Dachshund Clothes Sewing PatternBella Pyjama

Dachshund Clothes Sewing Pattern. Cosy up with your dachshund in his/her four legged pyjama outfit! Suitable for fleece or jersey fabrics. Available with a hood, turtle neck or simple neckline finishing. Option for a long tummy (for females) or short tummy (for males). Specially designed for dachshunds. May also fit other breeds with similar proportions.

Download nerangake lengkap karo tutorial werna lan pola

Dachshund Clothes Sewing Pattern comes as a fullscale copyshop PDF document which can be printed on any size paper using Adobe Reader to poster print. Uga kasedhiya bejat munggah dhateng A4 lan Letter US ukuran kaca. Kaca-kaca kapisah duwe nomer kaca lan pelaku kanggo mbantu kempal saben kaca bener sawise printing.

Please view the Printing Instructions to find out how to accurately print your pattern to scale.

HOOD CUFFS SLEEVE: 44cm x 60cm / A4: 6 / SURAT AS: 9
FRONT AND BACK: 45cm x 58cm / A4: 9 / SURAT AS: 9

Kabeh pola teka dokumen ukuran minangka lengkap kanggo ngidini sampeyan print ing kaca ukuran beda uga A4 lan US Letter ukuran dokumen.

Saben download nerangake karo tutorial diagram werna utawa foto.

A sangu lapisan 1.5cm kalebu ing kabeh bêsik pola kecuali nyatakake.

BELLA PYJAMA TUTORIAL FOR DOGS

Bubar Dideleng

  • Produk sing Dideleng Anyar minangka fungsi sing mbantu sampeyan nglacak riwayat tampilan sing paling anyar.
    Tuku Saiki
5 Sizes Dachshund Clothes Sewing PatternBella Pyjama
£8.00