Monokini Swimsuit Pola PDF jahit

£ 5.52

Monokini Ieu sagemblengna malik na sangkan bisa dilakukeun dina dua kelir béda. Kabéh tunjangan kelim nu disumputkeun. Featuring dasi samping dina handap jeung deui dasi beuheung, nu Monokini gampang disaluyukeun pikeun nyocogkeun.

gambaran

Monokini Swimsuit Pola PDF jahit

Monokini Swimsuit Pola PDF jahit

Kaahlian dasar Dipikabutuh:

  • stitch lempeng
  • zig zag stitch
  • stitch leungeun overhand

pola Description:

Monokini Ieu sagemblengna malik na sangkan bisa dilakukeun dina dua kelir béda. Kabéh tunjangan kelim nu disumputkeun. Featuring dasi samping dina handap jeung deui dasi beuheung, nu Monokini gampang disaluyukeun pikeun nyocogkeun.

pola kuring nu dirancang uniquely na drafted ngaktipkeun anjeun make baju bespoke geulis.
Unggal pola PDF diprint hadir kalawan rentang bahan tambahan cocog mun desain pikeun mantuan Anjeun nyieun pésta anjeun nepi ka baku profésional.

– Tuturkeun pituduh hambalan-demi-hambalan jeung gambar nu lengkep ka tingali kumaha unggal sapotong geus nunda babarengan.

– Paké informasi tambahan kaasup kana sampurna rengse pésta Anjeun.

– Manggihan ramatloka pikeun rojongan tambahan, (www.the-tailoress.com).

bahan:

  • mesin kaput
  • leungeun Pulpén jeung jarum mesin
  • 1m 4 Cara manteng lycra
  • 35mm lebar m elastis
  • thread poliéster
  • tali

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Monokini Swimsuit PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Monokini Swimsuit PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

ukuran Copyshop: 57cm x 76cm
Kaca A4: 9

Hurup AS: 9

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

Monokini Tutorial

Monokini Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Monokini Tutorial

 

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Monokini Tutorial

Gambar nu sadia di download pola.

Cut Nyak Dhien kaluar sadaya buah. Iklas kana dua lembar hareup sisi katuhu babarengan. Iklas potongan GUSSET on luhur sarta baris nepi. Pin nu elastis ka sadaya tunjangan kelim iwal loop dasi jeung lawang crotch. Stitch maké zig-zag.

Motong kaleuwihan sangu kelim.

Ngulang jahit nu elastis pikeun potongan deui. Ninggalkeun kelim crotch jeung dasi bukaan loop kabuka.

Motong kaleuwihan sangu kelim.

Melu dasi puteran dina satengah na stitch.

Motong kana bagéan ditémbongkeun dina dasi sapotong pola loop.

Hurungkeun dasi puteran sisi katuhu kaluar jeung tempat garis kelim di tengah.

Melu dasi puteran dina satengah concealing kana garis kelim sarta nempatkeun kana bagian dasi loop dina salembar hareup. Mastikeun pikeun nempatkeun antara buah hareup teu antara GUSSET nu. Stitch.

Selapkeun hareup dasi loop kana aréa melengkung di hareup Center. Betah deui di sabudeureun, pinning eta antara dua lembar hareup sakumaha dipidamel saméméhna jeung puteran dasi séjén. Stitch nu sangu kelim sakumaha sateuacan..

Kalawan hareup jeung deui gusti katuhu sisi kaluar, iklas hareup jeung deui potongan sisi katuhu babarengan jeung pin na stitch hareup noel jeung crotch deui kelim sangu.

Lengkep swimsuit ku tucking sésana kelim sangu tina sapotong crotch hareup handapeun na pin onto sésana deui crotch sapotong. Ngamankeun jeung pecut stitch.

Jieun dasi ku tilepan nu dasi dina satengah lengthways handap garis dashed dina salembar pola. Stitch nu sangu kelim kalawan zig-zag stitch. Motong sangu kelim ka satengah lajeng ngahurungkeun sisi katuhu kaluar maké Turner loop.

Mun anjeun teu boga Turner loop:
Alternatipna, nyieun dasi ku cara nempatkeun panjang string kana luhureun hiji dasi sapotong, melu di satengah sarta pin. Stitch peuntas luhur pikeun ngamankeun string maké stitch lempeng. Taliti zig zag handap panjangna nu Ngahindarkeun catching string anu.

Gently narik string tur mantuan pituduh dasi bener sisi kaluar.
Unpick nu jahitan luhur rék dipegatkeun string anu.

Lengkep dasi ku tucking tunjangan kelim jero tur securing kalawan pecut stitch. Teundeun hiji dasi di hareup na deui puteran samping kelim, hiji di neckline jeung salah dina puteran deui.

Ngundeur Pola Monokini PDF jahit dieu

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Monokini Swimsuit PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Monokini Swimsuit PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Monokini Swimsuit PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Monokini Swimsuit PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares