Tutorial Category: Leggings

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Caitlyn Leggings Tutorial

Caitlyn Leggings Tutorial

Lengkah 1 Cut Nyak Dhien kaluar kabéh buah pola. Lay Front on Back Right Sides together. Pin na stitch nu seams sisi babarengan ngagunakeun stitch zig-zag. Rengse dina seams ngagunakeun hiji overlocker atanapi zig-zag stitch. Ngulang pikeun leg séjén. Lengkah 2 Hurungkeun duanana suku sisi Wrong kaluar. Insert one leg into the other and match the […]

Read more
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jessie Leggings Tutorial

Jessie Leggings Tutorial

Lengkah 1 Cut Nyak Dhien kaluar kabéh buah pola. Cut one length of elastic for the waistband as follows: SIZE LENGTH 4 57cm 6 59cm 8 61cm 10 65cm 12 69cm 14 73cm 16 77cm 18 81cm Fold Leggings in half Right Sides together, pin and sew with zig-zag stitch along the inside leg seam. Finish […]

Read more