Lily curug Cardigan Pola PDF jahit

£ 3.91


Purchasing pola hiji gampang!

  1. Add the product to your cart by clicking the ‘ADD TO CARTbutton below
  2. Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  3. Click the ‘PROCEED TO PAYPALbutton
  4. Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  5. Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  6. Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, you will be redirected back to The Tailoress® where you can view your order in Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®. Find out more about Paypal here.


Please find the product description below.

kategori: ,

gambaran

Lily curug Cardigan Pola PDF jahit

Lily curug Cardigan Pola PDF jahit

A light open-fronted cardigan for jersey fabrics. Features a waterfall neckline and centre front, leading to a sweeping hemline.

Sadia dina ukuran 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18

Mangga nempo Lily Waterfall Cardigan tutorial here or click the tab below to open it in this page.

parentah percetakan bisa kapanggih di dieu

All patterns come as fully scale documents to allow you to print on different sized pages as well as A4 and US Letter sized documents.

Unggal download hadir kalawan tutorial jeung diagram warna atawa foto. Anjeun tiasa ngundeur pola Anjeun jumlah taya waktu langsung ti wewengkon akun anjeun atanapi via anjeun link download husus dikirim via email. Simpen file langsung ka komputer pikeun pamakéan hareup.

A sangu kelim 1.5cm ieu kaasup kana sagala buah pola iwal disebutkeun béda.


Sponsor gancang:

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Lily Waterfall Cardigan PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Lily Waterfall Cardigan PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto A4 na Hurup AS ukuran kaca. Kaca misah gaduh nomer halaman sarta spidol pikeun mantuan Anjeun align tiap halaman neuleu sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

ukuran Copyshop: 90cm x 112cm
Kaca A4: 24

Hurup AS: 24

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

Lily Waterfall Cardigan Tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Lily Waterfall Cardigan Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Lily Waterfall Cardigan Tutorial

Gambar nu sadia di download pola.

1.5cm kelim sangu kaasup
Begin by creating rolled hems along the long centre front seam allowance of the FRONT and the lower hems of the FRONT and BACK, and the SLEEVE cuffs. You may like to use a hemmer foot or manually turn the hems over and pin.

Paké stitch zig-zag atanapi stitch manteng lianna di sakuliah proyék ieu. Ogé mastikeun pikeun ngagunakeun mesin Pulpén jersey jarum.

Lay the two FRONT pieces RIGHT SIDES together.

Pin and stitch the centre back neckline collar.

Finish the seam allowance using your preferred methodperhaps an overlocking stitch or zig-zag. Motong sangu kelim.

Open up the FRONT pieces and lay RIGHT SIDES together with the BACK, matching shoulder and neckline seam allowances.

Pin stitch and finish the seam allowance as before.

Open up the FRONT and BACK pieces.

Insert the SLEEVE into the armscye. Match the seam allowances RIGHT SIDES together and ease the SLEEVE head in.

panitik, stitch and finish.

Complete the garment by turning it WRONG SIDE out. Align the side and SLEEVE seam allowances. Pin stitch and finish the seam allowances.

 

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Lily Waterfall Cardigan PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Lily Waterfall Cardigan PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Lily Waterfall Cardigan PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Lily Waterfall Cardigan PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares