Santa Cape Pola PDF jahit

£ 3.80£ 7.00

atra

Panjelasan Produk

Santa Cape Pola PDF jahit.

pinuh dijejeran, panjangna panangan tanjung kalayan motong. Kumplit jeung tiung snuggly. Jieun beureum bodas pikeun Natal ganti up, atawa nyieun dina kelir sejen tur fabrics keur naon syarat costume séjén!

Download asalna lengkep sareng parentah percetakan, full warna tutorial, cadar nasihat jahit ogé pola PDF.

pola kieu asalna di ukuran: 0-1 / 1-4 / 5-8 / 9-14 / dewasa

 

Inpormasi Tambahan

cape ukuran

0-1 taun, 1-4 taun, 5-8 taun, 9-14 taun, dewasa, ALL ukuran

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

0-1

ukuran Copyshop: 103x 70cm
Kaca A4: 18

Hurup AS: 18

1-4

ukuran Copyshop: 92x 111cm
Kaca A4: 24

Hurup AS:24

5-8

ukuran Copyshop: 104x 124cm
Kaca A4: 28

Hurup AS:35

9-14

ukuran Copyshop: 123x 145cm
Kaca A4: 40

Hurup AS:40

dewasa

ukuran Copyshop: 125cm x 160cm
Kaca A4: 45

Hurup AS:40

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi Anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih “narjamahkeun” di katuhu luhur kaca nu mana wae nu jeung milih basa nu Anjeun pikaresep.

Santa Cape Tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape Tutorial

Cut Nyak Dhien kaluar kabéh buah pola. Dimimitian ku motong batin Tanjung lajeng motong kana garis dashed ka potong motong Cape.

Anjeun bisa milih pikeun ngabasmi off bagian Tanjung motong sangkan anjeun tiasa nganggo pola jero Tanjung pikeun pamakéan hareup.

Pin na stitch tiung luar 1 potongan ka tiung luar 2.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape Tutorial

Motong sangu kelim.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape Tutorial

Teundeun buah luar tiung sisi katuhu Duaan.

panitik, stitch sarta motong sangu kelim.

Ngulang pikeun potongan jero tiung.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape Tutorial

Teundeun jero sarta luar tiung potongan sisi katuhu Duaan.

panitik, stitch sarta motong bubuka tiung kelim sangu.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape Tutorial

Pin na stitch nu luar Tanjung motong ka luar Cape.

Klip nu kelim di titik pusat hareup pikeun ngidinan lawon ngabohong datar.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape Tutorial

Iklas potongan luar Tanjung katuhu sisi Duaan.

Pin na stitch pusat deui seams. Ngulang pikeun potongan jero Cape.

Teundeun jero sarta luar Tanjung potongan sisi katuhu Duaan.

panitik, stitch jeung kelas nu sangu kelim. Klip nu titik puseur hareup pikeun ngidinan lawon iklas datar sakali tos ka sisi katuhu.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape Tutorial

Candak tiung jeung gulung tiung muka kelim datar jeung pin.

Stitch sababaraha jahitan dina motong nu deukeut jeung tunjangan kelim tina luar tiung 2. Ieu bakal tetep batin na luar tiung pageuh dina tempat.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape Tutorial

Pin nu neckline tina tiung kana neckline tina cape. Mimitian ti pusat deui lajeng hareup puseur sarta betah sesa antara.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape Tutorial

Kelas nu tunjangan kelim kalawan batin tiung kelim sangu keur pangpanjangna nutupan batur.

Top stitch ti sisi katuhu neckline ka ngamankeun tur neaten.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape Tutorial

Top stitch sabudeureun kuriling tina tanjung na tiung kira 1cm di ti ujung kelim.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape Tutorial

Nambahkeun hiji jepitan hiasan atawa hook na panon jeung neckline nu.

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit