Renata Kaos Pola PDF jahit

£ 3.80

Panjelasan Produk

Renata Kaos Pola PDF jahit

Renata Kaos Pola PDF jahit

The Renata Dress features wrap around fronts sections secured with a side tie. The skirt length is to just above the knees. Create from jersey fabrics.

Sadia dina ukuran: 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18

Mangga nempo RENATA DRESS TUTORIAL Ieuh.

Printing instructions can be found here.

All patterns come as full scale documents to allow you to print on different sized pages as well as A4 and US Letter sized documents.

Every download comes with a tutorial with colour diagrams or photographs. You can download your pattern an unlimited amount of time directly from your account area or via your specific download link sent via email. Save files directly to your computer for future use.

A 1.5cm seam allowance is included on all pattern pieces unless otherwise stated.


Sponsor gancang:

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Renata Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Renata Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Renata Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Renata Dress PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Renata Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Renata Dress PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto A4 na Hurup AS ukuran kaca. Kaca misah gaduh nomer halaman sarta spidol pikeun mantuan Anjeun align tiap halaman neuleu sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

ukuran Copyshop: 129cm x 101cm / A4 Pages: 28 / Hurup AS: 28

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

Renata Dress Tutorial

Renata Dress Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Renata Dress Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Renata Dress Tutorial

Images are available in the pattern download.

1.5cm seam allowance included
Begin by folding the SLEEVE CUFF in half and applying to the SLEEVE RIGHT SIDES together. Match the raw edges then sew the seam allowance.

Finish the seam allowance either with zig zag stitch or an overlocker.

Choose which side you want to have the TIE OPENING. Finish the side seam allowances of the FRONT and BACK pieces along the side seam of the TIE OPENING. (The side seam allowances without the TIE OPENING can be finished together later on).

Use zig-zag stitch or other stretch stitch throughout this project. Also ensure to use a ballpoint jersey machine needle.

Fold the TIES in half lengthways RIGHT SIDES together and sew the length and one short edge.

Leave one short edge open to allow to turn to the RIGHT SIDE.

Turn RIGHT SIDES out and press.

Align the SLEEVE RIGHT SIDES together with the FRONT. (The SHORTEST armhole on the SLEEVE matches the FRONT).

Sew and finish the seam allowance.

Repeat for the SLEEVE and the BACK piece.

Lay the FRONT RIGHT SIDES together with the BACK and align the SLEEVE seam allowance.

Mark the placement of the TIE OPENING. Sew from the SLEEVE CUFF to the TIE OPENING, secure the stitches then begin sewing again from the end of the TIE OPENING down to the hemline.

Fold the NECKLINE CUFF in half lengthways and apply to the FRONT and around the neckline.

Pin in place, arranging the raw ends of the CUFF to curve off the seam allowance either end so that there is no raw edge visible once sewn.

Tuck the open raw edges of the TIES inside themselves.

Pin the TIES in place just under the end of the NECKLINE CUFF on the FRONT.

The LONG TIE goes on the side with the TIE OPENING. The SHORT TIE goes on the side without the TIE OPENING.

Complete the garment hemline by creating a rolled hem. Fold the hem back 0.75mm, then fold back once more 0.75mm to conceal the raw edge. Hem stitch ku leungeun atawa ngaput di mesin pikeun ngamankeun. pers.

 

Download the RENATA DRESS PDF Sewing Pattern here

SimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.


Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit