Santa Cape Pola PDF jahit

£ 3.80£ 7.00

atra
SKU: SaCaPDSePa14yr kategori: , , , tags: , , , , , ,

Panjelasan Produk

Santa Cape Pola PDF jahit.

pinuh dijejeran, panjangna panangan tanjung kalayan motong. Kumplit jeung tiung snuggly. Jieun beureum bodas pikeun Natal ganti up, or make in other colours and fabrics for any other costume requirements!

Download asalna lengkep sareng parentah percetakan, full warna tutorial, cadar nasihat jahit ogé pola PDF.

This pattern comes in sizes: 0-1 / 1-4 / 5-8 / 9-14 / ADULT

 

Inpormasi Tambahan

Cape Sizes

0-1 taun, 1-4 taun, 5-8 taun, 9-14 taun, Adult, ALL SIZES

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape PDF Sewing Pattern

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape PDF Sewing Pattern

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

0-1

ukuran Copyshop: 103x 70cm
Kaca A4: 18

Hurup AS: 18

1-4

ukuran Copyshop: 92cm x 111cm
Kaca A4: 24

Hurup AS:24

5-8

ukuran Copyshop: 104cm x 124cm
Kaca A4: 28

Hurup AS:35

9-14

ukuran Copyshop: 123cm x 145cm
Kaca A4: 40

Hurup AS:40

ADULT

ukuran Copyshop: 125cmx 160cm
Kaca A4: 45

Hurup AS:40

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi Anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih “narjamahkeun” di katuhu luhur kaca nu mana wae nu jeung milih basa nu Anjeun pikaresep.

Santa Cape Tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape Tutorial

Cut Nyak Dhien kaluar kabéh buah pola. Begin by cutting the INNER CAPE then trim to the dashed line to cut the CAPE TRIM.

You may choose to trace off the CAPE TRIM section so you can use the INNER CAPE pattern for future use.

Pin and stitch OUTER HOOD 1 pieces to the OUTER HOOD 2.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape Tutorial

Trim the seam allowance.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape Tutorial

Place OUTER HOOD pieces RIGHT SIDES TOGETHER.

panitik, stitch and trim the seam allowance.

Repeat for the INNER HOOD pieces.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape Tutorial

Place INNER and OUTER HOOD pieces RIGHT SIDES TOGETHER.

panitik, stitch and trim the hood opening seam allowance.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape Tutorial

Pin and stitch the OUTER CAPE TRIM to the OUTER CAPE.

Clip the seam at the center front points to allow the fabric to lie flat.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape Tutorial

Lay the OUTER CAPE pieces RIGHT SIDES TOGETHER.

Pin and stitch the center back seams. Repeat for the INNER CAPE pieces.

Place INNER and OUTER CAPE pieces RIGHT SIDES TOGETHER.

panitik, stitch and grade the seam allowance. Clip the center front points to allow the fabric to lay flat once turned to the RIGHT SIDE.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape Tutorial

Take the HOOD and roll the hood opening seam flat and pin.

Stitch a few stitches in the trim close to the seam allowances of the OUTER HOOD 2. This will keep the INNER and OUTER HOOD firmly in place.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape Tutorial

Pin the neckline of the HOOD to the neckline of the cape. Start from the center back then the center front and ease the rest between.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape Tutorial

Grade the seam allowances with the INNER HOOD seam allowance being the longest to cover the others.

Top stitch from the RIGHT SIDE of the neckline to secure and neaten.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape Tutorial

Top stitch around the circumference of the cape and hood approximately 1cm in from the seam edge.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Santa Cape Tutorial

Add a decorative clasp or hook and eye to the neckline.

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
narjamahkeun

duit nu dipake di sahiji nagara

WOOCS 2.1.9

tarjamahan


Jadikeun basa standar
ku Transposh - translation plugin for wordpress
Sadaya produk bakal dikirimkeun dina basa Inggris, kumaha urang ngamutahirkeun website ngawengku sadaya tutorials dina basa dipilih Anjeun. Anjeun ayeuna bisa Checkout di mana wae salah sahiji currencies paypal dirojong. Inpo nu leuwih: pamayaran / duit nu dipake di sahiji nagara