Joey Tee Pola PDF jahit

£ 3.40

Joey Tee Pola PDF jahit

The Joey Tee is an easy fitting t-shirt that can be made with long or short sleeves. You can also make it with or without a hood. Suitable for jersey fabric.

kategori: ,

Panjelasan Produk

Joey Tee Pola PDF jahit

Joey Tee Pola PDF jahit

The Joey Tee is an easy fitting t-shirt that can be made with long or short raglan sleeves. You can also make it with or without a hood. Suitable for jersey fabric.

Sadia dina ukuran: S / M / L / XL

Mangga nempo JOEY TEE TUTORIAL here or click the tab below to open it in this page.

Printing instructions can be found here

All patterns come as full scale documents to allow you to print on different sized pages as well as A4 and US Letter sized documents.

Every download comes with a tutorial with colour diagrams or photographs. You can download your pattern an unlimited amount of time directly from your account area or via your specific download link sent via email. Save files directly to your computer for future use.

A 1.5cm seam allowance is included on all pattern pieces unless otherwise stated.


Sponsor gancang:

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Joey Tee PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Joey Tee PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Joey Tee PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Joey Tee PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Joey Tee PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Joey Tee PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto A4 na Hurup AS ukuran kaca. Kaca misah gaduh nomer halaman sarta spidol pikeun mantuan Anjeun align tiap halaman neuleu sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

TEE: ukuran Copyshop: 72x 82cm / A4 Pages: 12 / Hurup AS: 16

SHORT SLEEVE: ukuran Copyshop: 44cm x 59cm / A4 Pages: 6 / Hurup AS: 6

LONG SLEEVE: ukuran Copyshop: 60cm x 85cm / A4 Pages: 16 / Hurup AS: 12

HOOD: ukuran Copyshop: 32cm x 44cm / A4 Pages: 4 / Hurup AS: 4

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

Joey Tee Tutorial

Joey Tee Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Joey Tee Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Joey Tee Tutorial

Images are available in the pattern download.

Cut out all pieces marking any balance or ease marks. This garment will have reasonable stretch to it so it is recommended to use zig-zag stitch wherever a seam is constructed.

Lay the front edge of the SLEEVE armhole to the FRONT armhole, RIGHT SIDES together.

Pin and stitch the seam allowance.

Repeat for the other FRONT side.

Lay the back SLEEVE armhole to the BACK armhole RIGHT SIDES together.

Pin and stitch the seam allowance.

Repeat for the other BACK side.

Finish all sleeve seam allowances using an overlocker or zig-zag stitch. Trim if necessary.

With the garment WRONG SIDES out, align the side seams and SLEEVE seams.

Pin and stitch continuously from SLEEVE cuff to the garment hem.

Finish the seam allowances as before.

WITHOUT HOOD:
Fold in half the NECK CUFF RIGHT SIDES together and sew the short seam allowance.

Fold the NECK CUFF in half so that the raw edges meet.

Ease around the garment neckline. Pin and stitch in place.

For HOOD see Steps 5-7.

WITH HOOD:
Iklas dua lembar tiung katuhu sisi babarengan. Pin na stitch pusat deui sangu kelim. Motong na rengse dina sangu kelim kalawan zig-zag stitch atanapi hiji stitch overlocking.

Complete the hood by folding the front opening seam allowance back 0.75mm then again 0.75mm. Pin na stitch di tempat nepi ka rengse kelim nu.

 

Ease the neckline of the HOOD on to the garment neckline. Overlap the centre front edges of the HOOD by 1.5cm onto each other.

Pin jeung stitch. Finish the seam allowance.

You may like to top-stitch the seam allowance flat towards the bottom of the garment.

Complete the garment hem and cuffs by finishing the seam allowance, then folding it back 1.5cm and top-stitching to secure.

Press all seams.

 

Download the JOEY TEE PDF Sewing Pattern here



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit