Pola Rosana Top PDF jahit

£ 4.20

kategori: ,

Panjelasan Produk

Pola Rosana Top PDF jahit

Pola Rosana Top PDF jahit

The Rosana Top features off the shoulder frilly sleeves and a tapered and gathered panel. Loose fitting and suitable for lightweight woven fabrics.

Sadia dina ukuran: 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18

Mangga nempo ROSANA TOP TUTORIAL here.

Printing instructions can be found here.

All patterns come as full scale documents to allow you to print on different sized pages as well as A4 and US Letter sized documents.

Every download comes with a tutorial with colour diagrams or photographs. You can download your pattern an unlimited amount of time directly from your account area or via your specific download link sent via email. Save files directly to your computer for future use.

A 1.5cm seam allowance is included on all pattern pieces unless otherwise stated.


Sponsor gancang:

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Rosana Top PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Rosana Top PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Rosana Top PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Rosana Top PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Rosana Top PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Rosana Top PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto A4 na Hurup AS ukuran kaca. Kaca misah gaduh nomer halaman sarta spidol pikeun mantuan Anjeun align tiap halaman neuleu sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

TOP: ukuran Copyshop: 58cm x 98cm / A4 Pages: 12 / Hurup AS: 12

SLEEVE: ukuran Copyshop: 32cm x 80cm / A4 Pages: 6 / Hurup AS: 8

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

Rosana Top Tutorial

Rosana Top Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Rosana Top Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Rosana Top Tutorial

Images are available in the pattern download.

1.5cm seam allowance included
Begin by laying the FRONT & BACK GATHERED PANEL RIGHT SIDES together. Sew the centre back seam line.

If your panel requires side seam joins, sew those also.

Finish the seam allowances with zig-zag stitch or an overlocker.

Iklas hareup sarta potongan deui katuhu sisi babarengan.

Sew and finish the shoulder and side seam allowances.

Use a large stitch on the sewing machine or use a large hand stitch and sew a line midway in the upper seam allowance of the SLEEVE.

Anchor one end of the thread around a pin in a figure of eight then gently pull the other end of the thread to gather.

Gather the upper SLEEVE to half its original size.

Fold the SLEEVE in half RIGHT SIDES together so the underarm seam allowances match.

Sew and finish the seam allowance.

As in Step 3 for the SLEEVE, gather the upper seam allowance of the FRONT AND BACK GATHERED PANEL.

Gather to fit the width of the FRONT and BACK pieces.

Align the side seam lines of the FRONT AND BACK with the underarm seam line of the SLEEVE.

Pin and stitch the partial SLEEVE armhole seam allowances to the FRONT and BACK.

Finish the seam allowances as before.

Use a bias binding or bias strips to complete the raw edges of the armhole and neckline.

If you are using bias strips cut from woven fabric follow Steps 7-10.

Begin by cutting 3 strips of fabric on the bias 4.5cm wide and a little longer than the armhole.

Fold over 1.5cm of one end of the bias and begin stitching to the seam allowance. Once you have reached the end allow the bias to overlap the 1.5cm folded over end to conceal all raw edges. Trim the bias tape.

Trim the seam allowance to approximately 5mm.

Fold over the bias tape approximately 1cm.

Fold the bias tape to the WRONG SIDE allowing the fold created in the previous step to meet the seam line.

Pin in place.

Top stitch close to the fold edge to secure.

pers.

Lay the FRONT & BACK GATHERED PANEL RIGHT SIDES together with the FRONT and BACK.

Match the sides and centre front and back points.

panitik, stitch tur rengse dina sangu kelim.

Complete the garment hemline by creating a rolled hem. Fold the hem back 0.75mm, then fold back once more 0.75mm to conceal the raw edge. Hem stitch ku leungeun atawa ngaput di mesin pikeun ngamankeun. pers.

Download the ROSANA TOP PDF Sewing Pattern Ieuh

 

SimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit