Category: Cats

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Kamilah Sweater Tutorial

Kamilah Sweater Tutorial

Kamilah Sweater Tutorial Images are available in the pattern download. langkah 1 Cut metu kabeh bêsik pola. Lay FRONT RIGHT lorone bebarengan karo BACK bebarengan lapisan Pundhak. Pin lan nggawe ing Panggonan. Ensure to use a ballpoint jersey machine needle. langkah 2 Fold the SLEEVE CUFF in half along its width. […]

Waca liyane