Penelope terjun Pola beuheung Kaos PDF jahit

£ 5.52

SKU: 2886 kategori: ,

gambaran

Penelope terjun Pola beuheung Kaos PDF jahit

Penelope terjun Pola beuheung Kaos PDF jahit

Featuring a deep plunge neckline and open back with tie straps around the neck. rok nu geus panjang dengkul.

Suitable for lightweight non-stretch fabrics such as voile, lawn and chiffon.

Mangga nempo PENELOPE DRESS TUTORIAL Ieuh.

parentah percetakan bisa kapanggih di dieu.

Kabéh pola datangna dokumén skala sakumaha pinuh pikeun ngidinan Anjeun pikeun nyitak dina kaca ukuran béda ogé A4 jeung AS Hurup ukuran dokumén.

Unggal download hadir kalawan tutorial jeung diagram warna atawa foto. Anjeun tiasa ngundeur pola Anjeun jumlah taya waktu langsung ti wewengkon akun anjeun atanapi via anjeun link download husus dikirim via email. Simpen file langsung ka komputer pikeun pamakéan hareup.

A sangu kelim 1.5cm ieu kaasup kana sagala buah pola iwal disebutkeun béda.


Sponsor gancang:

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Penelope Plunge Neck Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Penelope Plunge Neck Dress PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

ukuran Copyshop: 115x 99cm
Kaca A4: 24

Hurup AS: 24

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

Penelope Dress Tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Penelope Dress Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Penelope Dress Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Penelope Dress Tutorial

Cut Nyak Dhien kaluar kabéh buah pola.

Pin and stitch the two darts on the TOP pieces.

Pin and stitch the two darts on the TOP pieces.

Place the WAIST RIGHT SIDES TOGETHER with the two TOP pieces, ensuring to match the plunge neck point to the center front.

Pin jeung stitch.

Place the SKIRT pieces RIGHT SIDES TOGETHER. Pin and stitch the center front seam allowance.

Finish the seam allowance with zig-zag stitch or an overlocker.

Match the SKIRT waistline to the WAIST piece. panitik, stitch and finish as before.

Repeat Steps 1-3 for the LINING.

Lay the LINING RIGHT SIDES TOGETHER with the main garment.

Pin along the underarm, around the strap and along the plunge neckline.

Stitch, clip and trim the seam allowances to allow it to lay flat once turned RIGHT SIDES out.

Open up the LINING from the main garment. Fold the garment in half RIGHT SIDES TOGETHER.

Match the underarm point. Pin along the length from the bottom of the main garment fabric to the bottom the lining fabric.

Mark the ZIP END POINT on the LINING and the main garment.

Stitch from the hem of the main garment up until the ZIP END POINT. Backstitch to secure then change stitch length to a longer one. Continue stitching up until the underarm point. Secure and cut the threads. Change back to a smaller stitch size then begin stitching from the ZIP END POINT marking on the LINING and stitch until the LINING hem.

Notch the intersection at the underarm point.

Lay the zip RIGHT SIDES on the seam allowance of the main garment fabric from the underarm point.

Pin each side of the zip to the seam allowances only (avoid pinning to the garment). Use a zipper foot on the sewing machine and sew either side of the zip to the seam allowances.

Turn the garment RIGHT SIDES up.

Top stitch around the zip.

Using small scissors gently unpick the loose stitches to reveal the zip.

Fold the lining down inside the garment and pull the straps RIGHT SIDES out.

Turn the seam allowance of the opening in the LINING to the inside and match to the zip tape.

Use a small hand stitch to secure the lining to the zip tape.

Gently press all seams around the underarm, straps and neckline.

Create a rolled hem on the lining and main garment. Melu hem deui 0.75mm, lajeng melu deui sakali deui 0.75mm mun nyumputkeun ujung atah. Hem stitch ku leungeun atawa ngaput di mesin pikeun ngamankeun. pers.

Purchase the Penelope Dress here

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Penelope Plunge Neck Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Penelope Plunge Neck Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Penelope Plunge Neck Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Penelope Plunge Neck Dress PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares