu leungeun baju CUFF dina satengah lengthways. Iklas bener sisi bareng jeung ujung leungeun baju.

panitik, stitch tur rengse dina sangu kelim.

Jeung hareup jeung deui dibuka nepi na sisi katuhu nyanghareup Anjeun, iklas kana leungeun baju katuhu sisi babarengan sapanjang armscye nu.

Cocog titik taktak kelim kalawan puseur sirah leungeun baju. Betah sésana sabudeureun.

panitik, stitch tur rengse dina sangu kelim.

Jeung hareup jeung deui katuhu sisi babarengan, cocog seams samping na seams leungeun baju babarengan.

Pin na stitch ti leungeun baju CUFF ka CUFF leg.

Motong na rengse dina sangu kelim.

Tanpa kaki:
Lamun teu maké kaka nerapkeun CUFF leg:

Buka up leg ka. Nerapkeun CUFF leg sakumaha dina Lengkah 6.

Nalika nerapkeun CUFF leg ka sisi jeung lawang nu, melu jero tunjangan tungtung kelim of CUFF ka nyumputkeun edges atah.

Pin leg deui ka leg hareup katuhu sisi babarengan. Cocog GUSSET nu nepi ka hareup puseur, cocog jeung anu titik kasaimbangan.

Melu BUTTONSTAND dina satengah lengthways katuhu sisi Duaan. Ngaput nu tunjangan tungtung kelim. Klip sarta motong sangu kelim jeung ngahurungkeun sisi katuhu kaluar.

Cocog BUTTONSTAND nu, Katuhu sisi bareng jeung hareup nu boga lawang leg. Ulah poho pikeun ngamimitian cocog 1.5cm turun ti neckline jeung 1.5cm up ti tungtung leg ka (atawa saluhureun CUFF leg) pikeun ngidinan keur sangu kelim.

Melu deui ka sisi SALAH kana sangu kelim of hareup jeung GUSSET napel. Pin na topstitch approx. 1cm ti ujung hareup puseur.

Nganggo Nu Ngarencana BUTTONSTAND ditandaan placements keur snaps kaamanan atawa velcro. Larapkeun sakumaha per parentah jeung mastikeun pikeun ngagunakeun fastening nu geus aman pikeun babies.

Mun maké kaki:
Iklas suku katuhu sisi bareng jeung leg hareup jeung leg deui. Pin nu tunjangan kelim sahingga deui kana kurva sabudeureun potongan suku.

Mastikeun ka melu tunjangan kelim mun balik teh ulah aya distorsi dina sisi hareup lamun ngancik sisi katuhu kaluar.

Pikeun sisi kalawan lawang nu, nyepetkeun nu snaps babarengan lajeng pin leg ka onto kaki.

Stitch tur rengse dina tunjangan kelim.

Pikeun tiung:
Pin nu sangu kelim tina tiung katuhu sisi bareng jeung neckline nu.

Stitch lajeng motong na rengse dina tunjangan kelim.

Tanpa tiung:
Betah teh NECKLINE CUFF sabudeureun neckline nu.

Nalika nerapkeun NECKLINE CUFF ngidinan ka kurva off di hareup puseur meh teu mungkas kuadrat.

Motong na rengse dina sangu kelim. Anjeun bisa keukeuh stitch luhur di sabudeureun neckline ka ngamankeun sangu kelim.

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit