Timmy Gilet pikeun Anjing PDF Pola jahit

£ 2.47£ 4.95

atra
SKU: 3062 kategori: ,

gambaran

Timmy Gilet pikeun Anjing PDF Pola jahit

Ngadamel gilet cozy pikeun piaraan favorit anjeun! Milih sangkan ku kerah atanapi tiung a.

Make it from any non-stretch fabric such as wool, nylon, corduroy, or quilted fabric. You could use a softer lining such as a sherpa fleece for added comfort and warmth.

Download comes complete with a colour tutorial and the pattern in size 4 for small dogs.

Additional information

Dog Sizes

SMALL (1-6), LARGE (13-18), MEDIUM (7-12), 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18

Purchasing pola hiji gampang!

  • Tambahkeun produk kana karanjang anjeun ku ngaklik tombol 'Tambahkeun ka karanjang'
  • Nuliskeun wincik anjeun dina Checkout nu
  • Klik 'lumangsungna PayPal' tombol
  • Login kana rekening PayPal Anjeun atawa milih Checkout sakumaha tamu
  • Jieun pambayaran nu make metoda nu Anjeun pikaresep
  • Réngsé!

Sakali mayar anjeun geus réngsé, nu normal nyokot ukur sababaraha detik, Anjeun bakal dialihkeun deui ka The Tailoress® mana anjeun bisa nempo urutan anjeun dina Akun abdi (lamun geus miboga salah sahiji atawa milih nyieun hiji di Checkout). Ti aréa akun anjeun anjeun ogé tiasa ngundeur payil Anjeun. Kana pamayaran Anjeun ogé bakal nampa hiji iber email ka ngantep anjeun terang detil urutan Anjeun lila dituturkeun ku email sejen anu ngandung tumbu download Anjeun.

Paypal mangrupakeun metoda aman tur aman tina purchasing leuwih internet. Anjeun teu perlu akun PayPal mésér ti The Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Timmy Gilet for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Timmy Gilet for Dogs PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola asalna salaku dokumén PDF fullscale copyshop nu bisa dicitak mana wae ukuran kertas ngagunakeun Adobe Reader ka print poster. Ogé sadia pegat nepi onto kaca A4. Kaca A4 misah boga nomer kaca jeung spidol pikeun mantuan Anjeun align unggal kaca bener sanggeus percetakan.

Mangga nempo Parentah percetakan pikeun manggihan kumaha akurat nyitak pola Anjeun ka skala.

Pattern Sets:

SMALL: ukuran Copyshop: 73cm x 39cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 6

MEDIUM: ukuran Copyshop: 99cm x 51cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 12

LARGE: ukuran Copyshop: 131cmx 64cm / Kaca A4: 20 / Hurup AS: 24



Individual Sizes:

SMALL SIZES
SIZE 1: ukuran Copyshop: 55x 64cm / Kaca A4: 4 / Hurup AS: 6
SIZE 2: ukuran Copyshop: 58cm x 29cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 6
SIZE 3: ukuran Copyshop: 63cm x 32cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 6
SIZE 4: ukuran Copyshop: 65cm 33cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 6
SIZE 5: ukuran Copyshop: 69cm x 35cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 6
SIZE 6: ukuran Copyshop: 71x 37cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 6

MEDIUM SIZES
SIZE 7: ukuran Copyshop: 78cm x 38cm / Kaca A4: 6 / Hurup AS: 8
SIZE 8: ukuran Copyshop: 82cm x 41cm / Kaca A4: 9 / Hurup AS: 12
SIZE 9: ukuran Copyshop: 87cm x 44cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 12
SIZE 10: ukuran Copyshop: 90cm x 45cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 12
SIZE 11: ukuran Copyshop: 95cm x 46cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 12
SIZE 12: ukuran Copyshop: 99cm x 51cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 12

LARGE SIZES
SIZE 13: ukuran Copyshop: 106cm x 51cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 15
SIZE 14: ukuran Copyshop: 110cm x 54cm / Kaca A4: 12 / Hurup AS: 15
SIZE 15: ukuran Copyshop: 113cm x 56cm / Kaca A4: 15 / Hurup AS: 15
SIZE 16: ukuran Copyshop: 118cm x 58cm / Kaca A4: 15 / Hurup AS: 15
SIZE 17: ukuran Copyshop: 123cm x 60cm / Kaca A4: 15 / Hurup AS: 15
SIZE 18: ukuran Copyshop: 131x 64cm / Kaca A4: 15 / Hurup AS: 24

Perhatikeun yén sadaya undeuran pola anu dina basa Inggris, Tapi anjeun bisa nempo tutorial di dieu dina basa dipilih Anjeun ku cara milih basa nu Anjeun pikaresep ku ngaklik “narjamahkeun” di katuhu luhur halaman sagala na milih basa nu Anjeun pikaresep ti serelek handap menu.

Timmy Gilet for Dogs Tutorial
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Timmy Gilet for Dogs Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Timmy Gilet for Dogs Tutorial

 

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Timmy Gilet for Dogs Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Timmy Gilet for Dogs Tutorial

Cut Nyak Dhien kaluar kabéh buah pola.

Lay the two COLLAR pieces RIGHT SIDES TOGETHER.

Pin and stitch the seam allowance leaving the neckline seam open.

CLIP and TRIM the seam allowance.

Turn RIGHT SIDES OUT and press. Top stitch all around close to the edge.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Timmy Gilet for Dogs TutorialThe Tailoress PDF Sewing Patterns - Timmy Gilet for Dogs Tutorial

Lay the two hood pieces RIGHT SIDES together. Pin and stitch the center seam allowance.

Repeat for the lining pieces.

Insert the lining into the main garment fabric RIGHT SIDES together.

Pin and stitch the outer hood seam allowance together and one side of the center front (the opposite to that intended to have the FRONT STAND applied).

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Timmy Gilet for Dogs Tutorial

Lay the FRONT pieces RIGHT SIDES together with the BACK along the side seams.

Pin jeung stitch.

Repeat for the lining pieces.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Timmy Gilet for Dogs Tutorial

Lay the lining and outer garment pieces RIGHT SIDES together.

Pin and stitch the armholes, hem and 1 center front as shown in the image.

Leave one CENTER FRONT seam allowance open to allow the stitching of the FRONT STAND in a later stage.

Clip and trim all seam allowances as shown in Step 1.

Turn RIGHT SIDES out and press gently.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Timmy Gilet for Dogs Tutorial

Align the SHOULDER POINT on the FRONT piece with the BACK shoulder.

Stitch the shoulder seam allowances.

Finish the seam allowances either with an overlocker or zig-zag stitch.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Timmy Gilet for Dogs Tutorial

Fold the correct FRONT STAND in half lengthways.

Stitch the seam allowances of both ends.

Clip as shown. Trim the seam allowance and turn RIGHT SIDES out.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Timmy Gilet for Dogs Tutorial

Match the center back of the COLLAR with the center back of the BACK, RIGHT SIDES together.

Pin and stitch in place.

Finish the seam allowance.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Timmy Gilet for Dogs Tutorial

Match the center back of the HOOD with the center back of the BACK, RIGHT SIDES together.

Ease the hood around the neckline.

Pin and stitch in place.

Finish the seam allowance.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Timmy Gilet for Dogs Tutorial

Complete by adding the velcro to the FRONT STAND and center front of the opposite side. Sew the softer part of the velcro to the inward facing center front to help avoid the coarser part getting tangled in your pets fur.

Sew all around the inside of the velcro pieces to ensure they stay secure.

You may like to topstitch close to the seams all around the hem, center front, FRONT STAND, HOOD and armholes.

Don’t forget to send us a picture!

Purchase the Timmy Gilet here

SimpenSimpen

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Timmy Gilet for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Timmy Gilet for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Timmy Gilet for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Timmy Gilet for Dogs PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup konsumén anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review a.



Swimwear

Tempo range urang pola swimsuit
Shares