Bella Pajamas kanggo Dogs PDF Pola Sewing

(1 review pelanggan)

£6.50

 

Clear
SKU: N / A kategori: , , Tag:

Description

Bella Pajamas kanggo Dogs PDF Pola Sewing

There’s nothing better than curling up in your favourite pj’s on a cold day, now your pet can join in too!

The Bella Pyjamas are an all-in-one suit that can be made with or without a hood and with or without a front opening. The pattern has the adaptation to include a button stand down the center front for ease of getting the garment on your pet. Choose to create a cute hood or instead trim with a jersey cuff.

An opening features around the tail and up to the chest on the underside to allow your pet to go to the toilet without messing up his lovely pyjamas!

Use jersey or fleece fabric for maximum comfort.

Download nerangake lengkap karo tutorial werna lan pola.

 

informasi tambahan

Dog ukuran

SMALL (1-6), Sedengan (7-12), LARGE (13-18), 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18

Lowongan pola gampang!

  • Tambah prodhuk kanggo cart kanthi ngeklik tombol 'Tambah Wadhah'
  • Ketik rincian ing Checkout ing
  • Klik ing 'nerusake PAYPAL' tombol
  • Mlebet akun Paypal utawa milih kanggo Checkout minangka tamu
  • Gawe pembayaran nggunakake cara disenengi
  • rampung!

Sawise pembayaran lengkap, kang biasane mung njupuk sawetara detik, sampeyan bakal redirected bali menyang Tailoress® ngendi sampeyan bisa ndeleng telpon supaya ing akun Kula (yen sampeyan wis siji utawa milih kanggo nggawe siji ing checkout). Saka wilayah akun sampeyan uga bisa download file. Senadyan pembayaran sampeyan uga bakal nampa kabar email supaya ngerti rincian supaya sikilmu ngiring dening email liyane ngemot link download.

Paypal iku cara aman lan aman saka mundhut liwat internet. Sampeyan ora perlu akun Paypal tuku saka Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Bella Pyjamas for Dogs PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Bella Pyjamas for Dogs PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

KESELAMATAN PET PENTING:

Sawetara kewan seneng nganggo sandhangan lan sawetara ORA

ORA PAKSA pet sampeyan nganggo klambi yen ora gelem.

Indikasi kalebu:
Kuping warata
Buntut ing antarane sikil
Mlaku
Whimpers / growls

ORA NINGKIT NING PING PET KAYU PANJENENGAN Suwe-suwe Nalika nganggo klambi

1 maneh kanggo Bella Pajamas kanggo Dogs PDF Pola Sewing

  1. 2amberhounds (pemilik sing wis diverifikasi)

    I don’t normally make clothes so I got a little confused with some aspects of the pattern but Emma has been truly fantastic! When I emailed to ask for some help I didn’t expect much given the price of the pattern but she went above and beyondshe altered the pattern to fit my greyhounds and the tutorial so I understood it better. After that she continued to offer advice and support at each step of creation getting in touch within a few hours.

Tambah review


Swimwear

Ndeleng kita sawetara pola swimsuit
enggo bareng