Category: Dogs

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasra Tee for Dachshunds Tutorial

Jasra Tee for Dachshunds Tutorial

Images are available in the pattern download Step 1 Cut metu kabeh bêsik pola. Lay FRONT RIGHT lorone bebarengan karo BACK bebarengan lapisan Pundhak. Pin lan nggawe ing Panggonan. Gunakake nggawe Zig-Zag utawa nggawe babagan liya saindhenging project iki. Oleh nggunakake mesin ballpoint jersey jarum. langkah 2 Open […]

Waca liyane
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasra Tee for Whippets and Greyhounds Tutorial

Jasra Tee for Whippets and Greyhounds Tutorial

Images are available in the pattern download Step 1 Cut metu kabeh bêsik pola. Lay FRONT RIGHT lorone bebarengan karo BACK bebarengan lapisan Pundhak. Pin lan nggawe ing Panggonan. Gunakake nggawe Zig-Zag utawa nggawe babagan liya saindhenging project iki. Oleh nggunakake mesin ballpoint jersey jarum. langkah 2 Open […]

Waca liyane
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Adaptation for Dog Harness / Lead Tutorial

Adaptation for Dog Harness / Lead Tutorial

langkah 1 On the garment, mark the placement of the slot. This will either be lengthways on the center back or parallel to the neckline. Ensure to check your placement is straight and level. If you are creating the adaptation for a harness, put the harness on your dog, then the garment to be altered […]

Waca liyane
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Bella Pyjamas for Dogs Tutorial

Bella Pyjamas for Dogs Tutorial

  Without the front opening: With the front opening:   langkah 1 Cut metu kabeh bêsik pola. Decide whether to use a HOOD and BUTTONSTAND. If you are not using the BUTTONSTAND, cut the center front to the solid line shown on the pattern piece. Skip this step if you plan to not use […]

Waca liyane
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Rascal Jacket Tutorial

Rascal Jacket Tutorial

langkah 1 Cut metu kabeh bêsik pola. Lay loro bêsik Collar RIGHT lorone bebarengan. Pin lan nggawe sangu lapisan nilaraken lapisan neckline mbukak. CLIP lan motong sangu lapisan. Nguripake nengen lorone OUT lan penet. Top nggawe kabeh sak cedhak pinggiran. langkah 2 Fold the PLEAT sections towards the […]

Waca liyane
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Fido Jumper Tutorial

Fido Jumper Tutorial

langkah 1 Cut metu kabeh bêsik pola. Skip this step if you plan to not use the HOOD: Lay bêsik hood lorone RIGHT bebarengan. Pin lan nggawe sak bek tengah lapisan sangu. Ensure to use a ballpoint jersey machine needle. langkah 2 Take the HEM CUFF, fold it in half lengthways and […]

Waca liyane
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasra Tee for Dogs Tutorial

Jasra Tee kanggo Dogs Tutorial

Images are available in the pattern download Step 1 Cut metu kabeh bêsik pola. Lay FRONT RIGHT lorone bebarengan karo BACK bebarengan lapisan Pundhak. Pin lan nggawe ing Panggonan. Gunakake nggawe Zig-Zag utawa nggawe babagan liya saindhenging project iki. Oleh nggunakake mesin ballpoint jersey jarum. langkah 2 Open […]

Waca liyane
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Timmy Gilet for Dogs Tutorial

Timmy Gilet for Dogs Tutorial

langkah 1 (collar option) Cut metu kabeh bêsik pola. Lay loro bêsik Collar RIGHT lorone bebarengan. Pin lan nggawe sangu lapisan nilaraken lapisan neckline mbukak. CLIP lan motong sangu lapisan. Nguripake nengen lorone OUT lan penet. Top nggawe kabeh sak cedhak pinggiran. langkah 1 (hooded option) Lay the […]

Waca liyane
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Jasper Jacket for Dogs Tutorial

Jasper Jacket for Dogs Tutorial

langkah 1 Cut metu kabeh bêsik pola. Lay loro bêsik Collar RIGHT lorone bebarengan. Pin lan nggawe sangu lapisan nilaraken lapisan neckline mbukak. CLIP lan motong sangu lapisan. Nguripake nengen lorone OUT lan penet. Top nggawe kabeh sak cedhak pinggiran. langkah 2 Lay the two BACK pieces RIGHT […]

Waca liyane
The Tailoress PDF Sewing Patterns - Toby Raglan Sleeve Jumper Tutorial

Toby Raglan Sleeve Jumper Tutorial

langkah 1 Cut metu kabeh bêsik pola. Skip this step if you plan to not use the HOOD: Lay bêsik hood lorone RIGHT bebarengan. Pin lan nggawe sak bek tengah lapisan sangu. Gunakake nggawe Zig-Zag utawa nggawe babagan liya saindhenging project iki. Oleh nggunakake mesin ballpoint jersey jarum. langkah […]

Waca liyane