Monokini Swimsuit Pola PDF jahit

£ 5.52

This Monokini is completely reversible and so can be made in two different colours. All seam allowances are hidden. Featuring side ties on the bottom and back and neck ties, the Monokini is easily adjusted to fit.

gambaran

Monokini Swimsuit Pola PDF jahit

Monokini Swimsuit Pola PDF jahit

Kaahlian dasar Dipikabutuh:

  • straight stitch
  • zig zag stitch
  • overhand hand stitch

pola Description:

This Monokini is completely reversible and so can be made in two different colours. All seam allowances are hidden. Featuring side ties on the bottom and back and neck ties, the Monokini is easily adjusted to fit.

pola kuring nu dirancang uniquely na drafted ngaktipkeun anjeun make baju bespoke geulis.
Each printable PDF pattern comes with a range of extra materials suited to the design to help you make your garment up to a professional standard.

Follow a step-by-step guide with detailed images to see how each piece is put together.

Use extra included information to perfectly finish your garment.

Find the website for extra support, (www.the-tailoress.com).

bahan:

  • mesin kaput
  • ballpoint hand and machine needle
  • 1m 4 way stretch lycra
  • 3m 5mm width elastic
  • polyester thread
  • string

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Monokini Swimsuit PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Monokini Swimsuit PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

ukuran Copyshop: 57cm x 76cm
Kaca A4: 9

Hurup AS: 9

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

Monokini Tutorial

Monokini Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Monokini Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Monokini Tutorial

Gambar nu sadia di download pola.

Cut Nyak Dhien kaluar sadaya buah. Lay the two FRONT pieces RIGHT SIDES together. Lay the GUSSET piece on top and line up. Pin the elastic to all seam allowances except for tie loop and crotch opening. Stitch using zig-zag.

Fold all TIE LOOPS in half and stitch using straight stitch.

Turn TIE LOOPS RIGHT SIDES out and place seam lines in the middle.

Fold TIE LOOPS in half concealing the seam lines and place into the tie loop sections on the FRONT piece. Ensure to place between FRONT pieces and not between the GUSSET. Stitch with straight stitch.

Grade the seam allowance to reduce bulk.

Insert the FRONT TIE LOOP into the curved area on the CENTER FRONT. Ease it around, pinning it between the two FRONT pieces as done previously with the other TIE LOOPS. Stitch and grade the seam allowance as before..

Repeat steps 1, 4 jeung 5 for the BACK BOTTOM piece.

With FRONT and BACK piece RIGHT SIDES out, lay FRONT and BACK pieces RIGHT SIDES together and pin and stitch the touching front and back crotch seam allowance.

Complete swimsuit by tucking remaining seam allowance of front crotch piece under and pin onto remaining back crotch piece. Secure with overhand stitch.

Create the ties by folding the TIES in half lengthways following the dashed line on the pattern piece. Stitch the seam allowance with zig-zag stitch. Trim the seam allowance to half then turn RIGHT SIDES out using a seam turner.

If you do not have a seam turner:
Alternatively, create the TIES by placing a length of string into the top of one tie piece, fold in half and pin. Stitch across the top to secure string using straight stitch. Carefully zig zag down the length avoiding catching the string.

Gently pull the string and help guide the tie right side out.
Unpick the top stitches to release the string.

Complete tie by tucking seam allowances inside and securing with overhand stitch. Place one tie in front and back side seam loops, one in neckline and one in back loops.

Download the Monokini PDF Sewing Pattern here

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Monokini Swimsuit PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Monokini Swimsuit PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Monokini Swimsuit PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Monokini Swimsuit PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares