Sabrina Swimsuit Pola PDF jahit

£ 4.80

Sabrina Swimsuit Pola PDF jahit

The Sabrina Swimsuit PDF Sewing Pattern is a classy open-backed swimsuit that looks great made in variety of colours and patterned fabrics. The centre front tie gathers the bikini top and ties like a halter-neck. The swimsuit features two supporting front ties and a back tie for maximum comfort.

This swimsuit is fully reversible as all seams are concealed, so take advantage and choose some great fabrics for your new swimsuit that is two in one!

kategori: ,

Panjelasan Produk

Sabrina Swimsuit Pola PDF jahit

Sabrina Swimsuit Pola PDF jahit

The Sabrina Swimsuit PDF Sewing Pattern is a classy open-backed swimsuit that looks great made in variety of colours and patterned fabrics. The centre front tie gathers the bikini top and ties like a halter-neck. The swimsuit features two supporting front ties and a back tie for maximum comfort.

This swimsuit is fully reversible as all seams are concealed, so take advantage and choose some great fabrics for your new swimsuit that is two in one!

Sadia dina ukuran: 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18

Mangga nempo SABRINA SWIMSUIT TUTORIAL here or click the tab below to open it in this page.

parentah percetakan bisa kapanggih di dieu

Kabéh pola datangna dokumén skala sakumaha pinuh pikeun ngidinan Anjeun pikeun nyitak dina kaca ukuran béda ogé A4 jeung AS Hurup ukuran dokumén.

Unggal download hadir kalawan tutorial jeung diagram warna atawa foto. Anjeun tiasa ngundeur pola Anjeun jumlah taya waktu langsung ti wewengkon akun anjeun atanapi via anjeun link download husus dikirim via email. Simpen file langsung ka komputer pikeun pamakéan hareup.

A sangu kelim 1.5cm ieu kaasup kana sagala buah pola iwal disebutkeun béda.


Sponsor gancang:

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Sabrina Swimsuit PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Sabrina Swimsuit PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Sabrina Swimsuit PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Sabrina Swimsuit PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Sabrina Swimsuit PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Sabrina Swimsuit PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto A4 na Hurup AS ukuran kaca. Kaca misah gaduh nomer halaman sarta spidol pikeun mantuan Anjeun align tiap halaman neuleu sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

ukuran Copyshop: 136cm x 45cm / A4 Kaca: 15 / Hurup AS: 18

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

Sabrina Swimsuit Tutorial

Sabrina Swimsuit Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Sabrina Swimsuit Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Sabrina Swimsuit Tutorial

Gambar nu sadia di download pola.

1.5cm kelim sangu kaasup
Cut Nyak Dhien kaluar sadaya buah. Lay the two FRONT pieces RIGHT SIDES together. Lay the GUSSET piece on top and line up. Pin the elastic to the leg and angled side seam allowances as shown on the image. Stitch using zig-zag stitch. Trim the seam allowance close to the elastic.

Paké stitch zig-zag atanapi stitch manteng lianna di sakuliah proyék ieu. Ogé mastikeun pikeun ngagunakeun mesin Pulpén jersey jarum.

Lay the two BACK pieces RIGHT SIDES together. Pin the elastic to the back curve and leg seam allowances.

Stitch and trim as before.

Create the FRONT TIE LOOPS for the FRONT of the swimsuit by stitching up the length of each piece and turn RIGHT SIDES out. Cut in half.

These will be folded in half, concealing the seam and placed between the seam allowances for the Front of the swimsuit at the Tie Loops Insertion Point.

Repeat for the BACK TIE LOOPS.

Create the TIES by following the TIE & STRAP TUTORIAL.

Lay the two BIKINI pieces RIGHT SIDES together. Insert the folded FRONT TIE LOOPS into the upper seam allowance, raw edges showing.

Insert the BACK TIE LOOPS to the centre back seam allowances.

Pin elastic along the upper seam allowance of the BIKINI from centre back to centre back. Stitch TIE LOOPS and elastic in place.

Stitch the lower seam allowance up to the arrow marked on the pattern piece.

Trim seam allowances (except the unstitched portion of the lower seam allowance).

With the FRONT WRONG SIDES out and the BACK RIGHT SIDES out, insert the BACK in-between the FRONT layers, so that RIGHT SIDES are facing of the FRONT and BACK pieces.

Align the side seams. Pin jeung stitch.

Match the crotch seam allowance of one layer of the FRONT with its matching layer of the BACK.

Pin jeung stitch.

Turn the swimsuit RIGHT SIDES out through the open crotch seam.

Turn over the FRONT seam allowance of the remaining open crotch seam and pin onto the BACK crotch seam allowance. Stitch using a ballpoint needle and fell stitch.

 

Match one of the lower seam allowances of the BIKINI with the corresponding upper seam allowance of the main swimsuit.

Pin and stitch up to the markers shown on the pattern pieces.

Align the remaining upper raw edge of the swimsuit with the BIKINI.

Fold under the seam allowance of the remaining upper swimsuit seam allowance and conceal the seam allowance of the BIKINI and previously stitched swimsuit seam allowance between them.

At the point where the swimsuit meets the BIKINI, the seam allowance of the BIKINI will have to be gently stretched to fold down (it is folded up until the meet point, but must fold down to be inserted into the main swimsuit).

Pin di tempat, then top-stitch using zig-zag stitch across the full length of the lower BIKINI. At the meet points of the BIKINI and main swimsuit, curve the top-stitching down to the main swimsuit then back up again to complete.

Please refer to the image to see the curve of the top-stitching.

 

Insert the TIES as shown.

The FRONT TIE will tie around the curved opening in the centre of the BIKINI.

 

Download the Sabrina Swimsuit PDF Sewing Pattern here

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit