Renata Kaos Pola PDF jahit

£ 3.80

Panjelasan Produk

Renata Kaos Pola PDF jahit

Renata Kaos Pola PDF jahit

The Renata Kaos pitur bungkus sabudeureun fronts bagian diamankeun ku dasi samping. Panjang rok nyaeta mun ngan luhureun tuur. Jieun tina fabrics jersey.

Sadia dina ukuran: 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18

Mangga nempo RENATA pakéan tutorial Ieuh.

parentah percetakan bisa kapanggih di dieu.

Kabéh pola datangna dokumén skala sakumaha pinuh pikeun ngidinan Anjeun pikeun nyitak dina kaca ukuran béda ogé A4 jeung AS Hurup ukuran dokumén.

Unggal download hadir kalawan tutorial jeung diagram warna atawa foto. Anjeun tiasa ngundeur pola Anjeun jumlah taya waktu langsung ti wewengkon akun anjeun atanapi via anjeun link download husus dikirim via email. Simpen file langsung ka komputer pikeun pamakéan hareup.

A sangu kelim 1.5cm ieu kaasup kana sagala buah pola iwal disebutkeun béda.


Sponsor gancang:

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Renata Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Renata Dress PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto A4 na Hurup AS ukuran kaca. Kaca misah gaduh nomer halaman sarta spidol pikeun mantuan Anjeun align tiap halaman neuleu sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

ukuran Copyshop: 129cm x 101cm / A4 Kaca: 28 / Hurup AS: 28

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

Renata Kaos Tutorial

Renata Kaos Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Renata Dress Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Renata Dress Tutorial

Gambar nu sadia di download pola.

1.5cm kelim sangu kaasup
Dimimitian ku tilepan leungeun baju CUFF dina satengah sarta nerapkeun ka leungeun baju katuhu sisi babarengan. Cocog edges atah lajeng ngaput éta sangu kelim.

Rengse dina sangu kelim boh kalayan zig zag stitch atanapi hiji overlocker.

Milih samping nu rék boga muka dasi. Rengse dina tunjangan samping kelim of hareup jeung buah deui sapanjang kelim samping tina muka dasi. (The tunjangan samping kelim tanpa muka dasi bisa réngsé babarengan engké dina).

Paké stitch zig-zag atanapi stitch manteng lianna di sakuliah proyék ieu. Ogé mastikeun pikeun ngagunakeun mesin Pulpén jersey jarum.

Melu di dasi dina satengah lengthways katuhu sisi babarengan jeung ngaput nu panjangna jeung hiji ujung pondok.

Ninggalkeun hiji ujung pondok kabuka pikeun ngidinan keur giliran sisi katuhu.

Hurungkeun sisi katuhu kaluar terus pencét.

Align leungeun baju katuhu sisi bareng jeung hareup. (The armhole shortest on leungeun baju nu cocog hareup).

Ngaput jeung rengse dina sangu kelim.

Ngulang pikeun leungeun baju jeung sapotong deui.

Iklas hareup katuhu sisi bareng jeung deui jeung align nu sangu leungeun baju kelim.

Cirian kotak panempatan tina muka dasi. Ngaput ti leungeun baju CUFF ka muka dasi, ngamankeun jahitan lajeng ngawitan jahit deui ti tungtung dasi muka handap ka hemline nu.

Melu di CUFF NECKLINE dina satengah lengthways jeung nerapkeun ka hareup jeung sabudeureun neckline nu.

Pin di tempat, nyusun ends baku CUFF ka kurva off sangu kelim boh tungtung ambéh taya ujung atah ditingali sakali sewn.

Keun edges atah buka tina dasi jero diri.

Pin nu dasi dina tempat ngan di handapeun tungtung CUFF NECKLINE on hareup.

The dasi panjang mana dina samping jeung muka dasi. The dasi pondok mana di sisi nu tanpa muka dasi.

Ngabéréskeun hemline pésta ku nyieun hiji hem digulung. Melu hem deui 0.75mm, lajeng melu deui sakali deui 0.75mm mun nyumputkeun ujung atah. Hem stitch ku leungeun atawa ngaput di mesin pikeun ngamankeun. pers.

 

ngundeur RENATA pakéan Pola jahit PDF dieu

SimpenSimpen

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Renata Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Renata Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Renata Dress PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Renata Dress PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.


Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit