Mini Top Hat PDF Pola

£ 5.18

SKU: MiToHaPDPa Kategori: tags: , , , , ,

gambaran

Kaahlian dasar Dipikabutuh:

  • Using a hot glue gun
  • cutting out paper pattern
  • straight stitch sewing on a machine

pola Description:

I made this for my step daughters Alice in Wonderland birthday party. Or rather, I made ten! They all thoroughly enjoyed embellishing their hats and wearing them to the Mad Hatters tea party.

sizing / ukuran réngsé:

  • approx: 13cm x 8cm x 12cm
  • you could scale the pattern up or down using the printer functions

bahan:

  • 30cm x 30cm main hat fabric
  • 20cm x 30cm lining fabric
  • strong interfacing
  • hot glue gun
  • mesin kaput
  • scissors
  • benang
  • 1m fabric trimming

Anjeun oge Badé ngabutuhkeun:

  • any embellishments you want to use

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Mini Top Hat PDF Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Mini Top Hat PDF Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto A4 na Hurup AS ukuran kaca. Kaca misah gaduh nomer halaman sarta spidol pikeun mantuan Anjeun align tiap halaman neuleu sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

COPYSHOP SIZE: 20CM X 28CM / A4 PAGES: 4 / AS huruf: 2

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Mini Top Hat PDF Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Mini Top Hat PDF Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Mini Top Hat PDF Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Mini Top Hat PDF Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares