Patchwork apron Pola PDF jahit

£ 3.45

SKU: PaApPDSePa Kategori: tags: , , ,

gambaran

Kaahlian dasar Dipikabutuh:

  • stitch lempeng dina mesin jahit
  • seams mencet
  • Trimming jeung clipping seams

pola Description:

I dijieun ieu sorangan, pikeun kira-kira masak imah, diberesihkeun jsb. tapi mah lengkah-putri nempo eta lamun manéhna datang imah ti sakola jeung murag asih jeung éta, jadi ayeuna hers anak! Sahanteuna anak meunang nya ngarasakeun ngalakonan pagawean imah!

sizing / ukuran réngsé:

  • approx. 50x 70cm

bahan:

  • approx. 1/2m tina scraps lawon
  • 70cm x lawon 50cm pikeun pinding
  • 70cm x 50cm wadding
  • benang
  • mesin kaput
  • mesin quilters suku upami sadia

Anjeun oge Badé ngabutuhkeun:

  • trimming atawa renda pilihan

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Patchwork Apron PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Patchwork Apron PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

ukuran Copyshop: / 30cm x 174cm / Kaca A4: 14 / Hurup AS: 14

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi Anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ti menu panarjamahan boh dina menu sisi-leungeun katuhu atawa di handapeun kaca nu mana wae.

Patchwork apron Tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Patchwork Apron Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Patchwork Apron Tutorial

Cut Nyak Dhien kaluar sadaya buah.

Teundeun buah saku jero jeung luar sisi katuhu babarengan. Pin jeung stitch.

Motong jeung klip nu sangu saku kelim pikeun ngidinan ka iklas datar sakali ngahurungkeun sisi katuhu kaluar.

Puter saku sisi katuhu kaluar jeung pencét datar.

Pake stitch leungeun lempeng badag atawa stitch panggedena dina mesin jahit jeung ngaput kira-kira ujung luar saku, ninggalkeun lawang nu unstitched. Tarik jahitan nyieun ruffle kira-kira sakabeh saku. Tujuan pikeun meunangkeun lawang saku lempeng. Samentara ngamankeun riffle ku nyieun angka dalapan jeung kapas kira-kira pin di boh ahir.

Nyokot lawon strip pikeun jajan mengikat, melu leuwih jeung pencét tunjangan kelim terus melu sakabeh sapotong inhale terus pencét deui.

kantong Pin ngariung ka lawang saku.

Top stitch beungkeutan onto saku.

Stitch babarengan baris luhur patches terus baris kadua. Pencét muka kabéh seams.

Pin jeung stitch babarengan dua jajar, nyoba cocog nepi seams. Pencét muka kelim nu.

Quilt nu apron pinding jeung wadding nu.

Pin saku kana tempat dina apron nu.

Top stitch saku ka hareup apron.

Jeung sisi katuhu babarengan, pin hareup jeung quilted pinding babarengan. Di antarana waé trimmings kana kelim ieu. Ninggalkeun ujung luhur kabuka.

Puter sisi apron katuhu kaluar jeung pencét. Topstitch deukeut ka tepi sadaya jalan kira-kira, ninggalkeun kabuka luhur.

Pin saku kana tempat dina apron nu.

Stitch turun ends metered tina waistband terus pencét.

Pin waistband ka apron nu, dimimitian ti puseur jeung gawe kaluar boh cara. Stitch ti tungtung nepi ka tungtung terus pencét.

meuli Patchwork apron Pola PDF jahit

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Patchwork Apron PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Patchwork Apron PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Patchwork Apron PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Patchwork Apron PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares