Claudia Bikini Bikini Hot Pants Pola Boy Shorts PDF Sewing

£ 2.76

kathok cendhak hipster sedheng munggah dirancang khusus kanggo babagan kaos lycra rasukan. Ing Claudia Shorts bisa digawe minangka swimwear utawa mung minangka kathok cendhak. Padha rada maneh sak bali saka ngarep.

Nggawe ing jersey babagan kanggo nganggo liwat swimwear minangka kathok cendhak utawa nggunakake kain babagan lycra kayata jersey scuba dienggo minangka swimwear. Padha bisa digawe diantrekake utawa unlined gumantung pilihan.

kategori: , ,

Description

Claudia Bikini Bikini Hot Pants Pola Boy Shorts PDF Sewing

Claudia Bikini Bikini Hot Pants Pola Boy Shorts PDF Sewing

kathok cendhak hipster sedheng munggah dirancang khusus kanggo babagan kaos lycra rasukan. Ing Claudia Shorts bisa digawe minangka swimwear utawa mung minangka kathok cendhak. Padha rada maneh sak bali saka ngarep.

Nggawe ing jersey babagan kanggo nganggo liwat swimwear minangka kathok cendhak utawa nggunakake kain babagan lycra kayata jersey scuba dienggo minangka swimwear. Padha bisa digawe diantrekake utawa unlined gumantung pilihan.

Kanggo bikini digambarke please ndeleng Marisa Bikini. pola Bikini didol kanthi kapisah.

Kasedhiya ing ukuran: 4 / 6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 / 18

Mangga ndeleng Claudia kathok cendhak TUTORIAL kene utawa klik tab ing ngisor iki kanggo mbukak ing kaca iki.

instruksi Printing bisa ditemokaké kene
Kabeh pola teka minangka kanthi ukuran dokumen kanggo ngidini sampeyan print ing kaca ukuran beda uga A4 lan Letter US ukuran dokumen.
Saben download nerangake karo tutorial diagram werna utawa foto. Sampeyan bisa download pola Panjenengan tanpa watesan wektu langsung saka wilayah akun utawa liwat Panjenengan link download tartamtu dikirim liwat email. Simpen file langsung menyang komputer mbokmenawa nggunakake.
A sangu lapisan 1.5cm kalebu ing kabeh bêsik pola kecuali nyatakake.


Links:

Lowongan pola gampang!

  • Tambah prodhuk kanggo cart kanthi ngeklik tombol 'Tambah Wadhah'
  • Ketik rincian ing Checkout ing
  • Klik ing 'nerusake PAYPAL' tombol
  • Mlebet akun Paypal utawa milih kanggo Checkout minangka tamu
  • Gawe pembayaran nggunakake cara disenengi
  • rampung!

Sawise pembayaran lengkap, kang biasane mung njupuk sawetara detik, sampeyan bakal redirected bali menyang Tailoress® ngendi sampeyan bisa ndeleng telpon supaya ing akun Kula (yen sampeyan wis siji utawa milih kanggo nggawe siji ing checkout). Saka wilayah akun sampeyan uga bisa download file. Senadyan pembayaran sampeyan uga bakal nampa kabar email supaya ngerti rincian supaya sikilmu ngiring dening email liyane ngemot link download.

Paypal iku cara aman lan aman saka mundhut liwat internet. Sampeyan ora perlu akun Paypal tuku saka Tailoress®.

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Claudia Bikini Swimsuit Hot Pants Boy Shorts PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Claudia Bikini Swimsuit Hot Pants Boy Shorts PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

Pola rawuh minangka document PDF fullscale copyshop kang bisa dicithak ing sembarang ukuran kertas nggunakake Adobe Reader kanggo print poster. Uga kasedhiya bejat munggah dhateng A4 lan Letter US ukuran kaca. Kaca-kaca kapisah duwe nomer kaca lan pelaku kanggo mbantu kempal saben kaca bener sawise printing.

Mangga ndeleng Instructions Printing kanggo mangerteni carane kanthi print pola kanggo ukuran.

ukuran Copyshop: 40cm x 68cm / A4 Pages: 8 / Letter US: 8

Mangga digatèkaké yèn kabèh downloads pola ing Inggris, Nanging sampeyan bisa ndeleng tutorial kene ing basa milih kanthi milih disenengi basa kanthi ngeklik “TRANSLATE” ing sisih ndhuwur kaca lan milih basa sing disenengi saka menu gulung mudhun.

Claudia Shorts Tutorial

Claudia Shorts Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Claudia Shorts Tutorial

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Claudia Shorts Tutorial

Images kasedhiya ing download pola.

1.5cm lapisan sangu klebu

Sampeyan bisa uga kaya saluran kathok cendhak kanggo kekiatan ekstra. Gunakake pindho kain padha utawa bolong lan mung pindho munggah bêsik sing jahitan.

Mulai dening mbikak loro kathok cendhak bêsik pola RIGHT lorone bebarengan.

Pin lan nggawe FRONT lan BACK tengah lapisan bebarengan.

Motong lan rampung ing tunjangan lapisan nggunakake Zig-Zag nggawe utawa nggawe overlocker.

Gunakake nggawe Zig-Zag utawa nggawe babagan liya saindhenging project iki. Oleh nggunakake mesin ballpoint jersey jarum.

Mbukak nganti FRONT lan BACK kangkang, Lay FRONT lan BACK crotch lapisan sangu lorone RIGHT bebarengan.

Pin, panggil lan rampung ing tunjangan lapisan.

Rampung tunjangan lapisan lowongan wentis nggunakake Zig-Zag nggawe utawa overlocker.

Melu bali ing tunjangan lapisan saka bukaan wentis menyang SIDE WRONG lan ndhuwur-nggawe karo zig-Zag nggawe kanggo ngamanake.

Cut dawa kang lentur kanggo cocog dawa padha karo Piece pola waistband.

Cocokake loro tunjangan lapisan cendhek saka waistband RIGHT lorone bebarengan.

Nggawe lan motong sangu lapisan.

Kanggo ngamanake lentur, tinimbang sewing ing tunjangan lapisan lorone RIGHT bebarengan, tumpang tindih siji sangu lapisan dhateng liyane banjur jahitan. Iki bakal nyegah keluwihan akeh ing waistband.

Melu waistband ing setengah lengthways. Cocokake tunjangan lapisan mentahan kanggo ing waistline saka kathok cendhak. Pasang lentur antarane waistband lempitan.

Cocokake baris lapisan saka waistband kanggo baris BACK lapisan lan ease liyane watara.

Pin, panggil lan rampung sangu lapisan njupuk ora kanggo jahitan liwat lentur.

 

Download * PRODUCT NAME * Pola PDF Sewing kene

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Claudia Bikini Swimsuit Hot Pants Boy Shorts PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Claudia Bikini Swimsuit Hot Pants Boy Shorts PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Claudia Bikini Swimsuit Hot Pants Boy Shorts PDF Sewing Pattern

The Tailoress PDF Sewing Patterns - Claudia Bikini Swimsuit Hot Pants Boy Shorts PDF Sewing Pattern

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpen

SimpenSimpenSimpenSimpen

reviews

Ana ora review durung.

Mung mlebu pelanggan sing wis dituku produk iki bisa ninggalake review.



Swimwear

Ndeleng kita sawetara pola swimsuit
enggo bareng